2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Amin cnm.bebegin seninle ins tabi cnm baksana kendini belli ediyo..minikk

Günaydın hayırlı cumalar olsun hayırlı haberler olsun bugün de inşallah
Dün bende ikinci teste gittim değerim iki katı üstü çıkınca ikiz olasılığı olabilir dedi ama tek bence öyle hissediyorum haftaya cumartesi kese için gidicez Allah'ın izniyle
Buarada flzask2003 listede benim adım karşısını düzeltirsen sevinirim hamiş yazdığını görmek bile hoş oluyor:))

Yine de hep bi endişe... Allahım sana da nasip etsin en kısa zamanda canım isteyen herkese versin sağlıkla kucağımıza alalım

Cnm endise hicbitmiyo ben keseyi gordum kalpatisini duyana kadar cok zorgecirdim sonra yine merak endise devam ediyo..saglikla gelsin kuzu insallah

Cnm senin sonucunu aradim dun bulamadim yoksa yazacaktim cnm.hayirli olsun.rabbim saglikla kicagina almayi nasip etsin insallah

Ben geçen tedavimde kese gördüm.Kalp atımını duyamadım 7 +2 günlüktü.Şimdi ben korkuyorum kalp atımını alamıcam diye keseyi görüp iyice kendimi kaptırmak istemiyorum.Acaba direk kese görmeyi atlatıp direk 7.hafta kalp atımı için gitsem dış gebelik felansa bu iki hafta içinde bir problem olur mu?

1. bedazzld01 -HAMİLE

2- s_akaydin76. NEGATİF
3- Suniyeler. HAMİLE

4- safiskus. NEGATİF
5- prenses1989. HAMİLE(İKİZ)
6- metceykelebek HAMİLE

7- Justicelinght NEGATİF

8- asklarinenguzeli. NEGATİF

9- the--banking = NEGATİF
10- Bella86. HAMİLE
11- Ellem. HAMİLE

12- zemberek_61. NEGATİF
13- YaseminNarin HAMİLE
14- Gulgonca86 HAMİLE
15- sevbuk KİMYASAL GEBELİK
16- FS42 HAMİLE
17- Aresc14 HAMİLE(İKİZ)
18 - cips HAMİLE
19- Kardelen-2 NEGATİF
20- satsi HAMİLE
21 - mirmoon81 NEGATİF
22- misilleme NEGATİF
23- S_cici HAMİLE
24- princess01 HAMİLE
25- bynkiliç HAMİLE
26- firuzem75 NEGATİF
27- ZeynepKur HAMİLE
28 -zeymus HAMİLE
29- fundyyyy KİMYASAL GEBELİk

30- karamel79 NEGATİF
31- icequeen87 HAMİLE
32 -Muckdudu NEGATİF
33- Flzask2003 NEGATİF
34- merve1608 HAMİLE
35- chittenbik HAMİLE
36- bebeğim-gel NEGATİF
37- nispushinka NEGATİF
38-gunsa 20 nisan test günü
39- demir6133 Tedavide
40- hally Beklemede

41- rosebady Beklemede

Arkadaşlar eksik veya yanlış bilgi varsa söyleyin..
Maaşallah hamile arkadaşlarımıza sağlıklı bi şekilde yavrularını kucaklarına alırlar inşallah.
darısı diğer bekleyenlere olsun inşallah
herkesin isimin karşısında hamile yazsın.
tüm negatif yazanların pozitif olması dileğiyle inşallah

cnm bence zamanında git iki hafta uzun bir süre kendini daha çok strese sokarsin inss sağlıklı bir hamilelik gecirirsin cnm

Kızlar dün ikinci testi yaptım 878.33 çıktı hamileyim ...
maşallah cnm çok güzel bir değer allah tamamına erdirsin inşallah

canim kese görmek icin ne zman gideceksin. endiseni cok iyi anliyorum. bende 8.haftada kaybetmistim. biran önce bu haftalarin hizli gecmesini istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…