- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #4.161
Günaydınlar herkese
parkta acilirsin canim acik hava sana da iyi gelir. benim de bugünlerde cocuk gibi kosup oynayasim var ama artik bebislerle oynarim insallah bir dahaki yaza
Hayırlı cumalar kızlar Rabbim kimin ne duası varsa kabul etsin bugün inşallah
Dün akşam değişik bir kasık ağrısı ardından kanamam oldu. Regli gibi. Hemen doktoru aradım, gel bi bakalım dedi. Neyseki bebişler hala bizimle. Ama kanama normal değil, düşük tehlikesi de olabilir, binlerce kılcal damar var onlarla ilgili bir durum da söz konusu olabilir, ikiz oldukları için birbirlerine temas etmiş olabilirler dedi. Bir iğne verdi, hastanede onu yaptırdık. Sonra azaldı kanama ama sabah yine gittim doktor, yine bakmak istedi. Şimdilik bir aksilik yok. İnşallah böyle devam eder.[/QUOTE
Gecmis olsun cnm
6+4 teyiz son adet tarihine göre. Biraz korktuk ama neyseki herşey yolunda. Seninkiler kaç haftalık?çok geçmiş olsun canım.inşallah bir daha yaşamazsın böyle durumlar.kaç haftalık oldu bebişler
6+1 benimki de canım.azmış aramız6+4 teyiz son adet tarihine göre. Biraz korktuk ama neyseki herşey yolunda. Seninkiler kaç haftalık?
Aynen hayırlısı olsun ikimiz için de inşallah.6+1 benimki de canım.azmış aramız
Hala inanamiyorum oraya banada ikiz yaz lütfen çok heyecanlı ya Rabbim herkese nasip etsin
1. bedazzld01 -HAMİLE
2- s_akaydin76. NEGATİF
3- Suniyeler. HAMİLE
4- safiskus. NEGATİF
5- prenses1989. HAMİLE(İKİZ)
6- metceykelebek HAMİLE
7- Justicelinght NEGATİF
8- asklarinenguzeli. NEGATİF
9- the--banking = NEGATİF
10- Bella86. HAMİLE
11- Ellem. HAMİLE
12- zemberek_61. NEGATİF
13- YaseminNarin HAMİLE
14- Gulgonca86 HAMİLE
15- sevbuk KİMYASAL GEBELİK
16- FS42 HAMİLE
17- Aresc14 HAMİLE(İKİZ)
18 - cips HAMİLE
19- Kardelen-2 NEGATİF
20- satsi HAMİLE
21 - mirmoon81 NEGATİF
22- misilleme NEGATİF
23- S_cici HAMİLE
24- princess01 HAMİLE
25- bynkiliç HAMİLE
26- firuzem75NEGATİF
27- ZeynepKur HAMİLE
28 -zeymus HAMİLE (İKİZ)
29- fundyyyy KİMYASAL GEBELİk
30- karamel79 NEGATİF
31- icequeen87 HAMİLE
32 -Muckdudu NEGATİF
33- Flzask2003 NEGATİF
34- merve1608 HAMİLE
35- chittenbik HAMİLE
36- bebeğim-gel NEGATİF
37- nispushinka NEGATİF
38-gunsa NEGATİF
39- demir6133 29 nisan test günü
40- zeynep bal 30 nisan test günü
41- Cnrshn1907 30 nisan test günü
42- funmeh - dondurulmuşlarla deneyecek.
43- hally- Mayısta deneme yapacak
44- rosebady-Haziranda başlıycak
Arkadaşlar eksik veya yanlış bilgi varsa söyleyin..
Maaşallah hamile arkadaşlarımıza sağlıklı bi şekilde yavrularını kucaklarına alırlar inşallah.
darısı diğer bekleyenlere olsun inşallah
herkesin isimin karşısında hamile yazsın.
tüm negatif yazanların pozitif olması dileğiyle inşallah
Canım benim ilk denemem de 40 cikmisti değer düştü ikinci denemem de 280 çıktı tek ti kucağıma aldım üçüncü denememde 96 çıktı ikizmis Dr bugün öyle söylediGünaydınlar
Kızlar 12.gün değerim 421
14.gün değerim 850
17.gün değerim 4900. Biraz korktum ani artıştan.İkiz olabilir mi kızlar fikriniz var mı?
Hayırlısı olsun canım çok sevindim Allah hepimize nasip etsin bu güzel duyguyu benimde transferden sonra 3. Günüm bi olumlu düşünüyorum bi olumsuz düşünüyorum karmakarışığımKizlar burda kim demiş di tek keseydi gittik iki tane kese iki kalp pit pit diye ay hala inanamiyorum ikiz bebis bekliyorum ağlamak istiyorum heyecanimdan
Canım senin kan değerlerin kaçtı bugün transferin kaçıncı günü Yoksa sana da mı bir yumurta koymuşlardı bana iki yumurta koydularKizlar burda kim demiş di tek keseydi gittik iki tane kese iki kalp pit pit diye ay hala inanamiyorum ikiz bebis bekliyorum ağlamak istiyorum heyecanimdan
Canım olumsuz düşünme herkes de bir his olacak diye bir şey yok olumlu düşün Bak her şeyi nasıl yolunda gidiyor Rabbim onikinci gün hayırlı sonucu almayı nasip etsin sana ve tüm isteyenlere dokuzuncu ayı hayırlı bir şekilde bitirip evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin RabbimHayırlısı olsun canım çok sevindim Allah hepimize nasip etsin bu güzel duyguyu benimde transferden sonra 3. Günüm bi olumlu düşünüyorum bi olumsuz düşünüyorum karmakarışığım
İnşallah canım sende en kısa zamanda toparlanirsin. Hayırlı haberleri pes peşe veririzNe güzel canım senin tarihin belli olmuş ben bekleyeceğim Biraz daha toparlacagim ondan sonra ns önce senden güzel haberler alacagiz
Eşimin doğumgünü sürprizleri doğum odamızi süsler inşallah
ayyy masallah canim. heyecanini cok iyi anliyorum ve tahmin ediyorum.bende öyle olmistumKizlar burda kim demiş di tek keseydi gittik iki tane kese iki kalp pit pit diye ay hala inanamiyorum ikiz bebis bekliyorum ağlamak istiyorum heyecanimdan
Kizlar burda kim demiş di tek keseydi gittik iki tane kese iki kalp pit pit diye ay hala inanamiyorum ikiz bebis bekliyorum ağlamak istiyorum heyecanimdan
Allah korusun canım genişler kendine dikkat et ayaklarını kaldır yat kıpırdama fa,zlaDün akşam değişik bir kasık ağrısı ardından kanamam oldu. Regli gibi. Hemen doktoru aradım, gel bi bakalım dedi. Neyseki bebişler hala bizimle. Ama kanama normal değil, düşük tehlikesi de olabilir, binlerce kılcal damar var onlarla ilgili bir durum da söz konusu olabilir, ikiz oldukları için birbirlerine temas etmiş olabilirler dedi. Bir iğne verdi, hastanede onu yaptırdık. Sonra azaldı kanama ama sabah yine gittim doktor, yine bakmak istedi. Şimdilik bir aksilik yok. İnşallah böyle devam eder.
Ayyyy çok sevindim yaaa allahım bize de nasip et neolurKizlar burda kim demiş di tek keseydi gittik iki tane kese iki kalp pit pit diye ay hala inanamiyorum ikiz bebis bekliyorum ağlamak istiyorum heyecanimdan
Benim de 3.günüm test tarihin ne zamanHayırlısı olsun canım çok sevindim Allah hepimize nasip etsin bu güzel duyguyu benimde transferden sonra 3. Günüm bi olumlu düşünüyorum bi olumsuz düşünüyorum karmakarışığım
Canimbenim saglikla buyusunler sağlıkla doğdukları insallahOyyy masallah ikiz ikiz geliyo bebislerrrr hayirli saglikli olsunlar insallah cnm.sag saglim gelsinler insallah kuzucuklar darisi basimiza
İnsallaaaaasahhhhhNegatiff alann kizlarrrr insallah bizde bidahaki denememizde boyle guzel haberler verebiliriz0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?