2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

gunaiydin canim. benim negatiften sinra degil ama kürtaj sonrasi ilk adetimde o kadar yogun kanama vardiki bisey oldu sanmistim ilk günler günde 4-5 tane ped degistirmistim. ve gün olarak uzun sürmüstü

Cokk sagolun kizlarrr icimi ferahlattiniz demekki normal

Günaydınnnnnnn hamişlerrr hamiş adaylarıııııı nasılsınız..

negatif alan arkadaşlar size sorumm varrr ne olur bişey diyin.negatiften sonraki adetiniz kaç gün sürdü ve yoğunmuydu.
Bnim degerim düşük çıktıgında normal adeteki gibi oldum zamnin da Şaşma olmadı canim ama ağrılı oldu benimde epey çok aşırı sanciliydi...

Kızlaaar acil yardım sürekli midem bulanıyor sabahtan akşama kadar sürekli bulanıyor sizde de oluyor mu en son rahatsızlandıgımda bulanti kusma ağrı olunca korkuyorum şimdi bu kadarı da normal mı??

Ben kendimi işe verdim.Ama eve gelince yine bebek konusuna odaklaniyorum zor atlatacam gibi inş uuzun sürmez sen nasılsın sorunun yok tur inş
Benim daha 4 gün geçti bazen umutlanip bazen korkuyorum karnım adet ağrısı gibi sizim sizim sizliyor arada kasık ağrısı gogusleri hiç demiyorum ilaçlardan kesinlikle dokunamiyorum bile ama herkes bilen bilmeyen beni aylar öncesinden hamile gördüler hayırlısı Allahtan ondan gelen başım gözüm ustune

Kızlaaar acil yardım sürekli midem bulanıyor sabahtan akşama kadar sürekli bulanıyor sizde de oluyor mu en son rahatsızlandıgımda bulanti kusma ağrı olunca korkuyorum şimdi bu kadarı da normal mı??
Bildiğim kadarıyla normal. Arkadaşım sizin haftanızda ve şimdiden 4 kilo verdi bulantı yüzünden. Olabilecek şeyler bunlar, endişelenmeyin

Cnm bazen hamilelik bulantili olabiliyor ilk uç ay inss senin de kesilecek leblebi çubuk kraker az ve sık yemek bulantiya iyi gelebilir bol bol dinlen cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…