2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah tekrarlamaz. Doktor bir neden söyledimi?
Yumurtalıklarım su toplamış ohss değil ama zaten ultrasonda gördüğünde ağrı yapar demişti ama ilk defa bugün ağrım oldu ama dayanılmaz bi şeydi 3. Serumu taktılar 6 da taburcu etceklermıs. Çok şükür bebeğim iyi ve güvende

gecmis olsun canim. biran önce atlatirsin insallah. bende pek iyi degilim bugun biraz ayakta kalsam kasigim da karnimda agri oluyor

Ona şükür. Benim de öyle olmuştu işte. Çok geçmiş olsn tekrar.

Günaydınnnn
Bende ilaclari biraktiktan 6 gun sonra bugun adet oldum sali gunu doktorla gorusmeye gidicez bakalim ne diyicek

gunsa test yaptinmi cnm
Canım inşallah ha6irli h!berlerle gelirsin doktor güzel şeyler söyler
Günaydın canım inş hemen başlar tedaviye doktorun dün yaptım o silik çıktı çok sevindim bugün sabah yaptigimda da pek bişey çıkmadı sabahtan bu yana düşünüyorum acaba ilaç etkisi mi diye
Canım sen canını sıkma ve kan tahlilini bekleinsallah pozitif alırsın

Bi Kaç tane test yaptım çoğu silik çizgi çıktı yarın yaptircam sanırım kan testi içimdeki ses pozitif diyor inş oyledir

cnm tünaydın inss en kısa zamanda tekrar yeni tedaviye başlarsınız Dr bakalım ne diyecek cnm

Tunaydin kızlar inss herkes iyidir

inşallah cnmm ALLAHın izniyle en kısa zamanda başlıycam inşallah..1 sene beklemeyi düşünmüyorumm.çok uzun hemen olsun bitsin istiyorumm ve bu denemede olucak sanki öyle hissediyorumm..mutluu başlamak istiyorumm karamsar değil..inşallah rabbim emeklerimin karşılığını hayırlısıyla verir ..bu uğurda uğraşan herkesin Allah kucağını doldursun inş.
eşim dün geldi çok şükürr o yüzden mutlyuyum cnm bugunn
sen nasılsınn..

Ben de şu an hastanede yatıyorum sabah serum taktılar çok şiddetli kasık ağrım vardı şimdi geçti şükür hala yatıyorum ama. İnşallah bi daha olmasın çok kötü

canım çok geçmiş olsun bi daha yaşamazsın inşallah

inşallah cnm çok sağol..

Bi Kaç tane test yaptım çoğu silik çizgi çıktı yarın yaptircam sanırım kan testi içimdeki ses pozitif diyor inş oyledir

cnm silik çıktıysaa oo hayırlı olsun hamilesin senn inşallah..
kandada görürsünnn inşallahhhh..
sonrada gelsin bebişlerrrrrrr

Can'ım benimde öyle oluyor bazen çok şiddetli oluyor belim de ağırıyor bazen dr normal dedi çok iş yapma istirahat dedi sıkma canını Rabb'ime emanet bebişlerimiz

Can'ım benimde öyle oluyor bazen çok şiddetli oluyor belim de ağırıyor bazen dr normal dedi çok iş yapma istirahat dedi sıkma canını Rabb'ime emanet bebişlerimiz
aynen canim belimde agriyor. bugun bütün enerjim cekildi sanki. yemek yerken dahi kolum agriyor. icimdeki minik yada minikler beslenmekle mesgul sanirim

aynen canim belimde agriyor. bugun bütün enerjim cekildi sanki. yemek yerken dahi kolum agriyor. icimdeki minik yada minikler beslenmekle mesgul sanirim
Canım doktor kese vr kalp atışı için ne zaman çağırdı sizi? Ben de çok merak ediyorum minik mi minikler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…