- 10 Haziran 2011
- 1.102
- 935
- 323
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #3.821
insallah canim. minikleri görürüz haftayaAy canım s3n de mi çarşamba gidicen beraber inşallah güzel haberi alırız bende çarşamba gidicem ama eşim şehir dışında olduğu için perşembe ye randevu al dedi ama ben dayanamam çarşamba giderim o da merak ediyorsa erken çıksın g3lsin
İnşallah canım goruruz de bizi stres e sokmazlar Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsininsallah canim. minikleri görürüz haftaya
Evet hiç bitmeyecek keseyi bi görsem diyordum gördüm kalp atışını bi duysam diyorum şimdi bitmiyor bitmiyor.... yarın duyarım inşallah...benimde sürekli kasigim agriyor canim yaa
bende kese görmeye gitseydim daha rahat olucam. ters goden bisey mi varki diyorum bu endiseler hic bitmeyecek sanki
evst bitmeyecek sanirim. bu sefer daha endiseliliyim ben. ilkinde 8 haftalik kaybedince... su haftalar biran önce gecse daha iyi hissedicem sankiiEvet hiç bitmeyecek keseyi bi görsem diyordum gördüm kalp atışını bi duysam diyorum şimdi bitmiyor bitmiyor.... yarın duyarım inşallah...
Anlıyorum 8. Haftayı atlatırsan daha güvende hissedeceksin kendini. Ama bakıyorum diğer topıklerde de 8. Hafta da düşük yaşanmış genelde. Ben de çok korkuyorum o yüzden acaba o haftaya özel bi sebebi mi var diye düşünmeye basladımevst bitmeyecek sanirim. bu sefer daha endiseliliyim ben. ilkinde 8 haftalik kaybedince... su haftalar biran önce gecse daha iyi hissedicem sankii
Tutunma kanaması olmasin canımSlm kızlar dün gece hafif lekelenme oldu progeston jel kullanıyorum onunla birlikte kahve rengi çıkıyo krem belim ve karnimin alt kısmı agiriyor sizde böyle durum yaşayan varmı Dr U aradım oda dediki coraspirin i kes proluton depot kullan 1 kere lik dedi korkmalimiyim acaba düşüyormu bebisim acaba
bilmiyorum ki canim 8.haftada neden öyle oldugunu. benim 6.haftada kanama baslamisti sonra kontrolo gittigimizde kalbi atmiyordu. kürtaj olmistum genetik teste göndermek istemistik ama parcalari cok kücük oldugu icin gönderemedim. doktorum muhtemelen sagliksiz bir bebek onun icin böyle oldu demosti. allahim imsallah bu sefer saglokla hayirla nasip eder insallahAnlıyorum 8. Haftayı atlatırsan daha güvende hissedeceksin kendini. Ama bakıyorum diğer topıklerde de 8. Hafta da düşük yaşanmış genelde. Ben de çok korkuyorum o yüzden acaba o haftaya özel bi sebebi mi var diye düşünmeye basladım
Slm kızlar dün gece hafif lekelenme oldu progeston jel kullanıyorum onunla birlikte kahve rengi çıkıyo krem belim ve karnimin alt kısmı agiriyor sizde böyle durum yaşayan varmı Dr U aradım oda dediki coraspirin i kes proluton depot kullan 1 kere lik dedi korkmalimiyim acaba düşüyormu bebisim acaba
İnşallah canım ya çok yıpratı bir süreç allah yardım etsin hepimize. Bi daha yaşamazsın ınsallhbilmiyorum ki canim 8.haftada neden öyle oldugunu. benim 6.haftada kanama baslamisti sonra kontrolo gittigimizde kalbi atmiyordu. kürtaj olmistum genetik teste göndermek istemistik ama parcalari cok kücük oldugu icin gönderemedim. doktorum muhtemelen sagliksiz bir bebek onun icin böyle oldu demosti. allahim imsallah bu sefer saglokla hayirla nasip eder insallah
Dr im iğne ismi verdi bunu vurdur coraspirin İ bırak dedi bende iğneyi aldım sağlık ocağına gittim vurmadılar reçetesiz vuramıyormuşlar dr a gittim kese gözüktü Rabb'ime şükürler olsun 2 hafta sonra kalp atışlarını dinlemeye gel dedi dr progestoron iğne verdi üç günde bi vurulucam bi sıkıntı yok dedi drTutunma kanaması olmasin canım
Can'ım teşekkür ederim evet normalmiş Rabbim e şükürler olsun keseyi de gördük 2 hafta sonra kalp atışlarını duyucaz inşallah darısı bekleyenlerin başınamaaşallah değerin güzel yükselmiş..
cnm hafif lekelenmeler olabilir..inşallah keseyide görürsünde biraz rahatlarsın .duruyodurr bebişin orda cnm..
Sıkıntı yokmuş keseyi gördük iki hafta sonra kalp atışlarını dinliycez Allah nasip ederseTutunma kanaması olmasin canım
Kizlar nasılsınız bende bakiom sizden çok şey öğreniyorum umarım hepimiz mutluluğa ulaşırız bursada tup bebek yaptutanlar var mı aranızda esimm bu seferde bursada deniyelim bize daha yakın olur ist dan dio bi görüşelim kafanıza yararsa dio orada yaptırırz.mutlu kalın flzask2003 dualrimdasin kardes icin☺sende bizi dua et olur mu çok opuyirum ❤
Saoll bitanem ALLAH Razı olsunnn bende herkese ediom hep kim bu uğurda mücadele ediyorsa ☺dün gece rüyamda çok tatli bir tontikto bebis verdiler kucağıma bu benim mi ne kadar sevimli diyorum veren kişide senin dioo ins olur ahhh şu rüyalar gerçek olsa herkesin mutluluğu yla multu olum geçen eşimin kuzenin bebisini aldım 3 günlük okadar multu oldum ki gün gelir ins bizde alırız kucağıniza melekleri insCanimm cok sagoll..seninde insallah guzel haberini aliriz..dualarimdasinn. rAbbim senin icin hangi hastane hangi doktor iyi olacaksa oraya yonlendirsin insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?