- 10 Haziran 2011
- 1.102
- 935
- 323
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #3.841
ben varim canim. jinemed de ikinci defa denedim. ilkinde hamile kaldim ama 8.haftada kaybettim simdi yine pozitifi gördüm sükür. haftaya kese görmeye gidecegiz insallahKizlar nasılsınız bende bakiom sizden çok şey öğreniyorum umarım hepimiz mutluluğa ulaşırız bursada tup bebek yaptutanlar var mı aranızda esimm bu seferde bursada deniyelim bize daha yakın olur ist dan dio bi görüşelim kafanıza yararsa dio orada yaptırırz.mutlu kalın flzask2003 dualrimdasin kardes icin☺sende bizi dua et olur mu çok opuyirum ❤
Saoll bitanem ALLAH Razı olsunnn bende herkese ediom hep kim bu uğurda mücadele ediyorsa ☺dün gece rüyamda çok tatli bir tontikto bebis verdiler kucağıma bu benim mi ne kadar sevimli diyorum veren kişide senin dioo ins olur ahhh şu rüyalar gerçek olsa herkesin mutluluğu yla multu olum geçen eşimin kuzenin bebisini aldım 3 günlük okadar multu oldum ki gün gelir ins bizde alırız kucağıniza melekleri ins
Iyiyim canım benim teşekkür ederim sen nasilsin? Toparlandin değil mi ? Benim bugün 6. Günüm ama hiç bir belirti yaşamıyorum bu beni biraz uzuyor.herşey normal seyrediyor
Iyiyim canım benim teşekkür ederim sen nasilsin? Toparlandin değil mi ? Benim bugün 6. Günüm ama hiç bir belirti yaşamıyorum bu beni biraz uzuyor.herşey normal seyrediyor
yeni tedavi icin ne kadar zaman gecmesi gerekiykr acaba. tabi bunu n maddi boyutu da vardir mutlaka. insallah biran önce baslayip guzel haberler alirsin canimmBende iyiyim kv bendeydi 3 gundur pek yazamadim buraya ama daha iyiyim cok.sukur napim hayat devam ediyo saglikolsun..yeni tedaviyi hayal edip mutlu oluyorum bi an once baslayabilsem keske..
Cnm biliyosun hicbi belirtisi olmayan arkadaslar hamile oldugunu ogrendik.benimde vardi agrilarim sizlalarim ama olmadi bak..hayirlisi olsuncnm.
Evet opu oldu 7 tane topladılar 6 sına işlem yapacaklarmis cumartesi arayıp transfer gününü soyleyeceklerdemir6133 canım naptın seni merak ediyorum opu vardı değil mi bugün ?
7 tane toplandı 6 tanesi işlem görecekmis cumartesi arayıp bilgilendireceklerdemir6133 haberr bekliyoruzz
Hadi Hayirli olsun güzel güzel bölünür tamamlanirlar inşallah7 tane toplandı 6 tanesi işlem görecekmis cumartesi arayıp bilgilendirecekler
iyiyim cnm kv rahatsızdı bugün ordaydim cnm sen nasılsın cnm
cnm inss hepsi kaliteli embriyo olsun sanaEvet opu oldu 7 tane topladılar 6 sına işlem yapacaklarmis cumartesi arayıp transfer gününü soyleyecekler
cnm yumi catladiysa kısa dönem ateş yüksele bilmiyormuş inss dogaldan gelsin bebisin parolun yan etkisi yok cnm merak etme hamilelerde bile kullanabiliyorKızlar biliyorsunuz tedavim 23 martta negatifle sonuçlanmıştı.29 martta adet oldum tahmini yumurtlama donemindeyim kasiklarimda çok ağrı var ateşim fazla değil 37,3 bir derece yükselmiş ama yanıyorum sanki şiddetli baş ağrısıopu da trasfer sonrası bile ağrı kesici icmedim ama bugün dayanamadım bir parol ictim normalmi bunlar
Evet kişiden kişiye degisebiliyormus bazende ilacın etkisiyle karistiriliyormus bekliycez artık Allahım hayırlısını versin.Senin inş yeni tedavin pozitif olcakBende iyiyim kv bendeydi 3 gundur pek yazamadim buraya ama daha iyiyim cok.sukur napim hayat devam ediyo saglikolsun..yeni tedaviyi hayal edip mutlu oluyorum bi an once baslayabilsem keske..
Cnm biliyosun hicbi belirtisi olmayan arkadaslar hamile oldugunu ogrendik.benimde vardi agrilarim sizlalarim ama olmadi bak..hayirlisi olsuncnm.
Çok güzel canım inş hepsi güzel güzel bolunurlerEvet opu oldu 7 tane topladılar 6 sına işlem yapacaklarmis cumartesi arayıp transfer gününü soyleyecekler
İnşallah hepsi 5.güne kadar giderHadi Hayirli olsun güzel güzel bölünür tamamlanirlar inşallah
arkadaşlar benimde bugün kontrolüm vardı rahim 9,2 mm olmuş salı transferim var bir sürü ilaç verdi clexana iğne verdi canımı yaktı baya sanırım hamile kalırsam hep kullancam bebişlerim olsunda ben herşeye katlanmaya razıyım
aslında yok testler normal çıkmıştı ama yinede önlem amaçlı verdi sanırım canımPihtilasmami var cnm sende..aynen cnm bebis icin katlanilir bende kullandim doguma kadar ilk zamanlar aciyo morariyo sonra alisiliyo..bebisin gelsinde hayirlisiyla. Insallah
Masallh subhanallah doktorunuz kim acaba sizde sebep neydi sağlık dolu kucağıniza alın ins arkadasimben varim canim. jinemed de ikinci defa denedim. ilkinde hamile kaldim ama 8.haftada kaybettim simdi yine pozitifi gördüm sükür. haftaya kese görmeye gidecegiz insallah
insallah canim bu defa kavusurum yavruma. merkezde tek doktor var, murat erdemir herseyle kendisi ilgileniyor. bizim sebep esimdeydidi canim hareket ve sayi azligi. ama sanirim bende de var biseyler. önceki trdavimde transfer sonrasi rahim kalinligi jncelmis. bu defa da ilk basta cok güzel giderken sonrasinda yine inceldiMasallh subhanallah doktorunuz kim acaba sizde sebep neydi sağlık dolu kucağıniza alın ins arkadasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?