- 9 Şubat 2016
- 363
- 470
- 23
- 41
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #3.881
Canım seni aradılar mi gelisimler ne durumdaGunaydiinnnnnnnn gunaydinnnnnn
canim git gör bence. beklesende aklin sürekli bebeginde olacak. belki kalp atisinida duyarsin belli mi olur. alttan muayene de daha erken duyuluyor zaten. her ne kadar korksakts yasanilacak olanlardan kacilmiyor. anliyorum endiseni ama böyle kendini yipratirsinZemuss En az iki hafta bekleyeyim diyorum
Teşekkürler canımCnm senin sonucunu aradim dun bulamadim yoksa yazacaktim cnm.hayirli olsun.rabbim saglikla kicagina almayi nasip etsin insallah
GöZünaydın aydın canım devamını nasip etsin rabbimAllah herkese bu yolda olan arkadaşlarımızın hepsine nasip etsin.
Kızlar fasulyemı gördümo kalp nasıl atıyor öyle nasıl bir mucize rabbim şükürler olsun
Darısı başıma :) kaç haftalık oldu bugün? Tedavini nerde olmuştun sen? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Kızlar fasulyemı gördümo kalp nasıl atıyor öyle nasıl bir mucize rabbim şükürler olsun
Evet normalde cumartesi arayacaklarmis söylemişlerdi ama bugün aradılar 6 yumurtaya işlem yapacaklarını söylemişlerdi bugün aradılar 6si da döllenmiş 5.gun yani salı transfer yapılacak korkmaya başladım ya 5.güne kadar gitmezlerse,ya gider de hamilelik olmazsa,ya hamilelik olur kese olmaz kalp atışı durursa endişe ve korkular hiç bitmiyorCanım seni aradılar mi gelisimler ne durumda
Evet çok güzel o kadar hızlı atıyor ki inşallah sonuna kadar gıderGozunaydin cnm cok guzel bi duyguu
Amin Allah herkese nasip etsin bugün bi can tasıdıgımı anladım hissettim ıyıce... Ankara Anatolıa da tedavi oldum şimdi gebelik takibi için bayındıra gidiyorumDarısı başıma :) kaç haftalık oldu bugün? Tedavini nerde olmuştun sen? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Ha bir de 6+3 oldu bugün canımDarısı başıma :) kaç haftalık oldu bugün? Tedavini nerde olmuştun sen? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Rabbim inşallah sana da nasip eder sağlıkla kucağımıza alırızEvet normalde cumartesi arayacaklarmis söylemişlerdi ama bugün aradılar 6 yumurtaya işlem yapacaklarını söylemişlerdi bugün aradılar 6si da döllenmiş 5.gun yani salı transfer yapılacak korkmaya başladım ya 5.güne kadar gitmezlerse,ya gider de hamilelik olmazsa,ya hamilelik olur kese olmaz kalp atışı durursa endişe ve korkular hiç bitmiyor
Benim hep vardı ama hafıftı son 2 gündür berbat 6 haftalıgım4+4 üm bu kadar erken bulantıları olan var mı?
anladımBenim hep vardı ama hafıftı son 2 gündür berbat 6 haftalıgım
Sağol canım amin hepimizin ınsallahanladımsofraya oturmamla kalkmam bir oldu neredeyse.Gözünaydın bu arada Allah tamamına erdirsin
Evet normalde cumartesi arayacaklarmis söylemişlerdi ama bugün aradılar 6 yumurtaya işlem yapacaklarını söylemişlerdi bugün aradılar 6si da döllenmiş 5.gun yani salı transfer yapılacak korkmaya başladım ya 5.güne kadar gitmezlerse,ya gider de hamilelik olmazsa,ya hamilelik olur kese olmaz kalp atışı durursa endişe ve korkular hiç bitmiyor
Canım gozun aydın allah tamamına erdirsinKızlar fasulyemı gördümo kalp nasıl atıyor öyle nasıl bir mucize rabbim şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?