- 17 Ekim 2008
- 212
- 205
- 303
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #4.141
Hayırdır gebelik tahminini kaldırmışsın bir sıkıntı yok inşallah??Gunaydinnnnn
Eşimden dolayı hep erkenciyim tabi gece hiç uyuyamadim karnım ağrıdı adet olacak misim gibi gogusleri deki ağrı geçti sanki olmadı içime umutsuzluk çöktügünaydın erkencisin cnm
Galiba benim olmadı dun aksam hiç uyanamadim o yüzden kaldırmak istedim kendimi kaptırip üzülmemek icinHayırdır gebelik tahminini kaldırmışsın bir sıkıntı yok inşallah??
Ben 1 mayısta yapmaya karar verdim testi hatta adet bile bekleyebilir im korkuyorum
1. bedazzld01 -HAMİLE
2- s_akaydin76. NEGATİF
3- Suniyeler. HAMİLE
4- safiskus. NEGATİF
5- prenses1989. HAMİLE(İKİZ)
6- metceykelebek HAMİLE
7- Justicelinght NEGATİF
8- asklarinenguzeli. NEGATİF
9- the--banking = NEGATİF
10- Bella86. HAMİLE
11- Ellem. HAMİLE
12- zemberek_61. NEGATİF
13- YaseminNarin HAMİLE
14- Gulgonca86 HAMİLE
15- sevbuk KİMYASAL GEBELİK
16- FS42 HAMİLE
17- Aresc14 HAMİLE(İKİZ)
18 - cips HAMİLE
19- Kardelen-2 NEGATİF
20- satsi HAMİLE
21 - mirmoon81 NEGATİF
22- misilleme NEGATİF
23- S_cici HAMİLE
24- princess01 HAMİLE
25- bynkiliç HAMİLE
26- firuzem75NEGATİF
27- ZeynepKur HAMİLE
28 -zeymus HAMİLE (İKİZ)
29- fundyyyy KİMYASAL GEBELİk
30- karamel79 NEGATİF
31- icequeen87 HAMİLE
32 -Muckdudu NEGATİF
33- Flzask2003 NEGATİF
34- merve1608 HAMİLE
35- chittenbik HAMİLE
36- bebeğim-gel NEGATİF
37- nispushinka NEGATİF
38- gunsa NEGATİF
39- sebanur - HAMİLE
40- demir6133 29 nisan test günü
41- zeynep bal 30 nisan test günü
42- Cnrshn1907 30 nisan test günü
43- funmeh - dondurulmuşlarla deneyecek.
44- hally- Mayısta deneme yapacak
45- rosebady-Haziranda başlıycak
Arkadaşlar eksik veya yanlış bilgi varsa söyleyin..
Maaşallah hamile arkadaşlarımıza sağlıklı bi şekilde yavrularını kucaklarına alırlar inşallah.
darısı diğer bekleyenlere olsun inşallah
herkesin isimin karşısında hamile yazsın.
tüm negatif yazanların pozitif olması dileğiyle inşallah
Eşimden dolayı hep erkenciyim tabi gece hiç uyuyamadim karnım ağrıdı adet olacak misim gibi gogusleri deki ağrı geçti sanki olmadı içime umutsuzluk çöktü
canimm bu kadar karamsar olma lütfen. hep umutsuzluklara kapildik ama umut da olmadan olmuyor ki. bende adet agrisi gibi agrilar yasamistim. gögüslerim ilk hamilelogimde daha hassasti ama bu sefer daha yeni yeni hassas olmaya basladi. lütfengüzel düsünBen 1 mayısta yapmaya karar verdim testi hatta adet bile bekleyebilir im korkuyorum
günaydın canlarimm
Adet olacağım zaman karnımda koca bir boşluk olurdu dün geceden beri karnım öyle ne bileyim Rabbim şu cuma günlerinin Yuzu suyu hürmetine herkese sağlıklı sıhhatli salih evlatlar nasip etsindu bakalım cnm ya bu umutsuzlukları hepimiz transfer boyunca yaşadık biliyosun..test günü gelince öğrenceğiz artık..hayırlısı olsun..inşallah tutunmuştur bebişin
cok sükür iyiyim canim. arada hafif bulantilarim oluyor ama buna da sükür.sen nasilsinNasilsin cnm
Adet olacağım zaman karnımda koca bir boşluk olurdu dün geceden beri karnım öyle ne bileyim Rabbim şu cuma günlerinin Yuzu suyu hürmetine herkese sağlıklı sıhhatli salih evlatlar nasip etsin
Canım Kendini umutsuzluğa kaptırma bir belirti kendinde arama herkes de bir belirti olacak diye bir şey yok bazısı belirti görür bazısı belirti görmez bazısı da adet belirtileri görür Sen en güzeli mi olumlu bir şekilde bakarak on ikinci günü sabırsızlıkla bekle Çünkü olumsuz düşündüğün zaman olumlu olan şeyleri negatife çevirebilirsin bilgin olsun kendi elinle etme olumlu düşün Olumlu olsun canım 1 Mayıs'a fazla bir süre kalmadı zaten inşallah hayırlı haberle dönersin o güne kadar da kendine bir uğraş bul vücudunu fazla dinleme şu anda Ağrı buramda ağrı şuramda gibiAdet olacağım zaman karnımda koca bir boşluk olurdu dün geceden beri karnım öyle ne bileyim Rabbim şu cuma günlerinin Yuzu suyu hürmetine herkese sağlıklı sıhhatli salih evlatlar nasip etsin
cok sükür iyiyim canim. arada hafif bulantilarim oluyor ama buna da sükür.sen nasilsin
parkta acilirsin canim acik hava sana da iyi gelir. benim de bugünlerde cocuk gibi kosup oynayasim var ama artik bebislerle oynarim insallah bir dahaki yazaOlur cnm.o kadar arada daha minikklerr.bende iyiyim cnm..ugrsiyorum evde ama inanilmaz miskinlik coktu ustume hicbisey yapmak istemiyorum.simdi kizimi parka goturucemm..
çok geçmiş olsun canım.inşallah bir daha yaşamazsın böyle durumlar.kaç haftalık oldu bebişlerDün akşam değişik bir kasık ağrısı ardından kanamam oldu. Regli gibi. Hemen doktoru aradım, gel bi bakalım dedi. Neyseki bebişler hala bizimle. Ama kanama normal değil, düşük tehlikesi de olabilir, binlerce kılcal damar var onlarla ilgili bir durum da söz konusu olabilir, ikiz oldukları için birbirlerine temas etmiş olabilirler dedi. Bir iğne verdi, hastanede onu yaptırdık. Sonra azaldı kanama ama sabah yine gittim doktor, yine bakmak istedi. Şimdilik bir aksilik yok. İnşallah böyle devam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?