2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Kızlar mrb nasılsınız coktandir giremiyordum negatif sonuc beni cok etkilemisti hava degisikligine ciktim iki haftaya yakin birsure ondan yazamiyordum sonucu pozitif olan arkadaslar kucaginizada almayi nasip etsin negatif olan arkadaslar allah en kisa zmanda sizede banada saglikli bebisler nasip etsin insallah

Merhaba hosgeldin cnm .merak ediyodum senide.iyi olmustur hava degisikligi..bi daha ne zaman tedaviye baslamayi dusunuyosun

Insallah cnmm cok sagol.insallah embriyolarin cözuluncede iyi ilerlerlersana sıkı sıkı tutunurlarr..bi daha ugrasmassin ins tefavilerle maddi manevi zor surecler ALlahh yardimcimiz olsun cnm

İyi olmana sevindim cnm hosgeldin
kizlarrr benim bebisler iki taneymis. bugün gördük şükür minik keseleri 10 gun sonra kalp atisi icin çağırdı
cnm maşallah çok sevindim allah sağlıkla devam ettirsin inss gözün aydın

Merhaba hosgeldin cnm .merak ediyodum senide.iyi olmustur hava degisikligi..bi daha ne zaman tedaviye baslamayi dusunuyosun
sagol canim bende sizi merak ediyordum aklim biryandan sizdeydi evet iyi geldi hava degisikligi buayin 29 adet tarihim adet olunca tedaviye baslicagiz dondurulmuslarim var onlar besinci gunu kadar giderse transferim olacak mayista senin birdahaki tedavin nezman

kizlarrr benim bebisler iki taneymis. bugün gördük şükür minik keseleri 10 gun sonra kalp atisi icin çağırdı
Yaaa ne güzel maşallah sağlıkla kucağına al inşallah biz de haftaya anlıycaz tek mi çift mi? Benim doktor hepsini bir görecek herhalde bu hafta çağırmadı beni ama ben meraktan çatlayacağım

Canım ben 2. Gün normal hayatıma başladım kızım da olduğu için mecbur başladım evde supurup siliyorum oda 200 metre kare evim yemek sofra cart curt kızımıda hergün parka goturuyor umçokta yaramaz peşine durmadan koşuyor um kucağım da da taşıyorum çok şükür bi sıkıntı olmadı

Yaaa ne güzel maşallah sağlıkla kucağına al iinsallah biz de haftaya anlıycaz tek mi çift mi? Benim doktor hepsini bir görecek herhalde bu hafta çağırmadı beni ama ben meraktan çatlayacağım
hadi bakalim seninde bebislerinden guzel haberler aliriz insallah. ben hic iki diye düsünmüyordum. degerim ikiye bile katlanmamisti. ama bebislerim benimle berabermis sukur allaha.

masallah canim sana. aslinda transfer sonrasi tutunmanin yatmayla bir ilgisi olmadigini bende bu sefer anladim. rabbim nasip edimce her türlü oluyor. bende tam transfer günü sabah grip olmustum. üc gün boyunca hapsirdim. transfer sonrasi yarim saat sonra kalkip 1 saat yol gelmistik ve rahim kalonligim incelmisti ve bende yatmadim bu defa, demekki rabbim masip edince oluyormus.ama ev islerini ufak tefek yapsamda rahat olamiyorum iste

Teşekkür ederim canım benim Rabb'im kimseyi kucağını boş bırakmasın herkesin kucağını doldursun.

günaydın kizlarr... bbugün heyecan ve endiseden uyuyamadim doğru düzgün. dün miniklerimi gördüm ama muyene sirasinda kanama oldu.sonrasinda da epey oldu. rahim agzinda yara var dedi doktorum. dünden beri ara ara koyu kahverengi halde geliyor. hic boyle bişey yasamadigim icin endiselendim

1. bedazzld01 -HAMİLE

2- s_akaydin76. NEGATİF
3- Suniyeler. HAMİLE

4- safiskus. NEGATİF
5- prenses1989. HAMİLE(İKİZ)
6- metceykelebek HAMİLE

7- Justicelinght NEGATİF

8- asklarinenguzeli. NEGATİF

9- the--banking = NEGATİF
10- Bella86. HAMİLE
11- Ellem. HAMİLE

12- zemberek_61. NEGATİF
13- YaseminNarin HAMİLE
14- Gulgonca86 HAMİLE
15- sevbuk KİMYASAL GEBELİK
16- FS42 HAMİLE
17- Aresc14 HAMİLE(İKİZ)
18 - cips HAMİLE
19- Kardelen-2 NEGATİF
20- satsi HAMİLE
21 - mirmoon81 NEGATİF
22- misilleme NEGATİF
23- S_cici HAMİLE
24- princess01 HAMİLE
25- bynkiliç HAMİLE
26- firuzem75 NEGATİF
27- ZeynepKur HAMİLE
28 -zeymus HAMİLE (İKİZ)
29- fundyyyy KİMYASAL GEBELİk

30- karamel79 NEGATİF
31- icequeen87 HAMİLE
32 -Muckdudu NEGATİF
33- Flzask2003 NEGATİF
34- merve1608 HAMİLE
35- chittenbik HAMİLE
36- bebeğim-gel NEGATİF
37- nispushinka NEGATİF
38-gunsa NEGATİF
39- demir6133 29 nisan test günü
40- zeynep bal 30 nisan test günü
41- Cnrshn1907 30 nisan test günü
42- funmeh - dondurulmuşlarla deneyecek.
43- hally- Mayısta deneme yapacak
44- rosebady-Haziranda başlıycak

Arkadaşlar eksik veya yanlış bilgi varsa söyleyin..
Maaşallah hamile arkadaşlarımıza sağlıklı bi şekilde yavrularını kucaklarına alırlar inşallah.
darısı diğer bekleyenlere olsun inşallah
herkesin isimin karşısında hamile yazsın.
tüm negatif yazanların pozitif olması dileğiyle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…