- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #3.921
Evet aslında çıkıyormuş silik de olsa ama cesaret edemedim ya çıkmazsa uzulursem yani eninde sonunda sonucu öğrencez ama bugün erteledim kurtuldum
Aminn inş canımCanim.insallah sendende guzel haberler aliriz
Aminn Allah herkesin gönlüne göre versinHakkinda hayirlisi rabbim gönlünün istediğini sana hayırlı eylesin
Günaydın canım inş hemen başlar tedaviye doktorun dün yaptım o silik çıktı çok sevindim bugün sabah yaptigimda da pek bişey çıkmadı sabahtan bu yana düşünüyorum acaba ilaç etkisi mi diyeGünaydınnnn
Bende ilaclari biraktiktan 6 gun sonra bugun adet oldum sali gunu doktorla gorusmeye gidicez bakalim ne diyicek
gunsa test yaptinmi cnm
Eşin ev işi yapmıyorsun diye mi kızıyor canım? Uykumuz da aldığımız ilaçlardan oluyor ben de öyleyim her fırsatta uyuyorumkizlarr ya karnima agrilar girip cikiyor ayakta kalinca cok endişeleniyorum bazen, ev isleriyle de pek ilgilenemiyorum esim kiziyor
yüzüm de cok kötü oldu sivilceden, zaten yagli sivilceli bir cildim vardi daha da beter oldu ve 10 saat uyumama rağmen halâ uykum var
yok canim islerle ilgilenince kiziyor. kendimi yoruyorum diyeEşin ev işi yapmıyorsun diye mi kızıyor canım? Uykumuz da aldığımız ilaçlardan oluyor ben de öyleyim her fırsatta uyuyorum
tekrar okuyunca yanlis anlasildigini yeni farkettim canimEşin ev işi yapmıyorsun diye mi kızıyor canım? Uykumuz da aldığımız ilaçlardan oluyor ben de öyleyim her fırsatta uyuyorum
cnm tünaydınGünaydınnnn
Bende ilaclari biraktiktan 6 gun sonra bugun adet oldum sali gunu doktorla gorusmeye gidicez bakalim ne diyicek
gunsa test yaptinmi cnm
profilinden kisisel bilgiler kisminda hamilelik takvimi kismi var oraya. mutemel dogum tarihini giriyorsun canimAma olmamış yaaa nesil ekleniyor
Geçmiş olsun cnm inss basladigin bi daha yasamazsinizBen de şu an hastanede yatıyorum sabah serum taktılar çok şiddetli kasık ağrım vardı şimdi geçti şükür hala yatıyorum ama. İnşallah bi daha olmasın çok kötü
ozaman haklı canım kendimizi yormamamız lazım işten dolayı perşembe günü çok ayakta kaldım hemen kahverengi lekelenmem olduyok canim islerle ilgilenince kiziyor. kendimi yoruyorum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?