2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

İyiyim canım bandajları açacaklar bugün akşam taburcu olurum herhalde hep sırt üstü yatmaktan sırtım ağrıdı ama 1 ay boyunca hep yatacakmısım evde böyle
cok cok gecmis olsun canim. biran önce atlatirsin insallah bu günleri. yatmak cok zor biliyorum ama hersey bebisler icin

İyiyim canım bandajları açacaklar bugün akşam taburcu olurum herhalde hep sırt üstü yatmaktan sırtım ağrıdı ama 1 ay boyunca hep yatacakmısım evde böyle
Çok geçmiş olsun cnm tekrar allah bebeğine sağlık versin inss sen yat inss sonra acısını cikarirsin cnm

Yapmışsın sanırım canım hayırlı olsun inşallah
çok teşekkür ederim canım. 3. denememdi evde test yaptım pozitif çıktı, cuma günü kan verme günüm Rabbim devamını sağlıkla nasip eder inşallah. ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olsun.
sizinde çok yeni rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..

Hayirli olsun canım inşallah pozitifı görürsün peki adet olunca kaçıncı gün gittin dr a illa kanama olması mı gerekli yani benim damla damla çok çok az bugün 3. gun

evet haberdar edelim insallahh olumlu sonuçlarımızı ben bu hafta dr a gidicem burdan gelişmeleri yazarım çok gergin bi surec

Allah şifa versin canimmm

Canım inşallah bi dahaki denemende pozitif olur durumumuz aynı bizde de erkek infertilite tam emin olamıyoruz sonuç olumlu mu olur olumsuz mu olur dondurulmuş var bu defa ama cozulünce nasıl olur embriyolar bakalım adet oldum dr a gidicez bu yeni bi surec bizim icin

canım ben de bahçecifulya hastasıyım,,benim de eşimde 30-50 motil arası sperm var ,,,ilkinde 3.gün 2 emb transfer edildi ama olmadı,,2.sinde ise transfere bile gidemedik hepsi öldü embriyoların zaten kaliteleri kötüydü,,3.için hazırlanıcam ben mayısta inşallah ...

kizlar sormak istediğim bisey var. normal günlük hayata geri döndünüz mü. yani calisanlar normal calismaya devam mi. evde olanlar ev isleri yapiyor musunuz. temizlik süpürge mutfak isleri felan.bu dönemde ne yapacagimi şaşırdım. dikkat ediyorum tabiki ama ev isleriyle ilgilenirken tedirgin oluyorum

Normal günlük hayatıma dönebilsem dönücem de öyle halsiz ve yorgun hissediyorumki kendimi hiçbir şey yapamıyorum. Kolay yemekler yapıyorum yapabildiğim zaman ama haftada 3-4 gün dışardan yiyoruz. Günde 20 dk filan da dışarda köpeğimle geziyorum. Temizlik şimdilik eşim yapıyor. Bir kadın tutucam 2 haftada bir temizliğe gelsin diye. İnşallah yorgunluğum geçer bir an önce de yapmam gerekenleri yapabilirim.

Bol b kaliteli yumoslar çıkar insallah
Cok sagol
. 6 tane yumurta topalndi yarin arayacagim ne kadar dollenmis olacak.artik cok yoruldum. Bu tup bebegi 2.denemem. İlk denemedeki yumurta toplandiginda sancim yoktu ama bu sefer adet agrisi gibi agrim var normal midir? Kafama cok takildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…