- 15 Mart 2016
- 173
- 205
- 33
- 38
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #4.201
Allah raziolsun canimHayırlı olsun inss cnm
Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin transfer esnasında mı oldu başdönmeniz benim ilk tüp bebek deneyimim olacak o yüzden bilmiyorum en fazla tansiyon falan düşmüş olabilir diyecem bol su tüketin gelin demişlerdi bize aç olmak gerekmiyor diye biliyorum sıkıntımı yaptın ki ondan mı olduAminnnnn aminnnn dualar karsilikli.
Kizlar sizlerde de transfer gunu bas donmesi yadayanlar var mi? İlk denememde hic boyle olmamisti
Hayırlısı olsun canım Allah hayırlı ve sağlıklı olarak kucağına almayı nasip etsinSelam kizlar , bugün kontrol günümüzdu.cok şükür herşey yolunda.
6+4 haftalığız
8.69 mm
145 kalp atisimiz
Rabbim herkese nasip etsin. 6 yıldır böyle güzel günleri hayal ediyorduk.rabbim sonunda nasip etti.
Ya stres olabilir ama sürekli yatiyorsan kalkınca basın dönebilir normalAminnnnn . transferde ac olmaya gerej yok kahvaltini yapabilirsin. Opu da anesteziden dolayi ac olmani istiyorlar.Transferim sabah oldu bas donmesi aksam 6 gibi oldu. Farkinda olmadan stres yapmis olabilirim bilmiyorum kim stres yapmiyor ki zaten.tansiyon benim hep dusuktur .
Benimde aynısı canım bazen umutlanıyorum bazende üzülmekten korkuyorum aslında 7. Günde çıkar kan testinde ama cesaretim yokBende bazen umutlanip bazen umutsuzluk kaplıyor bana da 4 mayis verdi tarih olarak ama çıkışta bir kağıt verdiler kağıtta 12 sonra yazıyor bilemedim hiç cesaretim yok test veya kan vermeye
Transferimin ilk gunu bugunYa stres olabilir ama sürekli yatiyorsan kalkınca basın dönebilir normal
Transferimin ilk gunu bugun
İgne ve jel. Benimde gecti sukur ilk denememde olmayip simdi olunca ister istemez tedirgin oluyor insan
Allah bagislasin evladini. Sizin de tup bebekle mi oldu
Günaydın canım benim de lekelenme şeklinde sürüyor Doğru düzgün olmuyor.Senin çok mu yoğun oluyorGünaydınnnnnnn hamişlerrr hamiş adaylarıııııı nasılsınız..
negatif alan arkadaşlar size sorumm varrr ne olur bişey diyin.negatiften sonraki adetiniz kaç gün sürdü ve yoğunmuydu.
Günaydın canım benim de lekelenme şeklinde sürüyor Doğru düzgün olmuyor.Senin çok mu yoğun oluyor
flzask2003 .!.:Günaydınnnnnnn hamişlerrr hamiş adaylarıııııı nasılsınız..
negatif alan arkadaşlar size sorumm varrr ne olur bişey diyin.negatiften sonraki adetiniz kaç gün sürdü ve yoğunmuydu.
Günaydın kızlar ben geldim nasılsınız
Merhaba canim 1mart 2016 tup bebek transferim oldu 14 mart da kan tahlili yaptim 37.11 cikti 17mart tekrar yaptirdim 5.11 cikti doktorum kullandigim ilaclari birakmamI söyledi 21 mart ilk kanamam geldi cok zorlandim çok agrim oldu ozellikle de belim cok agridi hatta agladim bile normal de adet kanamam 5 yada 6 gun surerdi 9gun surdu bu seferGünaydınnnnnnn hamişlerrr hamiş adaylarıııııı nasılsınız..
Canım bence Normaldir çünkü ben bu tüp bebekten önce geçen yıl Haziran'da bir tane yapmıştım ve o da değerler bir anda düştü doktor ilaçları bırakmamı söyledi dana ilaçları bıraktıktan bir hafta sonra kanamam başladı ve ilk gün acile gittim sancıdan duramadığım dan ve oradakocaman bir parça düşürdüm ve o Yoğun kanamam devam etti Daha 14 gün devam etmişti yoğun bir şekilde o yüzden korkma normaldirGünaydınnnnnnn hamişlerrr hamiş adaylarıııııı nasılsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?