- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #4.061
flzask2003 cnm gittin mi Dr a merak ettim seni
Cnm inss allah gönlüne gore versin nasıl rahat edeceksiniz öyle yapın cnm bende soylememe taraftariyimcanım giddik..dün yaşadıklarıma normal dedi..tutmamasının nedeni sperm kaynaklı dedi.baştan gidişatın böyle olucağını tahmin ediyodum dedi.elde 1 tüp sperm var son tedavi elimden geleni yapıcam dedi.yumurtalarını daha kaliteli yapmak için tedaviye başlamadan önce gidiceğiz bazı vitaminler ekliycekmiş.tedavidede bi tane farklı
ilaç daha ekliycekmiş..son tüpteki spermler inşallah iyi çıkar.bu seferki gibi çıkarsa işimiz yine zor ama birazda şans işi..
Rabbim nasip ettiğiyse olucak inşallah..
ve eşimle bi karar aldık yeni tedavide k,mseye söylemiyceğiz bu defa herkes biliyodu ben çok gerildim süerkli herkes sordu aradı negatif oldu yine sordular.rahat olamiyorumm..bu defa başarırsak kimseye söylemiycezz..süpriz yapıcaz hamiş olursam inş
Cnm inss allah gönlüne gore versin nasıl rahat edeceksiniz öyle yapın cnm bende soylememe taraftariyim
Rabbim hayırlısını versin inşallahcanım giddik..dün yaşadıklarıma normal dedi..tutmamasının nedeni sperm kaynaklı dedi.baştan gidişatın böyle olucağını tahmin ediyodum dedi.elde 1 tüp sperm var son tedavi elimden geleni yapıcam dedi.yumurtalarını daha kaliteli yapmak için tedaviye başlamadan önce gidiceğiz bazı vitaminler ekliycekmiş.tedavidede bi tane farklı
ilaç daha ekliycekmiş..son tüpteki spermler inşallah iyi çıkar.bu seferki gibi çıkarsa işimiz yine zor ama birazda şans işi..
ve eşimle bi karar aldık yeni tedavide k,mseye söylemiyceğiz bu defa herkes biliyodu ben çok gerildim süerkli herkes sordu aradı negatif oldu yine sordular.rahat olamiyorumm..bu defa başarırsak kimseye söylemiycezz..süpriz yapıcaz hamiş olursam inş
Allah iyilik sağlık versin canım bebeğini sana bağışlasınKızlar dualarınıza ihtiyacım var gece sancılandım acil ameliyata aldılar yumurtalıgım kangren olmuş neyse duzelttıler yoksa yumurtalıgım alacaklardı. 2 gün hastanede k alıcam neyseki hala her şeye rağmen bebeğim benimle çok şükür
Hayırlı. Güzel pozitif haberler alın inşallahİnşallah saoln 30 Nisan benm test gunum
canım giddik..dün yaşadıklarıma normal dedi..tutmamasının nedeni sperm kaynaklı dedi.baştan gidişatın böyle olucağını tahmin ediyodum dedi.elde 1 tüp sperm var son tedavi elimden geleni yapıcam dedi.yumurtalarını daha kaliteli yapmak için tedaviye başlamadan önce gidiceğiz bazı vitaminler ekliycekmiş.tedavidede bi tane farklı
allahim bu sefer hayirlisiyla nasip etsin insallah canim. söylememek en güzeli. bizim de tüp bebegi sadece aileler biliyor. ilkindd söylemistik onlarda stres yaptilar özellikle kendi annem. ikinci de söylemedik daha rahattim acikcasi. bu dönem bizim icin önemli kafa rahatligi da tabi
Evet ya bende derdimi unutmustum insanların telefonuna bakmaktan her arayana bir daha aglamistim çok zor bende annemlere bilecanım giddik..dün yaşadıklarıma normal dedi..tutmamasının nedeni sperm kaynaklı dedi.baştan gidişatın böyle olucağını tahmin ediyodum dedi.elde 1 tüp sperm var son tedavi elimden geleni yapıcam dedi.yumurtalarını daha kaliteli yapmak için tedaviye başlamadan önce gidiceğiz bazı vitaminler ekliycekmiş.tedavidede bi tane farklı
Yapmışsın sanırım canım hayırlı olsun inşallahcanım merhaba, hamilelik takvimi nasıl yapılıyor?
"Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın" buna tıklıyorum ama olmuyor.
Evet ya bende derdimi unutmustum insanların telefonuna bakmaktan her arayana bir daha aglamistim çok zor bende annemlere bile
soylemiyecem.canım inşallah kalanlar kalitelidir.mutluluğu bulursun sende.bizimde sorun aynı verilen ilaçları yazarsan bende kullanırım.spermin eksiğini belki yumurta tamamlar
Amn amn insallahHayırlı. Güzel pozitif haberler alın inşallah
Cnm uç ay önceden başlamak daha iyi sanki çoğu Dr öyle yapıyor bir ay kısa degilmiInsallah cm hepimiz yeni tedavilerimizde kavusuruz bebislere insallah..tabi yazarim cnm.amaj bizim tedavi icin enaz 6 ay var
Bslamadan 1 ay once gidicem o zaman verecekmis..
Canım dualarim iz seninle Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin gönlünde ne geçiyorsa Rabbim onu nasip etsin insallah güzel haberlerini bekliyoruzcanım giddik..dün yaşadıklarıma normal dedi..tutmamasının nedeni sperm kaynaklı dedi.baştan gidişatın böyle olucağını tahmin ediyodum dedi.elde 1 tüp sperm var son tedavi elimden geleni yapıcam dedi.yumurtalarını daha kaliteli yapmak için tedaviye başlamadan önce gidiceğiz bazı vitaminler ekliycekmiş.tedavidede bi tane farklı
Cnm uç ay önceden başlamak daha iyi sanki çoğu Dr öyle yapıyor bir ay kısa degilmi
Canım dualarim iz seninle Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin gönlünde ne geçiyorsa Rabbim onu nasip etsin insallah güzel haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?