2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Zemuss En az iki hafta bekleyeyim diyorum
canim git gör bence. beklesende aklin sürekli bebeginde olacak. belki kalp atisinida duyarsin belli mi olur. alttan muayene de daha erken duyuluyor zaten. her ne kadar korksakts yasanilacak olanlardan kacilmiyor. anliyorum endiseni ama böyle kendini yipratirsin

Canım seni aradılar mi gelisimler ne durumda
Evet normalde cumartesi arayacaklarmis söylemişlerdi ama bugün aradılar 6 yumurtaya işlem yapacaklarını söylemişlerdi bugün aradılar 6si da döllenmiş 5.gun yani salı transfer yapılacak korkmaya başladım ya 5.güne kadar gitmezlerse,ya gider de hamilelik olmazsa,ya hamilelik olur kese olmaz kalp atışı durursa endişe ve korkular hiç bitmiyor

Darısı başıma :) kaç haftalık oldu bugün? Tedavini nerde olmuştun sen? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Amin Allah herkese nasip etsin bugün bi can tasıdıgımı anladım hissettim ıyıce... Ankara Anatolıa da tedavi oldum şimdi gebelik takibi için bayındıra gidiyorum

Rabbim inşallah sana da nasip eder sağlıkla kucağımıza alırız

Canim maasallah cok iyi ne guzel 6 sida dollenmis demekki iyi saliya kadarda giderler insallah ki bence giderler..bide simdiden kese kalp atisi onlari dusunup strese sokma kendini transfere odaklan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…