- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #3.901
Gözün aydın canım Allah sağlıkla devam ettirsin inssGünaydın kizlar, dün kontrolüm vardı.kese içindeki bademimi gördük.kalbini gördük kalp atışını duyduk.cok duygusal bi an di.rabbim herkese kucağına almayı nasip etsin.Yanliz bir sorum olacaktı. Kalp atisi 95 cikti.dr biraz düşük takip edicegiz dedi.2 hafta sonra tekrar kontrolüm var.sizlerde de kalp atisi bu şekilde olan varmı acaba
SAT a göre 7+3 haftalık,
transfere göre 6 haftalik
ultrasona göre 5+3
Günaydın kizlar, dün kontrolüm vardı.kese içindeki bademimi gördük.kalbini gördük kalp atışını duyduk.cok duygusal bi an di.rabbim herkese kucağına almayı nasip etsin.Yanliz bir sorum olacaktı. Kalp atisi 95 cikti.dr biraz düşük takip edicegiz dedi.2 hafta sonra tekrar kontrolüm var.sizlerde de kalp atisi bu şekilde olan varmı acaba
SAT a göre 7+3 haftalık,
transfere göre 6 haftalik
ultrasona göre 5+3
Gunaydinnnnflzask2003 evet haklısın ama araştırın kalp atışları hep genelde 8.hafta durmuş insan ister istemez düşünüyor
kizlarr sakin olun biraz. siz böyle yaparsaniz ben ne yapayim. ben de 8.haftada kaybettimDeğil mi ya da düşük ler hep 8. Hafta ben de çok korkuyorum şu an. Doktor beni 2 hafta sonra yine çağırdı ve 8. Haftaya denk geliyo. Bu kadar yol almışken allah emeğimizi boşa çıkarmasın
Canım benim lütfen raht olmaya çalış.Güzel şeyler çağır olumsuz düşünme Onun için yapacağın hazırlıkları düşün önce sen inan bak gör herşey sorunsuz ilerleyerek hem bişey olacaksa Allah korusun sen ne yapabilirsin ki elinde ne gelir sen bebeğine odaklan olumlu düşünDeğil mi ya da düşük ler hep 8. Hafta ben de çok korkuyorum şu an. Doktor beni 2 hafta sonra yine çağırdı ve 8. Haftaya denk geliyo. Bu kadar yol almışken allah emeğimizi boşa çıkarmasın
İnşallah yaaa inşallah Rabbim kimseye ne evlat acısı yasatsin ne de evlatsizlikla imtihan etsin zor bir durum face de bir grup var orda bakıyorum herkes 8.hafta düşügüm var deyince korktumEndişenizi anlıyorum canlarim ama beklemekten ve dua etmekten başka çare yok .ama su bir gerçek stres bebeğinize yansıyor aklınıza kötüsünü hiç getirmeyin sonuca odaklanin.allah hayırlısıyla kucaklamayi nasip etsin
Kaçıncı gündesin ne zaman test yapacaksinCanım benim lütfen raht olmaya çalış.Güzel şeyler çağır olumsuz düşünme Onun için yapacağın hazırlıkları düşün önce sen inan bak gör herşey sorunsuz ilerleyerek hem bişey olacaksa Allah korusun sen ne yapabilirsin ki elinde ne gelir sen bebeğine odaklan olumlu düşün
8.gundeyimKaçıncı gündesin ne zaman test yapacaksin
Bence bugün yapsan çıkar gibi geliyor bana ama ne bileyim bazılarının geç çıkıyor idrarda boşuna o zaman uzulursun8.gundeyimEğer cesaret edebilirsem yarın idrar testi yapacam pazarteside kan vercem
Evet aslında çıkıyormuş silik de olsa ama cesaret edemedim ya çıkmazsa uzulursem yani eninde sonunda sonucu öğrencez ama bugün erteledim kurtuldumBence bugün yapsan çıkar gibi geliyor bana ama ne bileyim bazılarının geç çıkıyor idrarda boşuna o zaman uzulursun
Hakkinda hayirlisi rabbim gönlünün istediğini sana hayırlı eylesinEvet aslında çıkıyormuş silik de olsa ama cesaret edemedim ya çıkmazsa uzulursem yani eninde sonunda sonucu öğrencez ama bugün erteledim kurtuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?