2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Merhaba arkadaslar, bugün adetimin 5.günü ama benim cok kötü ağrım var kasiklarimda karnimin ıçi acıyor resmen,yatamiyorum oturamiyirum agrisindan.bu ilaçlar hala yumurtalarima etki ediyor olabilir mi?çok kotuyum yaa

Çok saol canım moral verdin.arkadaşım baktı testlere çatlatma ignesininn etkisi olabilir dedi sevincim içimde kaldı öylece inş bebeklerimin habercisidir de bende gönlümce çığlıklar atarım

Çok saol canım moral verdin.arkadaşım baktı testlere çatlatma ignesininn etkisi olabilir dedi sevincim içimde kaldı öylece inş bebeklerimin habercisidir de bende gönlümce çığlıklar atarım
Canım senin beşinci gün embriyosu değil miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum bence silik gördüysen pozitif olma ihtimali yüksek :) çünkü benim 3. Gün embriyosu 7. Günden itibaren silik görmeye başladım hakkınızda hayırlısı olsun tatlım

Ayy inş Yok canım 3. İki tane idi Amin dua edin olur mu

Cnm.bugun 9.gunun degilmi catlatma ignesinin etkisi degildir bence..yarin kan testi yaptiracaksin dimi..en garanti o zaman ogreneceksin insallah cnm

flzask2003 cnm bende iyiyim güzel bir hafta sonu oldu inss seninde öyledir
Cnm yeni tedavin İnss olumlu sonuçlanacak umut her zaman olmalı zaten cnm yoksa bu süreçler nasıl geçer güzel haberleri inss peşpeşe verelim

Cnm.bugun 9.gunun degilmi catlatma ignesinin etkisi degildir bence..yarin kan testi yaptiracaksin dimi..en garanti o zaman ogreneceksin insallah cnm
Evet canım 9.gün .eşim kabul etmiyor kan testini zamanında yapalım diyor bakalım ikna edebilirsem yarın gidecem

Evet canım 9.gün .eşim kabul etmiyor kan testini zamanında yapalım diyor bakalım ikna edebilirsem yarın gidecem
Bence normal teste çıkan doğru çünkü nette araştırma yaparken 7.gün normal test yapıp çıkanlar var hele de iki tane koyulmuş ise daha çok cikar

Bence normal teste çıkan doğru çünkü nette araştırma yaparken 7.gün normal test yapıp çıkanlar var hele de iki tane koyulmuş ise daha çok cikar
Bende saatlerdir araştırıyorum yarın inş kan testi yaptırıp güzel haberlerle gelcem

Ayy
hadi geçmiş olsun cnmm..yaramaza bak annesine neler yapıyoo şimdiden
Ayy çok fena şimdiden . Çok korkuttu beni öyle bi sancı cekmemıstım daha önce çarşafla rı yırtacaktım hastanede. Doğum sancısı gibi sanki ama ortada bebek yok daha çok korku var rabbim kimseye yaşatmasın herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…