2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Benimde yarın transfer var aynı zamanda olcaz :)

merhaba hoş geldin benimde dondurulmuşlar var cumartesi adet oldum bugünde estrofeme başladım 17 gün sonra inşallah transfer yaparız dedi drum rahim kalınlığı önemli imiş bugün bi sabah bi akşam ultrasona girdim iki ölçümde birbirinden farklıydı neyseki bi ay daha beklemem gerekmedi istediği sonuç çıkmasaymış doğum kontrol hapı kullanmam gerebilşrmiş ama çok şükür bu ay bebişlere kavuşacam çok heyecanlıyım Rabbim hayırla sonuçlandırsın tedavilerimizi

Çok üzgünüm çok ağlamaktan gözlerim şişti negatif 3.37 çıktı bugun 10 .Gunumdu
canım benimmmm Allahım güç sabır versin insan diyecek bişey bulamıyor inan sen idrar testi yaptığında silik çıkmıştı demi yanlış hatırlamıyorsam drunla görüştün mü ne dedi

Aaa idrar silik cikinca tmm hamilrsin dedim.nasil olur.uzuldumm cok cnm.doktoruna bildirdimmi belki. 2 gun sonr tekrar test ister..
Rabbim guc kuvvet versin cnm..hersey nasip

canım benimmmm Allahım güç sabır versin insan diyecek bişey bulamıyor inan sen idrar testi yaptığında silik çıkmıştı demi yanlış hatırlamıyorsam drunla görüştün mü ne dedi
Evet silik çıktı bir değil üç test öyle çıktı çok şaşkınım yok aramadım doktoru hiç halim yok

Çok üzüldüm canım seni anlayabiliyorum bi önceki denememde negatifi aldım ve ayaklarımı hissetmedim ağlamaktan gözümde yaş kalmamıştı ama toparlandım yeni tedaviye başladım ve üç ay öncesi vitaminlere ve arı sütüne başladım benim önceki tedavilerimde döllenme sayısı az oluyor ve 3. Güne embriyolar kalitesiz geliyordu 3 ay önceden arı sütü koenzim q10 200 mg hap yuttum d vitamini omega 3 decavit benexol b12 haplarını kullandım ve bu tedavimde döllenme sayısı ikiye katladı ve embriyolarım 1. Kalite 5. Güne gitti doktor bile şaşırdı siyahla beyaz arasındaki fark kadar embriyo kalitende fark oldu dedi şiddetle tavsiye ediyorum tüp bebek insanı maddi manevi yıkan bir olay ama en kötü manevi kısmı lütfen bu dediklerimi dikkate al ve bir dahaki tedavinden önce uygula

cnm bende uzuldum inanki idrar testlerinde olunca ümitliydim senden hayırlısı olsun inss tez vakitte sağlıklı hamilelik nasip etsin Allah

Bende haftaya salı normal test yapmayı dusunuyorum
Kan testi mi idrar testi mi canım ben idrar testi alcaktım birsürü yapcaktım ama yapmamaya karar verdim çünkü kimyasal gebeliklerdede idrar testinde pozitif çıkıyor en sağlamı kan testi ilk denemede hamileydim ama idrarda negatif çıkmıştı üzülmüştüm çok hemen arkasından gittim kan verdim hamileydim paşa paşa 9. Günü beklemeyi düşünüyorum :)

C Cnsrhn1907 transfer öncesi de kullandığınız vitamin ilaç takviye bişeyler var mı benimde inşallah bu ay transfer olacak dikkat edeyim şimdiden bide şu yukarda yazdıklarınızın markası önemli mi omega 3 falan herçeşit var çünkü

Solgar omega 3 950 yi kullanıyorum decavit solgar d vitamini 1000 ıu benexol b 12 doktorum hiç bırakma devam et dedi hala devam ediyorum canım seninde mi dondurulmuş transfer olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…