2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

GEÇMİŞ OLSUN CNM DİKKAT ET

aynen canim belimde agriyor. bugun bütün enerjim cekildi sanki. yemek yerken dahi kolum agriyor. icimdeki minik yada minikler beslenmekle mesgul sanirim
Bende öyleyim canım hiç keyfim yok halsizim bitkinim bi acayip im yerimden kalkmaya halim yok geçer insallah bugünlerde hayirlisiyla kucağımiza alalım da muhtemel doğum tarihimiz de aynı sayılır 1 gün var arada

Bende öyleyim canım hiç keyfim yok halsizim bitkinim bi acayip im yerimden kalkmaya halim yok geçer insallah bugünlerde hayirlisiyla kucağımiza alalım da muhtemel doğum tarihimiz de aynı sayılır 1 gün var arada
evet canim tarihlerimiz ayni sayilir..icimizdeki minikler cekiyor enerjiyi yapacak bisey yok. büyüsünler de raziyiz. bugün de hic halim yok. hafif bulantim var

Geçmiş olsun canım Rabbim bi daha yaşatmasın sağ salim kucağına alırsın inşallah Rabbim meleklerimizi korusun

evet canim tarihlerimiz ayni sayilir..icimizdeki minikler cekiyor enerjiyi yapacak bisey yok. büyüsünler de raziyiz. bugün de hic halim yok. hafif bulantim var
Geçmiş olsun canım bende henüz bulantı yok gerçi benim kızım da da bulantı olmamisti evet ya sağ salim kucağımiza bi alsak herseye degicek de bi o günlere gelsek

Canım bende geçen hafta kese göründü ama Dr iki hafta sonra gel dedi sizde durum nedir sizi ne zaman cagirdi
Bizi ayın 27sinde çağırdı canım 6+5 olucaz sanırsam bizim hepsi bir ogün belli olacak ama ben meraktan öleceğim yani

Anlaşılan aranızda en geç ben görücem miniğimi.benim ayın 30 unda kontrolüm.kese için bizi de ayrı çağırmadılar.o gün görücez ve kalp atışını duyucaz.daha 12 gün var...

merhaba arkadaşlar, uzun zamandır yoktum ev taşıdım uzak kaldım forumdan önceki sayfalara bakamadım ama inşallah tedavisi sonuçlanan arkadaşların hepsi olumlu sonuçlanmıştır.. bende dondurulmuş transferi için bekliyorum bugün adet oldum bi iki güne kliniğe gitmem gerekiyor. benim gibi dondurulmuş sürecini bekleyen var mı? bu rahim kalınlaştırma süreci falan ne kadar sürüyor? en azından kaç gün sonra transfer oluyor genelde?? herkese iyi günlerr

canim transfer genellikle adetin 15.günü ile 20 gün arasi sürüyor. benim 20.gün oldu

Merhaba canım benim yarın transferim var benim adetin 21. Gününe denk geldi ama herkesin durumuna göre değişiyor canım internette 17 ile 22. Gün arası transfer yapılır yazıyor hayırlısı olsun hepmizin

Merhaba canım benim yarın transferim var benim adetin 21. Gününe denk geldi ama herkesin durumuna göre değişiyor canım internette 17 ile 22. Gün arası transfer yapılır yazıyor hayırlısı olsun hepmizin
hayırlı haberlerini alırız inşallah canım benim daha 3 haftam var demek ki teşekkür ederimm

Kizlarrr ne konuşmuş şunuz oku oku bitmedi benim yarın transfer varr eşim bugün hastaneye gitti imza atmak için sanırım 3 yada 4 tanesi 5.güne gelmiş üzüldüm yaaa 6 taneden yarısı kalmış nerdeyse neyse buna da şükür elimde olanlar tutsa o da yeter bana 2 tane istedigimizi söylemiş eşim prosedür gereği koyamiyoruz demiş hemşire puffff gicik hemşire yarın yine diyecem 2 tane istiyorum diye

Neden koymuyorlar anlamıyorum sonuçta şansın artıyor.bol şans diliyorum hakkında hayırlısı

Canım benim geçmiş olsun .sonuçta rahim çok fazlaislem goruyor benimde oldu agrim tabi tedaviden kalma hormonlar da yumurtaları etkiliyor olabilir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…