2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

1. bedazzld01 -HAMİLE

2- s_akaydin76. NEGATİF
3- Suniyeler. HAMİLE

4- safiskus. NEGATİF
5- prenses1989. HAMİLE(İKİZ)
6- metceykelebek HAMİLE

7- Justicelinght NEGATİF

8- asklarinenguzeli. NEGATİF

9- the--banking = NEGATİF
10- Bella86. HAMİLE
11- Ellem. HAMİLE

12- zemberek_61. NEGATİF
13- YaseminNarin HAMİLE
14- Gulgonca86 HAMİLE
15- sevbuk KİMYASAL GEBELİK
16- FS42 HAMİLE
17- Aresc14 HAMİLE(İKİZ)
18 - cips HAMİLE
19- Kardelen-2 NEGATİF
20- satsi HAMİLE
21 - mirmoon81 NEGATİF
22- misilleme NEGATİF
23- S_cici HAMİLE
24- princess01 HAMİLE
25- bynkiliç HAMİLE
26- firuzem75 NEGATİF
27- ZeynepKur HAMİLE
28 -zeymus HAMİLE
29- fundyyyy KİMYASAL GEBELİk

30- karamel79 NEGATİF
31- icequeen87 HAMİLE
32 -Muckdudu NEGATİF
33- Flzask2003 NEGATİF
34- merve1608 HAMİLE
35- chittenbik HAMİLE
36- bebeğim-gel NEGATİF
37- nispushinka NEGATİF
38-gunsa NEGATİF
39- demir6133 29 nisan test günü
40- zeynep bal 30 nisan test günü
41-Cnrshn1907 30 nisan test günü
40- hally Beklemede

41- rosebady beklemede

Arkadaşlar eksik veya yanlış bilgi varsa söyleyin..
Maaşallah hamile arkadaşlarımıza sağlıklı bi şekilde yavrularını kucaklarına alırlar inşallah.
darısı diğer bekleyenlere olsun inşallah
herkesin isimin karşısında hamile yazsın.
tüm negatif yazanların pozitif olması dileğiyle inşallah

flzask2003 cnm gittin mi Dr a merak ettim seni

canım giddik..dün yaşadıklarıma normal dedi..tutmamasının nedeni sperm kaynaklı dedi.baştan gidişatın böyle olucağını tahmin ediyodum dedi.elde 1 tüp sperm var son tedavi elimden geleni yapıcam dedi.yumurtalarını daha kaliteli yapmak için tedaviye başlamadan önce gidiceğiz bazı vitaminler ekliycekmiş.tedavidede bi tane farklı
ilaç daha ekliycekmiş..son tüpteki spermler inşallah iyi çıkar.bu seferki gibi çıkarsa işimiz yine zor ama birazda şans işi..
Rabbim nasip ettiğiyse olucak inşallah..
ve eşimle bi karar aldık yeni tedavide k,mseye söylemiyceğiz bu defa herkes biliyodu ben çok gerildim süerkli herkes sordu aradı negatif oldu yine sordular.rahat olamiyorumm..bu defa başarırsak kimseye söylemiycezz..süpriz yapıcaz hamiş olursam inş

Cnm inss allah gönlüne gore versin nasıl rahat edeceksiniz öyle yapın cnm bende soylememe taraftariyim

Rabbim hayırlısını versin inşallah
Söylemeyin kimseye gerçekten çok rahat oluyo yoksa daha çok yıpranıyorsun

Allah iyilik sağlık versin canım bebeğini sana bağışlasın

allahim bu sefer hayirlisiyla nasip etsin insallah canim. söylememek en güzeli. bizim de tüp bebegi sadece aileler biliyor. ilkindd söylemistik onlarda stres yaptilar özellikle kendi annem. ikinci de söylemedik daha rahattim acikcasi. bu dönem bizim icin önemli kafa rahatligi da tabi

Amin cnm insaallah ...Aynen cnmm kafam daha rahat olucak boyle.4 denemedede aileler biliyodu.ilk ikisinde sadece aileler biliyodu son ikisinde de herkes bildi duydu.cok strese girdim..etkileniyorum..sagolsunlar merak ediyolar soruyolar ama burda benim rahat olmam onemli..

Evet ya bende derdimi unutmustum insanların telefonuna bakmaktan her arayana bir daha aglamistim çok zor bende annemlere bile
soylemiyecem.canım inşallah kalanlar kalitelidir.mutluluğu bulursun sende.bizimde sorun aynı verilen ilaçları yazarsan bende kullanırım.spermin eksiğini belki yumurta tamamlar

Kizlar bana 1 tane transfer edildi ve 1.kalite imis normalde dün eşime 3 tane iyi döllenmiş demislerdi bugün ise birini transfer ettikten sonra geri 2 tanesinin ilerlemedigini ve diğer döllenmiş embiryoları imha edeceklerini soylediler

Insallah cm hepimiz yeni tedavilerimizde kavusuruz bebislere insallah..tabi yazarim cnm.amaj bizim tedavi icin enaz 6 ay var
Bslamadan 1 ay once gidicem o zaman verecekmis..

Insallah cm hepimiz yeni tedavilerimizde kavusuruz bebislere insallah..tabi yazarim cnm.amaj bizim tedavi icin enaz 6 ay var
Bslamadan 1 ay once gidicem o zaman verecekmis..
Cnm uç ay önceden başlamak daha iyi sanki çoğu Dr öyle yapıyor bir ay kısa degilmi

Canım dualarim iz seninle Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin gönlünde ne geçiyorsa Rabbim onu nasip etsin insallah güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…