- 9 Şubat 2016
- 363
- 470
- 23
- 41
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #4.021
ewet benimde dondurulmuş olacak martta opu olmuştm pgt yapıldı 3tane sağlıklı çıktı bende solgarın d vitamini ve folbiol kullanıyorum tabi bi de estrofem başaldık bugünSolgar omega 3 950 yi kullanıyorum decavit solgar d vitamini 1000 ıu benexol b 12 doktorum hiç bırakma devam et dedi hala devam ediyorum canım seninde mi dondurulmuş transfer olcak
Maşallah canım embriyolarına biz pgt yaptırmadık hayırlısı artık kaç tanede kaç tane sağlıklı çıktı doktor bana senim 6 embriyondan yaşına göre 3 tane sağlıklı çıkar filan dedi ama pgt. Yapılmadı sadece varsayım belki hepsi sağlıksız belki hepsi sağlıklı bilemiyoruzewet benimde dondurulmuş olacak martta opu olmuştm pgt yapıldı 3tane sağlıklı çıktı bende solgarın d vitamini ve folbiol kullanıyorum tabi bi de estrofem başaldık bugün
merhabalar tam bezmialem hastanesini araştırırken yazınızı gördüm aşılama yaptıracağım yada laporpskopi siz nasıl memnun kaldınız mı yada bi isme ulaştınız mı ulaştıysanız yardımcı olurmusunuzMerhaba
Bende 2 aşılama ve 1 tüp bebek yaptırdım maalesef sonuç negatif. Aşılamalar Bezmialem Hastanesinde oldu. Tüp bebek ise Cerrahpaşa'da oldu. Şimdi tekrar yaptıracağız. Ama nerede başlayacağımıza karar veremedik. Önerebileceğiniz yerler var mı?
Cnm inss Dr randevun olumlu geçer merakla bekliyorum sonucunuKızlarr bende bugün doktora gidicem adetin 3 .günü dün çok yoğun bi kanama yaşadım.ve 3 tane büyük parça giddi..ilk kez gördüm şimdidye kadar çokta korktum merak ediyorum ne olaki doktor söyler sanırım bişeyler...böyle bişey yaşayan varmı..negatiften sonra
Bizim bebislerde hastalık olduğu biliniyordu o yüzden pgt zorunluluktu bizim için 15 tsneden 3tanesi sağlıklı geldi inşallah onlarda güzelce tutunurlarMaşallah canım embriyolarına biz pgt yaptırmadık hayırlısı artık kaç tanede kaç tane sağlıklı çıktı doktor bana senim 6 embriyondan yaşına göre 3 tane sağlıklı çıkar filan dedi ama pgt. Yapılmadı sadece varsayım belki hepsi sağlıksız belki hepsi sağlıklı bilemiyoruz
İnşallah annelerine güzelce tutunurlar bir ömür boyu bırakmazlarBizim bebislerde hastalık olduğu biliniyordu o yüzden pgt zorunluluktu bizim için 15 tsneden 3tanesi sağlıklı geldi inşallah onlarda güzelce tutunurlar
canım merhaba, hamilelik takvimi nasıl yapılıyor?Günaydın
hadi hayirlisi canim. senin günlerini sayariz artik. bebisini alip gel insallahArkadaşlar bugün 16:30da transferim var çok heyecanlıyımmm
canım merhaba, hamilelik takvimi nasıl yapılıyor?
"Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın" buna tıklıyorum ama olmuyor.
Canım kişisel bilgilerden oluşturuyorsun bebeğin tahmini doğum tarihini yazıyorsun o zaman ekleniyorcanım merhaba, hamilelik takvimi nasıl yapılıyor?
"Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın" buna tıklıyorum ama olmuyor.
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallahKızlar dualarınıza ihtiyacım var gece sancılandım acil ameliyata aldılar yumurtalıgım kangren olmuş neyse duzelttıler yoksa yumurtalıgım alacaklardı. 2 gün hastanede k alıcam neyseki hala her şeye rağmen bebeğim benimle çok şükür
Bend3 biraz önce aldm bebislerimi geldm ☺☺☺Arkadaşlar bugün 16:30da transferim var çok heyecanlıyımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?