2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Günaydınlar
Kızlar 12.gün değerim 421
14.gün değerim 850
17.gün değerim 4900. Biraz korktum ani artıştan.İkiz olabilir mi kızlar fikriniz var mı?

Benide listenize yazarmısınız

İkiz olmasından değil ama farklı bi sey olmasından korkuyorum.ikiz olursa mutlu olurum.Bir tuhaflık mı var diye
Kalbini ferah tut inşallah yoktur çünkü olumsuz düşününce negatifleri üstümüze çekeriz olumlu düşün ikize yor bu değerlerin yükselmesini o zaman pozitifleri çekersin üstüne

Herkese merhaba yazamadım Ancak atlattım çok üzüldüm ağladım çok şükür şimdi iyiyim. Doktorum bi kaç ay seni takip edecem en uygun gördüğüm ay başlayalım dedi yani benim başka baharlara kaldı umutlarım bi kaç kilo vermemi istedi sigara Bırak dedi zaten bırakalı üç ay olmuştu ben sigarayi. Durum boyle. Sonuç bekleyen arkadaşlar gönlüm sizle inş yüzünüz gulerr.Bn gibi negatif alanlar bırakıp sefere bizde güleceğiz bebiş bekleyenler maşallah sizleree sağlıkla buyusun bebisleriniz

Demekki zamanı gelmemiş diyorum her seferinde ama kalbi tatmin etmek çok zor senin için çok üzüldüm ama Allah sağlık sıhhat versin inşallah yine denersin
Bu arada sen benim umudumdün aynı problemimiz vardı salı transferim oldu bekliyorum ama içinde bi olusuzluk var bugun ne diyeyim ezan okunuyor rabbim şu ezanlar hürmetine isteyen herkesin yuvasını senlendirsin sağlıklı sıhhatli evlatlarla

Günaydınlar
Kızlar 12.gün değerim 421
14.gün değerim 850
17.gün değerim 4900. Biraz korktum ani artıştan.İkiz olabilir mi kızlar fikriniz var mı?
canim bildigim kadariyla ikizlerde iki kattan fazla katlaniyor.icini ferah tut insallah bebislerin habercisidir. doktorun bisey demedi mi degerlerine? benim tam ikiye bile katlanmadi ama ikizmiş. nasip kismet yani degere bakmiyor.

Hayırlısıyla inşallah denersin ve bu sefer mutlu son olur.bende temmuz 29 adetimden den sonra tedaviye başlıyoruz hayırlısıyla listeye yeniden eklenelim ve bu sefer pozitif görelim orada inşallah

Canım benim bu yolda herkesin yolu ayrı kaderi farklı Evet sorunumuz aynı ama ama seni başka gelişecek senin yüzün bu yolun sonunda gülecek önce sen inanacaksin ki bebeğin sana tutunacak sen bana umut olacaksın sonra güzel haberlerini bekliyorum seni takipteyim:)

Hayırlısıyla inşallah denersin ve bu sefer mutlu son olur.bende temmuz 29 adetimden den sonra tedaviye başlıyoruz hayırlısıyla listeye yeniden eklenelim ve bu sefer pozitif görelim orada inşallah
Ne güzel canım senin tarihin belli olmuş ben bekleyeceğim Biraz daha toparlacagim ondan sonra ns önce senden güzel haberler alacagiz

İNŞALLAH herkesin yavrusu olsun burda bir aile gibi olduk esimle konuşamadım şeyleri sizinle konuşuyorum o yüzden birileri mutsuzken ben mutlu olamıyorum içimde burukluk oluyor inşallah herkesin yuvasını rabbim şenlendirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…