2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Günaydınlar herkese

parkta acilirsin canim acik hava sana da iyi gelir. benim de bugünlerde cocuk gibi kosup oynayasim var ama artik bebislerle oynarim insallah bir dahaki yaza

Insallah cnm seneye yaza bebisler buyumus. Olur cikarsiniz

Hayırlı cumalar kızlar Rabbim kimin ne duası varsa kabul etsin bugün inşallah

Amin cnm insallah

Hala inanamiyorum oraya banada ikiz yaz lütfen çok heyecanlı ya Rabbim herkese nasip etsin

Günaydınlar
Kızlar 12.gün değerim 421
14.gün değerim 850
17.gün değerim 4900. Biraz korktum ani artıştan.İkiz olabilir mi kızlar fikriniz var mı?
Canım benim ilk denemem de 40 cikmisti değer düştü ikinci denemem de 280 çıktı tek ti kucağıma aldım üçüncü denememde 96 çıktı ikizmis Dr bugün öyle söyledi

Kizlar burda kim demiş di tek keseydi gittik iki tane kese iki kalp pit pit diye ay hala inanamiyorum ikiz bebis bekliyorum ağlamak istiyorum heyecanimdan
Hayırlısı olsun canım çok sevindim Allah hepimize nasip etsin bu güzel duyguyu benimde transferden sonra 3. Günüm bi olumlu düşünüyorum bi olumsuz düşünüyorum karmakarışığım

Kizlar burda kim demiş di tek keseydi gittik iki tane kese iki kalp pit pit diye ay hala inanamiyorum ikiz bebis bekliyorum ağlamak istiyorum heyecanimdan
Canım senin kan değerlerin kaçtı bugün transferin kaçıncı günü Yoksa sana da mı bir yumurta koymuşlardı bana iki yumurta koydular
Benim değerlerim
12. Gün: 126
14. Gün: 241
16. Gün: 537
18. Gün: 1357 (bugün)

Hayırlısı olsun canım çok sevindim Allah hepimize nasip etsin bu güzel duyguyu benimde transferden sonra 3. Günüm bi olumlu düşünüyorum bi olumsuz düşünüyorum karmakarışığım
Canım olumsuz düşünme herkes de bir his olacak diye bir şey yok olumlu düşün Bak her şeyi nasıl yolunda gidiyor Rabbim onikinci gün hayırlı sonucu almayı nasip etsin sana ve tüm isteyenlere dokuzuncu ayı hayırlı bir şekilde bitirip evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim

Oyyy masallah ikiz ikiz geliyo bebislerrrr hayirli saglikli olsunlar insallah cnm.sag saglim gelsinler insallah kuzucuklar darisi basimiza

Allah korusun canım genişler kendine dikkat et ayaklarını kaldır yat kıpırdama fa,zla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…