2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

ben varim canim. jinemed de ikinci defa denedim. ilkinde hamile kaldim ama 8.haftada kaybettim simdi yine pozitifi gördüm sükür. haftaya kese görmeye gidecegiz insallah

Alacaksin sende kucaginabi bebis cnm insallah bende cok ruya gorurdum hemde ikiz ucuz tek hep gorurdum cok sukur gercek oldu..insallah Allah nasip ederse seninde olur cnm..isteyen herkesinde olur ins hayirlisiyla

Iyiyim canım benim teşekkür ederim sen nasilsin? Toparlandin değil mi ? Benim bugün 6. Günüm ama hiç bir belirti yaşamıyorum bu beni biraz uzuyor.herşey normal seyrediyor

Bende iyiyim kv bendeydi 3 gundur pek yazamadim buraya ama daha iyiyim cok.sukur napim hayat devam ediyo saglikolsun..yeni tedaviyi hayal edip mutlu oluyorum bi an once baslayabilsem keske..
Cnm biliyosun hicbi belirtisi olmayan arkadaslar hamile oldugunu ogrendik.benimde vardi agrilarim sizlalarim ama olmadi bak..hayirlisi olsuncnm.

Hepinize merhaba... 2 dış gebelik bir boş gebelik bir kimyasal gebelikten sonra bir de tüp bebeği deneyelim dedik. 26 martta 5 günlük embriyo transfer edildi..ve sonuç pozitif...haftaya kalp atışı var mı diye görmeye gideceğiz...Hamilelik en güzel mucizelerden biri...Allah hepinizin yardımcısı olsun

yeni tedavi icin ne kadar zaman gecmesi gerekiykr acaba. tabi bunu n maddi boyutu da vardir mutlaka. insallah biran önce baslayip guzel haberler alirsin canimm

Kızlar biliyorsunuz tedavim 23 martta negatifle sonuçlanmıştı.29 martta adet oldum tahmini yumurtlama donemindeyim kasiklarimda çok ağrı var ateşim fazla değil 37,3 bir derece yükselmiş ama yanıyorum sanki şiddetli baş ağrısıopu da trasfer sonrası bile ağrı kesici icmedim ama bugün dayanamadım bir parol ictim normalmi bunlar

iyiyim cnm kv rahatsızdı bugün ordaydim cnm sen nasılsın cnm

Evet opu oldu 7 tane topladılar 6 sına işlem yapacaklarmis cumartesi arayıp transfer gününü soyleyecekler
cnm inss hepsi kaliteli embriyo olsun sana

cnm yumi catladiysa kısa dönem ateş yüksele bilmiyormuş inss dogaldan gelsin bebisin parolun yan etkisi yok cnm merak etme hamilelerde bile kullanabiliyor

Evet kişiden kişiye degisebiliyormus bazende ilacın etkisiyle karistiriliyormus bekliycez artık Allahım hayırlısını versin.Senin inş yeni tedavin pozitif olcak

arkadaşlar benimde bugün kontrolüm vardı rahim 9,2 mm olmuş salı transferim var bir sürü ilaç verdi clexana iğne verdi canımı yaktı baya sanırım hamile kalırsam hep kullancam bebişlerim olsunda ben herşeye katlanmaya razıyım

Pihtilasmami var cnm sende..aynen cnm bebis icin katlanilir bende kullandim doguma kadar ilk zamanlar aciyo morariyo sonra alisiliyo..bebisin gelsinde hayirlisiyla. Insallah

ben varim canim. jinemed de ikinci defa denedim. ilkinde hamile kaldim ama 8.haftada kaybettim simdi yine pozitifi gördüm sükür. haftaya kese görmeye gidecegiz insallah
Masallh subhanallah doktorunuz kim acaba sizde sebep neydi sağlık dolu kucağıniza alın ins arkadasim

Masallh subhanallah doktorunuz kim acaba sizde sebep neydi sağlık dolu kucağıniza alın ins arkadasim
insallah canim bu defa kavusurum yavruma. merkezde tek doktor var, murat erdemir herseyle kendisi ilgileniyor. bizim sebep esimdeydidi canim hareket ve sayi azligi. ama sanirim bende de var biseyler. önceki trdavimde transfer sonrasi rahim kalinligi jncelmis. bu defa da ilk basta cok güzel giderken sonrasinda yine inceldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…