- 16 Şubat 2016
- 304
- 463
- 103
- 42
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #3.961
Çok saol canım moral verdin.arkadaşım baktı testlere çatlatma ignesininn etkisi olabilir dedi sevincim içimde kaldı öylece inş bebeklerimin habercisidir de bende gönlümce çığlıklar atarıminşallah cnmm ALLAHın izniyle en kısa zamanda başlıycam inşallah..1 sene beklemeyi düşünmüyorumm.çok uzun hemen olsun bitsin istiyorumm ve bu denemede olucak sanki öyle hissediyorumm..mutluu başlamak istiyorumm karamsar değil..inşallah rabbim emeklerimin karşılığını hayırlısıyla verir ..bu uğurda uğraşan herkesin Allah kucağını doldursun inş.
eşim dün geldi çok şükürr o yüzden mutlyuyum cnm bugunn
sen nasılsınn..
canım çok geçmiş olsun bi daha yaşamazsın inşallah
inşallah cnm çok sağol..
cnm silik çıktıysaa oo hayırlı olsun hamilesin senn inşallah..
kandada görürsünnn inşallahhhh..
sonrada gelsin bebişlerrrrrrr
Hadi inşallah canım Güzel haberlerle gel inşallahcarsamba gidecegim inasallah hem kese hem kalp atisi görüp duyarim
Canım senin beşinci gün embriyosu değil miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum bence silik gördüysen pozitif olma ihtimali yüksek :) çünkü benim 3. Gün embriyosu 7. Günden itibaren silik görmeye başladım hakkınızda hayırlısı olsun tatlımÇok saol canım moral verdin.arkadaşım baktı testlere çatlatma ignesininn etkisi olabilir dedi sevincim içimde kaldı öylece inş bebeklerimin habercisidir de bende gönlümce çığlıklar atarım
Ayy inş Yok canım 3. İki tane idi Amin dua edin olur muCanım senin beşinci gün embriyosu değil miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum bence silik gördüysen pozitif olma ihtimali yüksek :) çünkü benim 3. Gün embriyosu 7. Günden itibaren silik görmeye başladım hakkınızda hayırlısı olsun tatlım
Benim de 3. Gün embriyosu iki taneydi iyi olur inşallah canım :) sıkma canını stres yok no panikAyy inş Yok canım 3. İki tane idi Amin dua edin olur mu
Inş sonum sana benzer canımBenim de 3. Gün embriyosu iki taneydi iyi olur inşallah canım :) sıkma canını stres yok no panik
Çok saol canım moral verdin.arkadaşım baktı testlere çatlatma ignesininn etkisi olabilir dedi sevincim içimde kaldı öylece inş bebeklerimin habercisidir de bende gönlümce çığlıklar atarım
Evet canım 9.gün .eşim kabul etmiyor kan testini zamanında yapalım diyor bakalım ikna edebilirsem yarın gidecemCnm.bugun 9.gunun degilmi catlatma ignesinin etkisi degildir bence..yarin kan testi yaptiracaksin dimi..en garanti o zaman ogreneceksin insallah cnm
Bence normal teste çıkan doğru çünkü nette araştırma yaparken 7.gün normal test yapıp çıkanlar var hele de iki tane koyulmuş ise daha çok cikarEvet canım 9.gün .eşim kabul etmiyor kan testini zamanında yapalım diyor bakalım ikna edebilirsem yarın gidecem
Bende saatlerdir araştırıyorum yarın inş kan testi yaptırıp güzel haberlerle gelcemBence normal teste çıkan doğru çünkü nette araştırma yaparken 7.gün normal test yapıp çıkanlar var hele de iki tane koyulmuş ise daha çok cikar
Herkese günaydın çok şükür hastaneden değil evimden yazıyorum artık minik fasulyenin yaptığına bak seniyi haftalar güzel haberler olsun inşallah
Ayy çok fena şimdiden . Çok korkuttu beni öyle bi sancı cekmemıstım daha önce çarşafla rı yırtacaktım hastanede. Doğum sancısı gibi sanki ama ortada bebek yok daha çok korku var rabbim kimseye yaşatmasın herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsinhadi geçmiş olsun cnmm..yaramaza bak annesine neler yapıyoo şimdiden
Geçmiş olsun cnm senin minik yaramaz olacak annesiHerkese günaydın çok şükür hastaneden değil evimden yazıyorum artık minik fasulyenin yaptığına bak seniyi haftalar güzel haberler olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?