- 30 Eylül 2013
- 536
- 540
- 303
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #4.041
Hayırlısı olsun canım inşallah seni bir ömür boyu bırakmaz bebişlerin heyecanlı bekleyiş başladı bizim içinBend3 biraz önce aldm bebislerimi geldm ☺☺☺
Arkadaşlar bugün 16:30da transferim var çok heyecanlıyımmm
Canım çok geçmiş olsunKızlar dualarınıza ihtiyacım var gece sancılandım acil ameliyata aldılar yumurtalıgım kangren olmuş neyse duzelttıler yoksa yumurtalıgım alacaklardı. 2 gün hastanede k alıcam neyseki hala her şeye rağmen bebeğim benimle çok şükür
teşekkür ederim canım..Canım kişisel bilgilerden oluşturuyorsun bebeğin tahmini doğum tarihini yazıyorsun o zaman ekleniyor
Kızlar dualarınıza ihtiyacım var gece sancılandım acil ameliyata aldılar yumurtalıgım kangren olmuş neyse duzelttıler yoksa yumurtalıgım alacaklardı. 2 gün hastanede k alıcam neyseki hala her şeye rağmen bebeğim benimle çok şükür
Bend3 biraz önce aldm bebislerimi geldm ☺☺☺
kızlar ne güzel transferiniz aynı güne denk geldi.rabbim inşallah güzel haberler almayı nasip etsin.bebişlerinize kavuşursunuz inşallah.kendinize dikkat edin.ne çok çok yatın nede ayakta fazla kalıp kendinizi yorun.dualarım sizlerleZ zeynep bal bende bebisimi aldım geldim şimdi heyecanlı brkleyisler
Ay cok geçmiş olsun cok üzÜldüm ya bir an önce iyileşirsin dilerim.Kızlar dualarınıza ihtiyacım var gece sancılandım acil ameliyata aldılar yumurtalıgım kangren olmuş neyse duzelttıler yoksa yumurtalıgım alacaklardı. 2 gün hastanede k alıcam neyseki hala her şeye rağmen bebeğim benimle çok şükür
Ahh hiç sorma nazar diyorum artık. Allah kimseye yaşatmasın böyle acıyı. Doğum sancısından daha kötüydü dedi doktor. Çok şükür şimdi iyiyiz inşallah tekrarlamaz çünkü öyle bir risk varmışKorbaykus çok geçmiş olsun hamile kaldığından beri doktordan çıkmadın yaaa dikkat et kendine
Canım Benim allah yardimcin olsun bir daha kine insallahÇok üzgünüm çok ağlamaktan gözlerim şişti negatif 3.37 çıktı bugun 10 .Gunumdu
Hayırlısı olsun canım inşallah seni bir ömür boyu bırakmaz bebişlerin heyecanlı bekleyiş başladı bizim için
İnşallah saoln 30 Nisan benm test gunumZ zeynep bal . Vedemir6133 . Insallah bebisleriniz sıkı sıki tutunur hakkinizda hayirlisi olsun..test gununuzu yazarsaniz listeye ekliycemm sizi..
Saol allah razı olsn ☺☺hepinzden dua beklymkızlar ne güzel transferiniz aynı güne denk geldi.rabbim inşallah güzel haberler almayı nasip etsin.bebişlerinize kavuşursunuz inşallah.kendinize dikkat edin.ne çok çok yatın nede ayakta fazla kalıp kendinizi yorun.dualarım sizlerle
Doktor mu söyledi 30 nisan diye bana 4 Mayıs dediler ama ben haftaya cuma yapacam yani 12.gunİnşallah saoln 30 Nisan benm test gunum
Ay cnm ya çok geçmiş olsun inss allah bi daha yasatmasin. bebisinde sagsalim doğsun inssKızlar dualarınıza ihtiyacım var gece sancılandım acil ameliyata aldılar yumurtalıgım kangren olmuş neyse duzelttıler yoksa yumurtalıgım alacaklardı. 2 gün hastanede k alıcam neyseki hala her şeye rağmen bebeğim benimle çok şükür
Bend3 biraz önce aldm bebislerimi geldm ☺☺☺
kızlar transferiniz hayırlı olsun inss bebisleriniz sımsıkı tutunsunlar annelerineZ zeynep bal bende bebisimi aldım geldim şimdi heyecanlı brkleyisler
Saol cnm benm.insallahAy cnm ya çok geçmiş olsun inss allah bi daha yasatmasin. bebisinde sagsalim doğsun inss
kızlar transferiniz hayırlı olsun inss bebisleriniz sımsıkı tutunsunlar annelerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?