2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

insallah canim. minikleri görürüz haftaya

benimde sürekli kasigim agriyor canim yaa
bende kese görmeye gitseydim daha rahat olucam. ters goden bisey mi varki diyorum bu endiseler hic bitmeyecek sanki
Evet hiç bitmeyecek keseyi bi görsem diyordum gördüm kalp atışını bi duysam diyorum şimdi bitmiyor bitmiyor.... yarın duyarım inşallah...

Evet hiç bitmeyecek keseyi bi görsem diyordum gördüm kalp atışını bi duysam diyorum şimdi bitmiyor bitmiyor.... yarın duyarım inşallah...
evst bitmeyecek sanirim. bu sefer daha endiseliliyim ben. ilkinde 8 haftalik kaybedince... su haftalar biran önce gecse daha iyi hissedicem sankii

evst bitmeyecek sanirim. bu sefer daha endiseliliyim ben. ilkinde 8 haftalik kaybedince... su haftalar biran önce gecse daha iyi hissedicem sankii
Anlıyorum 8. Haftayı atlatırsan daha güvende hissedeceksin kendini. Ama bakıyorum diğer topıklerde de 8. Hafta da düşük yaşanmış genelde. Ben de çok korkuyorum o yüzden acaba o haftaya özel bi sebebi mi var diye düşünmeye basladım

Tutunma kanaması olmasin canım

bilmiyorum ki canim 8.haftada neden öyle oldugunu. benim 6.haftada kanama baslamisti sonra kontrolo gittigimizde kalbi atmiyordu. kürtaj olmistum genetik teste göndermek istemistik ama parcalari cok kücük oldugu icin gönderemedim. doktorum muhtemelen sagliksiz bir bebek onun icin böyle oldu demosti. allahim imsallah bu sefer saglokla hayirla nasip eder insallah

maaşallah değerin güzel yükselmiş..

cnm hafif lekelenmeler olabilir..inşallah keseyide görürsünde biraz rahatlarsın .duruyodurr bebişin orda cnm..

1. bedazzld01 -HAMİLE

2- s_akaydin76. NEGATİF
3- Suniyeler. HAMİLE

4- safiskus. NEGATİF
5- prenses1989. HAMİLE(İKİZ)
6- metceykelebek HAMİLE

7- Justicelinght NEGATİF

8- asklarinenguzeli. NEGATİF

9- the--banking = NEGATİF
10- Bella86. HAMİLE
11- Ellem. HAMİLE

12- zemberek_61. NEGATİF
13- YaseminNarin HAMİLE
14- Gulgonca86 HAMİLE
15- sevbuk KİMYASAL GEBELİK
16- FS42 HAMİLE
17- Aresc14 HAMİLE(İKİZ)
18 - cips HAMİLE
19- Kardelen-2 NEGATİF
20- satsi HAMİLE
21 - mirmoon81 NEGATİF
22- misilleme NEGATİF
23- S_cici HAMİLE
24- princess01 HAMİLE
25-bynkiliç HAMİLE
26-firuzem75 NEGATİF
27- ZeynepKur HAMİLE
28 -zeymus HAMİLE
29- fundyyyy KİMYASAL GEBELİk

30-karamel79 NEGATİF
31- icequeen87 HAMİLE
32 Muckdudu NEGATİF
33- Flzask2003 NEGATİF
34-merve1608 HAMİLE
35-chittenbik 12 nisan test günü
36-bebeğim-gel NEGATİF
37-nispushinka NEGATİF
38-gunsa20 nisan test günü
39- demir6133 Tedavide
40- hally Beklemede

41- rosebady Beklemede

Arkadaşlar eksik veya yanlış bilgi varsa söyleyin..
Maaşallah hamile arkadaşlarımıza sağlıklı bi şekilde yavrularını kucaklarına alırlar inşallah.
darısı diğer bekleyenlere olsun inşallah
herkesin isimin karşısında hamile yazsın.
tüm negatif yazanların pozitif olması dileğiyle inşallah

İnşallah canım ya çok yıpratı bir süreç allah yardım etsin hepimize. Bi daha yaşamazsın ınsallh

Tutunma kanaması olmasin canım
Dr im iğne ismi verdi bunu vurdur coraspirin İ bırak dedi bende iğneyi aldım sağlık ocağına gittim vurmadılar reçetesiz vuramıyormuşlar dr a gittim kese gözüktü Rabb'ime şükürler olsun 2 hafta sonra kalp atışlarını dinlemeye gel dedi dr progestoron iğne verdi üç günde bi vurulucam bi sıkıntı yok dedi dr

maaşallah değerin güzel yükselmiş..

cnm hafif lekelenmeler olabilir..inşallah keseyide görürsünde biraz rahatlarsın .duruyodurr bebişin orda cnm..
Can'ım teşekkür ederim evet normalmiş Rabbim e şükürler olsun keseyi de gördük 2 hafta sonra kalp atışlarını duyucaz inşallah darısı bekleyenlerin başına

Kizlar nasılsınız bende bakiom sizden çok şey öğreniyorum umarım hepimiz mutluluğa ulaşırız bursada tup bebek yaptutanlar var mı aranızda esimm bu seferde bursada deniyelim bize daha yakın olur ist dan dio bi görüşelim kafanıza yararsa dio orada yaptırırz.mutlu kalın flzask2003 dualrimdasin kardes icin☺sende bizi dua et olur mu çok opuyirum ❤

Canimm cok sagoll..seninde insallah guzel haberini aliriz..dualarimdasinn. rAbbim senin icin hangi hastane hangi doktor iyi olacaksa oraya yonlendirsin insallah..

Canimm cok sagoll..seninde insallah guzel haberini aliriz..dualarimdasinn. rAbbim senin icin hangi hastane hangi doktor iyi olacaksa oraya yonlendirsin insallah..
Saoll bitanem ALLAH Razı olsunnn bende herkese ediom hep kim bu uğurda mücadele ediyorsa ☺dün gece rüyamda çok tatli bir tontikto bebis verdiler kucağıma bu benim mi ne kadar sevimli diyorum veren kişide senin dioo ins olur ahhh şu rüyalar gerçek olsa herkesin mutluluğu yla multu olum geçen eşimin kuzenin bebisini aldım 3 günlük okadar multu oldum ki gün gelir ins bizde alırız kucağıniza melekleri ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…