- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #4.181
Hep güzel düşün canım inşallah sende en kisa zamanda güzel haberi alırsın Rabbim herkese nasip etsin çok mutluyum Rabbim herkese yasatsinHayırlısı olsun canım çok sevindim Allah hepimize nasip etsin bu güzel duyguyu benimde transferden sonra 3. Günüm bi olumlu düşünüyorum bi olumsuz düşünüyorum karmakarışığım
Can'ım 10. Gün 96 dı 12. Gün 200 civarıydı daha da test yaptırmadım ben iki embriyo transfer edilmişti ikiside tutmuş çok şükür benim ilk denemem de de 2 embriyo transfer edilmişti 40 çıkmıştı değer düştü ikinci denememde 280 civarıydı ama biri tutmuştu ama kızımı kucağıma aldım çok şükür inşallah bundada ikizlerimi kucağıma alırım Rabbim nasip ederdeCanım senin kan değerlerin kaçtı bugün transferin kaçıncı günü Yoksa sana da mı bir yumurta koymuşlardı bana iki yumurta koydular
Benim değerlerim
12. Gün: 126
14. Gün: 241
16. Gün: 537
18. Gün: 1357 (bugün)
Evet ya çok heyecanlı içim içime sığmıyor Nasıl davranacağımı ne yapacağımı bilmiyorum değişik duygular içerisindeyim Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguları inşallah sağlıklada kucağımıza alırız Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsinayyy masallah canim. heyecanini cok iyi anliyorum ve tahmin ediyorum.bende öyle olmistum
Âmin Can'ım inşallah nasip eder isteyen herkeseAyyyy çok sevindim yaaa allahım bize de nasip et neolur
İnşallah Can'ım isteyen herkese nasip etsin Rabbim inşallah öyle Mutlu olursunuz ki mutluluktan ağlarsınız sizlerede çok dua ediyorum vallahi kendimden çok sizlere ediyorum ilk denemede benim de düşmüştü olmadı o psikolojiyi de çok iyi biliyorum o yüzden dualarım sizlerleNegatiff alann kizlarrrr insallah bizde bidahaki denememizde boyle guzel haberler verebiliriz0
Âmin Can'ım inşallah Rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin inşallah Rabb'ime binlerce kez şükürler olsun dualarım sizlerleOyyy masallah ikiz ikiz geliyo bebislerrrr hayirli saglikli olsunlar insallah cnm.sag saglim gelsinler insallah kuzucuklar darisi basimiza
Amin canım inşallahCan'ım 10. Gün 96 dı 12. Gün 200 civarıydı daha da test yaptırmadım ben iki embriyo transfer edilmişti ikiside tutmuş çok şükür benim ilk denemem de de 2 embriyo transfer edilmişti 40 çıkmıştı değer düştü ikinci denememde 280 civarıydı ama biri tutmuştu ama kızımı kucağıma aldım çok şükür inşallah bundada ikizlerimi kucağıma alırım Rabbim nasip ederde
Âmin Can'ım inşallah Rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin inşallah Rabb'ime binlerce kez şükürler olsun dualarım sizlerle
4 mayısa verdi ama ben 28 nisanda yaptırcam canım bir adet ağrılarım oluyo bi duruyo çok karmaşığım canım ya inşallah pozitif sonuçlar alırızBenim de 3.günüm test tarihin ne zaman
İnşallah canım Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallahCanım olumsuz düşünme herkes de bir his olacak diye bir şey yok olumlu düşün Bak her şeyi nasıl yolunda gidiyor Rabbim onikinci gün hayırlı sonucu almayı nasip etsin sana ve tüm isteyenlere dokuzuncu ayı hayırlı bir şekilde bitirip evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim
ay masallahKizlar burda kim demiş di tek keseydi gittik iki tane kese iki kalp pit pit diye ay hala inanamiyorum ikiz bebis bekliyorum ağlamak istiyorum heyecanimdan
Amin canım inşallah darısı isteyenlerin başındaay masallahcnm çok sevindim allah sagsalim kucağına alırsın inşallah
Bende bazen umutlanip bazen umutsuzluk kaplıyor bana da 4 mayis verdi tarih olarak ama çıkışta bir kağıt verdiler kağıtta 12 sonra yazıyor bilemedim hiç cesaretim yok test veya kan vermeye4 mayısa verdi ama ben 28 nisanda yaptırcam canım bir adet ağrılarım oluyo bi duruyo çok karmaşığım canım ya inşallah pozitif sonuçlar alırız
Maşallah cnm inss sağlıkla devam etsin gözün aydınSelam kizlar , bugün kontrol günümüzdu.cok şükür herşey yolunda.
6+4 haftalığız
8.69 mm
145 kalp atisimiz
Rabbim herkese nasip etsin. 6 yıldır böyle güzel günleri hayal ediyorduk.rabbim sonunda nasip etti.
Hayırlı olsun inss cnmselam kızlar bugün benimde transferim oldu heyecanlı süre başladı. test günüm 2 mayısta hayırlısıyla hayırlı sonuçlar alırız hep birlikte inşallah Yüce Allah bizlere yardım etsin.
selam kızlar bugün benimde transferim oldu heyecanlı süre başladı. test günüm 2 mayısta hayırlısıyla hayırlı sonuçlar alırız hep birlikte inşallah Yüce Allah bizlere yardım etsin.
Selam kizlar , bugün kontrol günümüzdu.cok şükür herşey yolunda.
6+4 haftalığız
8.69 mm
145 kalp atisimiz
Rabbim herkese nasip etsin. 6 yıldır böyle güzel günleri hayal ediyorduk.rabbim sonunda nasip etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?