- 12 Şubat 2016
- 278
- 214
- 23
- 34
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #4.101
Kızlar mrb nasılsınız coktandir giremiyordum negatif sonuc beni cok etkilemisti hava degisikligine ciktim iki haftaya yakin birsure ondan yazamiyordum sonucu pozitif olan arkadaslar kucaginizada almayi nasip etsin negatif olan arkadaslar allah en kisa zmanda sizede banada saglikli bebisler nasip etsin insallah
kizlarrr benim bebisler iki taneymis. bugün gördük şükür minik keseleri 10 gun sonra kalp atisi icin çağırdı
Canım inşallah bi dahaki denemende pozitif olur durumumuz aynı bizde de erkek infertilite tam emin olamıyoruz sonuç olumlu mu olur olumsuz mu olur dondurulmuş var bu defa ama cozulünce nasıl olur embriyolar bakalım adet oldum dr a gidicez bu yeni bi surec bizim icin
İyi olmana sevindim cnm hosgeldinKızlar mrb nasılsınız coktandir giremiyordum negatif sonuc beni cok etkilemisti hava degisikligine ciktim iki haftaya yakin birsure ondan yazamiyordum sonucu pozitif olan arkadaslar kucaginizada almayi nasip etsin negatif olan arkadaslar allah en kisa zmanda sizede banada saglikli bebisler nasip etsin insallah
cnm maşallahkizlarrr benim bebisler iki taneymis. bugün gördük şükür minik keseleri 10 gun sonra kalp atisi icin çağırdı
insallah canim insallahOyyy maasallah cnm. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
sagol canim bende sizi merak ediyordum aklim biryandan sizdeydi evet iyi geldi hava degisikligi buayin 29 adet tarihim adet olunca tedaviye baslicagiz dondurulmuslarim var onlar besinci gunu kadar giderse transferim olacak mayista senin birdahaki tedavin nezmanMerhaba hosgeldin cnm .merak ediyodum senide.iyi olmustur hava degisikligi..bi daha ne zaman tedaviye baslamayi dusunuyosun
Hosbuldum sagol canimİyi olmana sevindim cnm hosgeldin
cnm maşallahçok sevindim allah sağlıkla devam ettirsin inss gözün aydın
Yaaa ne güzel maşallah sağlıkla kucağına al inşallahkizlarrr benim bebisler iki taneymis. bugün gördük şükür minik keseleri 10 gun sonra kalp atisi icin çağırdı
Çooook sevindim canım yaaa hayırlısıyla Rabbim bize de yaşatsin bu duyguyukizlarrr benim bebisler iki taneymis. bugün gördük şükür minik keseleri 10 gun sonra kalp atisi icin çağırdı
Canım ben 2. Gün normal hayatıma başladım kızım da olduğu için mecbur başladım evde supurup siliyorum oda 200 metre kare evim yemek sofra cart curt kızımıda hergün parka goturuyor umçokta yaramaz peşine durmadan koşuyor um kucağım da da taşıyorum çok şükür bi sıkıntı olmadıkizlar sormak istediğim bisey var. normal günlük hayata geri döndünüz mü. yani calisanlar normal calismaya devam mi. evde olanlar ev isleri yapiyor musunuz. temizlik süpürge mutfak isleri felan.bu dönemde ne yapacagimi şaşırdım. dikkat ediyorum tabiki ama ev isleriyle ilgilenirken tedirgin oluyorum
hadi bakalim seninde bebislerinden guzel haberler aliriz insallah. ben hic iki diye düsünmüyordum. degerim ikiye bile katlanmamisti. ama bebislerim benimle berabermis sukur allaha.Yaaa ne güzel maşallah sağlıkla kucağına al iinsallah biz de haftaya anlıycaz tek mi çift mi? Benim doktor hepsini bir görecek herhalde bu hafta çağırmadı beni ama ben meraktan çatlayacağım
sizlerinde güzel haberlerini alacagiz insallah canim. rabbim bu duygulari hepimize yastsin insallahÇooook sevindim canım yaaa hayırlısıyla Rabbim bize de yaşatsin bu duyguyu
Canım ben 2. Gün normal hayatıma başladım kızım da olduğu için mecbur başladım evde supurup siliyorum oda 200 metre kare evim yemek sofra cart curt kızımıda hergün parka goturuyor umçokta yaramaz peşine durmadan koşuyor um kucağım da da taşıyorum çok şükür bi sıkıntı olmadı
Teşekkür ederim canım benim Rabb'im kimseyi kucağını boş bırakmasın herkesin kucağını doldursun.çok teşekkür ederim canım. 3. denememdi evde test yaptım pozitif çıktı, cuma günü kan verme günüm Rabbim devamını sağlıkla nasip eder inşallah. ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olsun.
sizinde çok yeni rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?