- 17 Mart 2016
- 2.371
- 3.779
- 63
- 36
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #4.081
Günaydınlar
İyiyim canım bandajları açacaklar bugün akşam taburcu olurum herhalde hep sırt üstü yatmaktan sırtım ağrıdı ama 1 ay boyunca hep yatacakmısım evde böylenasılsın cnm bugün
cok cok gecmis olsun canim. biran önce atlatirsin insallah bu günleri. yatmak cok zor biliyorum ama hersey bebisler icinİyiyim canım bandajları açacaklar bugün akşam taburcu olurum herhalde hep sırt üstü yatmaktan sırtım ağrıdı ama 1 ay boyunca hep yatacakmısım evde böyle
Gunaydinnnn hanimlarr
Günaydınlar
hepinize benden de kocaman gunaydinnnnngünaydin gunaydinlar herkese
Çok geçmiş olsun cnm tekrar allah bebeğine sağlık versin inss sen yat inss sonra acısını cikarirsin cnmİyiyim canım bandajları açacaklar bugün akşam taburcu olurum herhalde hep sırt üstü yatmaktan sırtım ağrıdı ama 1 ay boyunca hep yatacakmısım evde böyle
çok teşekkür ederim canım. 3. denememdi evde test yaptım pozitif çıktı, cuma günü kan verme günüm Rabbim devamını sağlıkla nasip eder inşallah. ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olsun.Yapmışsın sanırım canım hayırlı olsun inşallah
Hayirli olsun canım inşallah pozitifı görürsün peki adet olunca kaçıncı gün gittin dr a illa kanama olması mı gerekli yani benim damla damla çok çok az bugün 3. gunmerhaba hoş geldin benimde dondurulmuşlar var cumartesi adet oldum bugünde estrofeme başladım 17 gün sonra inşallah transfer yaparız dedi drum rahim kalınlığı önemli imiş bugün bi sabah bi akşam ultrasona girdim iki ölçümde birbirinden farklıydı neyseki bi ay daha beklemem gerekmedi istediği sonuç çıkmasaymış doğum kontrol hapı kullanmam gerebilşrmiş ama çok şükür bu ay bebişlere kavuşacam çok heyecanlıyım Rabbim hayırla sonuçlandırsın tedavilerimizi
evet haberdar edelim insallahh olumlu sonuçlarımızı ben bu hafta dr a gidicem burdan gelişmeleri yazarım çok gergin bi surecArkadaslar Merhaba
En son aralık 2015 topiginde kalmışım burda en gunceli varmış. Ocak ayındaki transfer ne yazikki düşükle sonuçlandi. Bugün ikinci tedavime başladım.
F funmeh benim de dondurulmuş tedavisi. Bundan önceki de mecburen dondurulmuş olmuştu. 20. Gün yaptılar. Su an tarih olarak en yakın sensin bana. Haberdar edelim birbirimizi.
Allah şifa versin canimmmKızlar dualarınıza ihtiyacım var gece sancılandım acil ameliyata aldılar yumurtalıgım kangren olmuş neyse duzelttıler yoksa yumurtalıgım alacaklardı. 2 gün hastanede k alıcam neyseki hala her şeye rağmen bebeğim benimle çok şükür
Canım inşallah bi dahaki denemende pozitif olur durumumuz aynı bizde de erkek infertilite tam emin olamıyoruz sonuç olumlu mu olur olumsuz mu olur dondurulmuş var bu defa ama cozulünce nasıl olur embriyolar bakalım adet oldum dr a gidicez bu yeni bi surec bizim icincanım giddik..dün yaşadıklarıma normal dedi..tutmamasının nedeni sperm kaynaklı dedi.baştan gidişatın böyle olucağını tahmin ediyodum dedi.elde 1 tüp sperm var son tedavi elimden geleni yapıcam dedi.yumurtalarını daha kaliteli yapmak için tedaviye başlamadan önce gidiceğiz bazı vitaminler ekliycekmiş.tedavidede bi tane farklı
ilaç daha ekliycekmiş..son tüpteki spermler inşallah iyi çıkar.bu seferki gibi çıkarsa işimiz yine zor ama birazda şans işi..
Rabbim nasip ettiğiyse olucak inşallah..
ve eşimle bi karar aldık yeni tedavide k,mseye söylemiyceğiz bu defa herkes biliyodu ben çok gerildim süerkli herkes sordu aradı negatif oldu yine sordular.rahat olamiyorumm..bu defa başarırsak kimseye söylemiycezz..süpriz yapıcaz hamiş olursam inş
canım ben de bahçecifulya hastasıyım,,benim de eşimde 30-50 motil arası sperm var ,,,ilkinde 3.gün 2 emb transfer edildi ama olmadı,,2.sinde ise transfere bile gidemedik hepsi öldü embriyoların zaten kaliteleri kötüydü,,3.için hazırlanıcam ben mayısta inşallah ...sağol canım inşallah öyle olur tesa yapılmıştı bi öncekinde bursa daydık.peki teseden bulundumu sperm inşallah olumlu sonuçlanmıştır..bizde amorf olduğu için biraz şüpheli tese olup olmayacağı ama ilk umut bahcecideydik 2 tane 5. gün kondu kimyasal gebelik oldu orada amorf spermle yapılmış 2. denemede tesa oldu ama 2. gün embriyosu kondu orası tam bir muamma tesa sonucunu bile doğru düzgün söylemedi ler. bakalım bu defa risk almak istemiyoruz tekrar amorf spermle bakalım çarşamba opu olacak o gün belirlenecek.
Normal günlük hayatıma dönebilsem dönücem de öyle halsiz ve yorgun hissediyorumki kendimi hiçbir şey yapamıyorum. Kolay yemekler yapıyorum yapabildiğim zaman ama haftada 3-4 gün dışardan yiyoruz. Günde 20 dk filan da dışarda köpeğimle geziyorum. Temizlik şimdilik eşim yapıyor. Bir kadın tutucam 2 haftada bir temizliğe gelsin diye. İnşallah yorgunluğum geçer bir an önce de yapmam gerekenleri yapabilirim.kizlar sormak istediğim bisey var. normal günlük hayata geri döndünüz mü. yani calisanlar normal calismaya devam mi. evde olanlar ev isleri yapiyor musunuz. temizlik süpürge mutfak isleri felan.bu dönemde ne yapacagimi şaşırdım. dikkat ediyorum tabiki ama ev isleriyle ilgilenirken tedirgin oluyorum
Bol b kaliteli yumoslar çıkar insallahSelam arkadaşlar benimde yarın yumurta toplanacak dua edin
Gecmis olsun Allah yardimxiniz olsunÇok teşekkürler kızlar çok şükür iyiyiz bebısım çok inatçı çıktı o kadar sancı ameliyat çok şükür bir damla bile kanamam olmadı. Şu 4 haftayı bi atlatırsak tehlike geçecek ınsallah
Cok sagolBol b kaliteli yumoslar çıkar insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?