2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Hayırlısı olsun canım çok sevindim Allah hepimize nasip etsin bu güzel duyguyu benimde transferden sonra 3. Günüm bi olumlu düşünüyorum bi olumsuz düşünüyorum karmakarışığım
Hep güzel düşün canım inşallah sende en kisa zamanda güzel haberi alırsın Rabbim herkese nasip etsin çok mutluyum Rabbim herkese yasatsin

Can'ım 10. Gün 96 dı 12. Gün 200 civarıydı daha da test yaptırmadım ben iki embriyo transfer edilmişti ikiside tutmuş çok şükür benim ilk denemem de de 2 embriyo transfer edilmişti 40 çıkmıştı değer düştü ikinci denememde 280 civarıydı ama biri tutmuştu ama kızımı kucağıma aldım çok şükür inşallah bundada ikizlerimi kucağıma alırım Rabbim nasip ederde

ayyy masallah canim. heyecanini cok iyi anliyorum ve tahmin ediyorum.bende öyle olmistum
Evet ya çok heyecanlı içim içime sığmıyor Nasıl davranacağımı ne yapacağımı bilmiyorum değişik duygular içerisindeyim Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguları inşallah sağlıklada kucağımıza alırız Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin

Negatiff alann kizlarrrr insallah bizde bidahaki denememizde boyle guzel haberler verebiliriz0
İnşallah Can'ım isteyen herkese nasip etsin Rabbim inşallah öyle Mutlu olursunuz ki mutluluktan ağlarsınız sizlerede çok dua ediyorum vallahi kendimden çok sizlere ediyorum ilk denemede benim de düşmüştü olmadı o psikolojiyi de çok iyi biliyorum o yüzden dualarım sizlerle

Amin canım inşallah

Âmin Can'ım inşallah Rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin inşallah Rabb'ime binlerce kez şükürler olsun dualarım sizlerle

Insallah cnm benim Allah razi olsun sende insallaj yavrularini hayirlisiyla sag saglim alirsin.cok sukur kizimiz var ama boyle ikiz duyuncada mutlu oluyorummm.olsa bende isterimm Allahim ne verirse hayirlisini versin insallah.

İnşallah canım Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah

Kizlar burda kim demiş di tek keseydi gittik iki tane kese iki kalp pit pit diye ay hala inanamiyorum ikiz bebis bekliyorum ağlamak istiyorum heyecanimdan
ay masallah
cnm çok sevindim allah sagsalim kucağına alırsın inşallah

4 mayısa verdi ama ben 28 nisanda yaptırcam canım bir adet ağrılarım oluyo bi duruyo çok karmaşığım canım ya inşallah pozitif sonuçlar alırız
Bende bazen umutlanip bazen umutsuzluk kaplıyor bana da 4 mayis verdi tarih olarak ama çıkışta bir kağıt verdiler kağıtta 12 sonra yazıyor bilemedim hiç cesaretim yok test veya kan vermeye

1. bedazzld01 -HAMİLE

2- s_akaydin76. NEGATİF
3- Suniyeler. HAMİLE

4- safiskus. NEGATİF
5- prenses1989. HAMİLE(İKİZ)
6- metceykelebek HAMİLE

7- Justicelinght NEGATİF

8- asklarinenguzeli. NEGATİF

9- the--banking = NEGATİF
10- Bella86. HAMİLE
11- Ellem. HAMİLE

12- zemberek_61. NEGATİF
13- YaseminNarin HAMİLE
14- Gulgonca86 HAMİLE
15- sevbuk KİMYASAL GEBELİK
16- FS42 HAMİLE
17- Aresc14 HAMİLE(İKİZ)
18 - cips HAMİLE (İKİZ)
19- Kardelen-2 NEGATİF
20- satsi HAMİLE
21 - mirmoon81 NEGATİF
22- misilleme NEGATİF
23- S_cici HAMİLE
24- princess01 HAMİLE
25- bynkiliç HAMİLE
26- firuzem75 NEGATİF
27- ZeynepKur HAMİLE
28 -zeymus HAMİLE (İKİZ)
29- fundyyyy KİMYASAL GEBELİk

30- karamel79 NEGATİF
31- icequeen87 HAMİLE
32 -Muckdudu NEGATİF
33- Flzask2003 NEGATİF
34- merve1608 HAMİLE
35- chittenbik HAMİLE
36- bebeğim-gel NEGATİF
37- nispushinka NEGATİF
38- gunsa NEGATİF
39- sebanur - HAMİLE
40- demir6133 29 nisan test günü
41- zeynep bal 30 nisan test günü
42- Cnrshn1907 30 nisan test günü
43- Cakir foto 2 mayıs test günü
44- funmeh - dondurulmuşlarla deneyecek.
45- hally- Mayısta deneme yapacak
46- rosebady-Haziranda başlıycak

Arkadaşlar eksik veya yanlış bilgi varsa söyleyin..
Maaşallah hamile arkadaşlarımıza sağlıklı bi şekilde yavrularını kucaklarına alırlar inşallah.
darısı diğer bekleyenlere olsun inşallah
herkesin isimin karşısında hamile yazsın.
tüm negatif yazanların pozitif olması dileğiyle inşallah

selam kızlar bugün benimde transferim oldu heyecanlı süre başladı. test günüm 2 mayısta hayırlısıyla hayırlı sonuçlar alırız hep birlikte inşallah Yüce Allah bizlere yardım etsin.

Hayırlı olsun cnm ..inşallah sendende bi bebiş haberi alırız..

Rabbim sonuna kadar götürsün inş sağlıkla maaşallah

Aminnnnn aminnnn dualar karsilikli.
Kizlar sizlerde de transfer gunu bas donmesi yadayanlar var mi? İlk denememde hic boyle olmamisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…