- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #3.861
Günaydın canlar cumanız mübarek olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah. . Ben de bugün inşallah 4 buçukta kalp atışı duyucam :) inşallah bebısım benımledır. Sabah da en kötü mide bulantımı yaşadım hayır olsun inşallah...
Yine de hep bi endişe... Allahım sana da nasip etsin en kısa zamanda canım isteyen herkese versin sağlıkla kucağımıza alalımAmin cnm.bebegin seninle ins tabi cnm baksana kendini belli ediyo..minikk
Yine de hep bi endişe... Allahım sana da nasip etsin en kısa zamanda canım isteyen herkese versin sağlıkla kucağımıza alalım
Günaydın hayırlı cumalar olsun hayırlı haberler olsun bugün de inşallah
Dün bende ikinci teste gittim değerim iki katı üstü çıkınca ikiz olasılığı olabilir dedi ama tek bence öyle hissediyorum haftaya cumartesi kese için gidicez Allah'ın izniyle
Buaradaflzask2003 listede benim adım karşısını düzeltirsen sevinirim hamiş yazdığını görmek bile hoş oluyor:))
Masalllh subhaaallh darısı hepimizin başınaKızlar dün ikinci testi yaptım 878.33 çıktı hamileyim ...
cnm bence zamanında git iki hafta uzun bir süre kendini daha çok strese sokarsin inss sağlıklı bir hamilelik gecirirsin cnmBen geçen tedavimde kese gördüm.Kalp atımını duyamadım 7 +2 günlüktü.Şimdi ben korkuyorum kalp atımını alamıcam diye keseyi görüp iyice kendimi kaptırmak istemiyorum.Acaba direk kese görmeyi atlatıp direk 7.hafta kalp atımı için gitsem dış gebelik felansa bu iki hafta içinde bir problem olur mu?
maşallah cnm çok güzel bir değer allah tamamına erdirsin inşallahKızlar dün ikinci testi yaptım 878.33 çıktı hamileyim ...
Allah herkese bu yolda olan arkadaşlarımızın hepsine nasip etsin.Masalllh subhaaallh darısı hepimizin başına
canim kese görmek icin ne zman gideceksin. endiseni cok iyi anliyorum. bende 8.haftada kaybetmistim. biran önce bu haftalarin hizli gecmesini istiyorumBen geçen tedavimde kese gördüm. duyamadım 7 +2 günlüktü.Şimdi ben korkuyorum kalp atımını alamıcam diye keseyi görüp iyice kendimi kaptırmak istemiyorum.Acaba direk kese görmeyi atlatıp direk 7.hafta kalp atımı için gitsem dış gebelik felansa bu iki hafta içinde bir problem olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?