- 26 Ekim 2014
- 822
- 1.210
- 113
- 38
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #3.941
canım geçmiş olsun tekrar yaşamazsın inşallahBen de şu an hastanede yatıyorum sabah serum taktılar çok şiddetli kasık ağrım vardı şimdi geçti şükür hala yatıyorum ama. İnşallah bi daha olmasın çok kötü
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah tekrarlamaz. Doktor bir neden söyledimi?Ben de şu an hastanede yatıyorum sabah serum taktılar çok şiddetli kasık ağrım vardı şimdi geçti şükür hala yatıyorum ama. İnşallah bi daha olmasın çok kötü
Yumurtalıklarım su toplamış ohss değil ama zaten ultrasonda gördüğünde ağrı yapar demişti ama ilk defa bugün ağrım oldu ama dayanılmaz bi şeydi 3. Serumu taktılar 6 da taburcu etceklermıs. Çok şükür bebeğim iyi ve güvendeÇok geçmiş olsun canım. İnşallah tekrarlamaz. Doktor bir neden söyledimi?
gecmis olsun canim. biran önce atlatirsin insallah. bende pek iyi degilim bugun biraz ayakta kalsam kasigim da karnimda agri oluyorYumurtalıklarım su toplamış ohss değil ama zaten ultrasonda gördüğünde ağrı yapar demişti ama ilk defa bugün ağrım oldu ama dayanılmaz bi şeydi 3. Serumu taktılar 6 da taburcu etceklermıs. Çok şükür bebeğim iyi ve güvende
Ona şükür. Benim de öyle olmuştu işte. Çok geçmiş olsn tekrar.Yumurtalıklarım su toplamış ohss değil ama zaten ultrasonda gördüğünde ağrı yapar demişti ama ilk defa bugün ağrım oldu ama dayanılmaz bi şeydi 3. Serumu taktılar 6 da taburcu etceklermıs. Çok şükür bebeğim iyi ve güvende
Canım inşallah ha6irli h!berlerle gelirsin doktor güzel şeyler söylerGünaydınnnn
Bende ilaclari biraktiktan 6 gun sonra bugun adet oldum sali gunu doktorla gorusmeye gidicez bakalim ne diyicek
gunsa test yaptinmi cnm
Canım sen canını sıkma ve kan tahlilini bekleinsallah pozitif alırsınGünaydın canım inş hemen başlar tedaviye doktorun dün yaptım o silik çıktı çok sevindim bugün sabah yaptigimda da pek bişey çıkmadı sabahtan bu yana düşünüyorum acaba ilaç etkisi mi diye
Teşekkür ederim Moral olsun diye yapacam inşallah olurprofilinden kisisel bilgiler kisminda hamilelik takvimi kismi var oraya. mutemel dogum tarihini giriyorsun canim
Bi Kaç tane test yaptım çoğu silik çizgi çıktı yarın yaptircam sanırım kan testi içimdeki ses pozitif diyor inş oyledirCanım inşallah ha6irli h!berlerle gelirsin doktor güzel şeyler söyler
Canım sen canını sıkma ve kan tahlilini bekleinsallah pozitif alırsın
cnm tünaydıninss en kısa zamanda tekrar yeni tedaviye başlarsınız Dr bakalım ne diyecek cnm
Tunaydin kızlar inss herkes iyidir
Ben de şu an hastanede yatıyorum sabah serum taktılar çok şiddetli kasık ağrım vardı şimdi geçti şükür hala yatıyorum ama. İnşallah bi daha olmasın çok kötü
Canım inşallah ha6irli h!berlerle gelirsin doktor güzel şeyler söyler
Canım sen canını sıkma ve kan tahlilini bekleinsallah pozitif alırsın
Bi Kaç tane test yaptım çoğu silik çizgi çıktı yarın yaptircam sanırım kan testi içimdeki ses pozitif diyor inş oyledir
Rahatsizlanan arkadaslara çok geçmiş olsun Acil Şifalar
Bu arada takvim yaptım
İnşallah umut vermesi temennisiyle yaptimInsallah takvimin sans getirir cnm ..hamis olursun
Hadi bakalım hayırlısı olsun Can'ım inşallah güzel haberlerini alırız Rabbim yardımcın olsunGünaydınnnn
Bende ilaclari biraktiktan 6 gun sonra bugun adet oldum sali gunu doktorla gorusmeye gidicez bakalim ne diyicek
gunsa test yaptinmi cnm
Can'ım benimde öyle oluyor bazen çok şiddetli oluyor belim de ağırıyor bazen dr normal dedi çok iş yapma istirahat dedi sıkma canını Rabb'ime emanet bebişlerimizkizlarr ya karnima agrilar girip cikiyor ayakta kalinca cok endişeleniyorum bazen, ev isleriyle de pek ilgilenemiyorum, ayakta kalinca esim kiziyor
yüzüm de cok kötü oldu sivilceden, zaten yagli sivilceli bir cildim vardi daha da beter oldu ve 10 saat uyumama rağmen halâ uykum var
aynen canim belimde agriyor. bugun bütün enerjim cekildi sanki. yemek yerken dahi kolum agriyor. icimdeki minik yada minikler beslenmekle mesgul sanirimCan'ım benimde öyle oluyor bazen çok şiddetli oluyor belim de ağırıyor bazen dr normal dedi çok iş yapma istirahat dedi sıkma canını Rabb'ime emanet bebişlerimiz
Canım doktor kese vr kalp atışı için ne zaman çağırdı sizi? Ben de çok merak ediyorum minik mi minikler mi?aynen canim belimde agriyor. bugun bütün enerjim cekildi sanki. yemek yerken dahi kolum agriyor. icimdeki minik yada minikler beslenmekle mesgul sanirim
carsamba gidecegim inasallah hem kese hem kalp atisi görüp duyarimCanım doktor kese vr kalp atışı için ne zaman çağırdı sizi? Ben de çok merak ediyorum minik mi minikler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?