- 15 Mart 2016
- 173
- 205
- 33
- 38
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #3.801
guzel heberlerle gel insallah canimKan testi sonucumu bekliyorum
Maaşallah annesi güzel güzel büyüyor
masallah canim. kacinci gun degerin
maşallah cnm gozun aydın allah tamamına erdirsin inşallah
Bende lekelenme yok ama kasık ve bel ağrısından dün gece hiç uyuyamadım sürekli ağladım. Bugün yine doktora gittim, normal değil bu kadar ağrıması ama nedenini bulmak da zor dedi. Keseler iyi görünüyo dedi. 2 günde 1 tüp bebek merkezine gidiyorum ağrıdanSlm kızlar dün gece hafif lekelenme oldu progeston jel kullanıyorum onunla birlikte kahve rengi çıkıyo krem belim ve karnimin alt kısmı agiriyor sizde böyle durum yaşayan varmı Dr U aradım oda dediki coraspirin i kes proluton depot kullan 1 kere lik dedi korkmalimiyim acaba düşüyormu bebisim acaba
Yeni tedaviye baslamaya gücüm yok Şuan bende çikolata kistleri var belki ameliyat olurm bilmiyorum :-(Canimm yaa..
Rabbim guc versin bi an once toparlanip yeni tedaviye baslarsin insallah..
canim igneni kullan ve dinlen kendini cok yorma. azicik lekelenmeyle bisey olmaz canim merak etme doktorunu dinleSlm kızlar dün gece hafif lekelenme oldu progeston jel kullanıyorum onunla birlikte kahve rengi çıkıyo krem belim ve karnimin alt kısmı agiriyor sizde böyle durum yaşayan varmı Dr U aradım oda dediki coraspirin i kes proluton depot kullan 1 kere lik dedi korkmalimiyim acaba düşüyormu bebisim acaba
Canım benim henüz kese görünmedi haftaya perşembe randevumuz inşallah görürüz ben biraz tedirgin oldum hersey guz3l giderken böyle olmasi canımı sıktı açıkçası inşallah bişe olmaz bebisimeBende lekelenme yok ama kasık ve bel ağrısından dün gece hiç uyuyamadım sürekli ağladım. Bugün yine doktora gittim, normal değil bu kadar ağrıması ama nedenini bulmak da zor dedi. Keseler iyi görünüyo dedi. 2 günde 1 tüp bebek merkezine gidiyorum ağrıdan
benimde sürekli kasigim agriyor canim yaaBende lekelenme yok ama kasık ve bel ağrısından dün gece hiç uyuyamadım sürekli ağladım. Bugün yine doktora gittim, normal değil bu kadar ağrıması ama nedenini bulmak da zor dedi. Keseler iyi görünüyo dedi. 2 günde 1 tüp bebek merkezine gidiyorum ağrıdan
İnşallah canım bakalım igneyi de sağlık ocağı yapmadı reçete yokmuş diye hastaneye geldim bekliyorum uyuz sağlık ocağıcanim igneni kullan ve dinlen kendini cok yorma. azicik lekelenmeyle bisey olmaz canim merak etme doktorunu dinle
İnşallah canım. Ne zaman görüceksiniz keseleri. Benim pzrtesi başladı ağrılarım, yemek dahi yapamıyorum. Sürekli yatıyorum.benimde sürekli kasigim agriyor canim yaa
bende kese görmeye gitseydim daha rahat olucam. ters goden bisey mi varki diyorum bu endiseler hic bitmeyecek sanki
canim yapmiyorlar biloyorum. benimde önceki tedavide kanam olmistu hemen bu igneyi yaptirmami söylemisti doktor. acildekiler yapmak istrmedi doktorla telefondan görüstürmüstük. kontrolo gittiginde recete yazdir canim doktoruna bulunsun yanindaİnşallah canım bakalım igneyi de sağlık ocağı yapmadı reçete yokmuş diye hastaneye geldim bekliyorum uyuz sağlık ocağı
haftaya carsamba gidecegim insallah. benim agrilar bir hafta belki daha uzun zamandir var ama son günler sürekli varİnşallah canım. Ne zaman görüceksiniz keseleri. Benim pzrtesi başladı ağrılarım, yemek dahi yapamıyorum. Sürekli yatıyorum.
Ay canım s3n de mi çarşamba gidicen beraber inşallah güzel haberi alırız bende çarşamba gidicem ama eşim şehir dışında olduğu için perşembe ye randevu al dedi ama ben dayanamam çarşamba giderim o da merak ediyorsa erken çıksın g3lsinhaftaya carsamba gidecegim insallah. benim agrilar bir hafta belki daha uzun zamandir var ama son günler sürekli var
Ya zaten bi kerelik bişeymis ben Dr um la aynı şehirde değilim memleket e döndüm şimdi de sözde özel hastanedeyim ama acayip kalabalık sıra bekliyorum bilimde inanılmaz ağrıdı igneyi vurdur up iy olucam derken ıyce kötü olucam heraldecanim yapmiyorlar biloyorum. benimde önceki tedavide kanam olmistu hemen bu igneyi yaptirmami söylemisti doktor. acildekiler yapmak istrmedi doktorla telefondan görüstürmüstük. kontrolo gittiginde recete yazdir canim doktoruna bulunsun yaninda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?