2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Kızlar selam benim son adetimin üstünden 21 gün gecti doktorum bugün Lucrin Depot diye bir iğne istedi 2-3 hafta sonra transfer var. Bu iğneyi olan varmı be icin merak ettim

Slm kızlar dün gece hafif lekelenme oldu progeston jel kullanıyorum onunla birlikte kahve rengi çıkıyo krem belim ve karnimin alt kısmı agiriyor sizde böyle durum yaşayan varmı Dr U aradım oda dediki coraspirin i kes proluton depot kullan 1 kere lik dedi korkmalimiyim acaba düşüyormu bebisim acaba

Bende lekelenme yok ama kasık ve bel ağrısından dün gece hiç uyuyamadım sürekli ağladım. Bugün yine doktora gittim, normal değil bu kadar ağrıması ama nedenini bulmak da zor dedi. Keseler iyi görünüyo dedi. 2 günde 1 tüp bebek merkezine gidiyorum ağrıdan

canim igneni kullan ve dinlen kendini cok yorma. azicik lekelenmeyle bisey olmaz canim merak etme doktorunu dinle

Canım benim henüz kese görünmedi haftaya perşembe randevumuz inşallah görürüz ben biraz tedirgin oldum hersey guz3l giderken böyle olmasi canımı sıktı açıkçası inşallah bişe olmaz bebisime

benimde sürekli kasigim agriyor canim yaa
bende kese görmeye gitseydim daha rahat olucam. ters goden bisey mi varki diyorum bu endiseler hic bitmeyecek sanki

canim igneni kullan ve dinlen kendini cok yorma. azicik lekelenmeyle bisey olmaz canim merak etme doktorunu dinle
İnşallah canım bakalım igneyi de sağlık ocağı yapmadı reçete yokmuş diye hastaneye geldim bekliyorum uyuz sağlık ocağı

benimde sürekli kasigim agriyor canim yaa
bende kese görmeye gitseydim daha rahat olucam. ters goden bisey mi varki diyorum bu endiseler hic bitmeyecek sanki
İnşallah canım. Ne zaman görüceksiniz keseleri. Benim pzrtesi başladı ağrılarım, yemek dahi yapamıyorum. Sürekli yatıyorum.

İnşallah canım bakalım igneyi de sağlık ocağı yapmadı reçete yokmuş diye hastaneye geldim bekliyorum uyuz sağlık ocağı
canim yapmiyorlar biloyorum. benimde önceki tedavide kanam olmistu hemen bu igneyi yaptirmami söylemisti doktor. acildekiler yapmak istrmedi doktorla telefondan görüstürmüstük. kontrolo gittiginde recete yazdir canim doktoruna bulunsun yaninda

İnşallah canım. Ne zaman görüceksiniz keseleri. Benim pzrtesi başladı ağrılarım, yemek dahi yapamıyorum. Sürekli yatıyorum.
haftaya carsamba gidecegim insallah. benim agrilar bir hafta belki daha uzun zamandir var ama son günler sürekli var

haftaya carsamba gidecegim insallah. benim agrilar bir hafta belki daha uzun zamandir var ama son günler sürekli var
Ay canım s3n de mi çarşamba gidicen beraber inşallah güzel haberi alırız bende çarşamba gidicem ama eşim şehir dışında olduğu için perşembe ye randevu al dedi ama ben dayanamam çarşamba giderim o da merak ediyorsa erken çıksın g3lsin

Ya zaten bi kerelik bişeymis ben Dr um la aynı şehirde değilim memleket e döndüm şimdi de sözde özel hastanedeyim ama acayip kalabalık sıra bekliyorum bilimde inanılmaz ağrıdı igneyi vurdur up iy olucam derken ıyce kötü olucam heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…