2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Herkese çok teşekkür ederim Allah hayırlısını versin nasip napalım ben yinede Çarşamba test yaptırıp doktorum arayacağım bakalım yeni tedaviyi planliycam bu konuda inatçıyım bebeğimi Allahın izniyle alcam kucağıma

Solgar omega 3 950 yi kullanıyorum decavit solgar d vitamini 1000 ıu benexol b 12 doktorum hiç bırakma devam et dedi hala devam ediyorum canım seninde mi dondurulmuş transfer olcak
ewet benimde dondurulmuş olacak martta opu olmuştm pgt yapıldı 3tane sağlıklı çıktı bende solgarın d vitamini ve folbiol kullanıyorum tabi bi de estrofem başaldık bugün

Arkadaslar Merhaba
En son aralık 2015 topiginde kalmışım burda en gunceli varmış. Ocak ayındaki transfer ne yazikki düşükle sonuçlandi. Bugün ikinci tedavime başladım.
F funmeh benim de dondurulmuş tedavisi. Bundan önceki de mecburen dondurulmuş olmuştu. 20. Gün yaptılar. Su an tarih olarak en yakın sensin bana. Haberdar edelim birbirimizi.

ewet benimde dondurulmuş olacak martta opu olmuştm pgt yapıldı 3tane sağlıklı çıktı bende solgarın d vitamini ve folbiol kullanıyorum tabi bi de estrofem başaldık bugün
Maşallah canım embriyolarına biz pgt yaptırmadık hayırlısı artık kaç tanede kaç tane sağlıklı çıktı doktor bana senim 6 embriyondan yaşına göre 3 tane sağlıklı çıkar filan dedi ama pgt. Yapılmadı sadece varsayım belki hepsi sağlıksız belki hepsi sağlıklı bilemiyoruz

Kızlarr bende bugün doktora gidicem adetin 3 .günü dün çok yoğun bi kanama yaşadım.ve 3 tane büyük parça giddi..ilk kez gördüm şimdidye kadar çokta korktum merak ediyorum ne olaki doktor söyler sanırım bişeyler...böyle bişey yaşayan varmı..negatiften sonra

merhabalar tam bezmialem hastanesini araştırırken yazınızı gördüm aşılama yaptıracağım yada laporpskopi siz nasıl memnun kaldınız mı yada bi isme ulaştınız mı ulaştıysanız yardımcı olurmusunuz

Cnm inss Dr randevun olumlu geçer merakla bekliyorum sonucunu

Bizim bebislerde hastalık olduğu biliniyordu o yüzden pgt zorunluluktu bizim için 15 tsneden 3tanesi sağlıklı geldi inşallah onlarda güzelce tutunurlar

Aminnn inşallah hepimiz için aynı temennilerdeyiz Allahım hepimize annelik duygusunu yasatsin hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin

Kızlar dualarınıza ihtiyacım var gece sancılandım acil ameliyata aldılar yumurtalıgım kangren olmuş neyse duzelttıler yoksa yumurtalıgım alacaklardı. 2 gün hastanede k alıcam neyseki hala her şeye rağmen bebeğim benimle çok şükür

Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…