- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #4.221
gunaiydin canim. benim negatiften sinra degil ama kürtaj sonrasi ilk adetimde o kadar yogun kanama vardiki bisey oldu sanmistim ilk günler günde 4-5 tane ped degistirmistim. ve gün olarak uzun sürmüstü
Merhaba canim 1mart 2016 tup bebek transferim oldu 14 mart da kan tahlili yaptim 37.11 cikti 17mart tekrar yaptirdim 5.11 cikti doktorum kullandigim ilaclari birakmamI söyledi 21 mart ilk kanamam geldi cok zorlandim çok agrim oldu ozellikle de belim cok agridi hatta agladim bile normal de adet kanamam 5 yada 6 gun surerdi 9gun surdu bu sefer
Canım bence Normaldir çünkü ben bu tüp bebekten önce geçen yıl Haziran'da bir tane yapmıştım ve o da değerler bir anda düştü doktor ilaçları bırakmamı söyledi dana ilaçları bıraktıktan bir hafta sonra kanamam başladı ve ilk gün acile gittim sancıdan duramadığım dan ve oradakocaman bir parça düşürdüm ve o Yoğun kanamam devam etti Daha 14 gün devam etmişti yoğun bir şekilde o yüzden korkma normaldir
Günaydın kızlar herkese kocaman öpücükler
Ben de iyiyim canım yatıyorum sürekli evde. Çıktık sonunda hastanedenIyiyim.cnm.sen nasilsin
Bnim degerim düşük çıktıgında normal adeteki gibi oldum zamnin da Şaşma olmadı canim ama ağrılı oldu benimde epey çok aşırı sanciliydi...Günaydınnnnnnn hamişlerrr hamiş adaylarıııııı nasılsınız..
negatif alan arkadaşlar size sorumm varrr ne olur bişey diyin.negatiften sonraki adetiniz kaç gün sürdü ve yoğunmuydu.
Hafta sonu buralar böyledir bende gecemn hafta sonuç bekliyordum sen gibi çok sıkıldım Kimse yoktu burdaBuralar çok sakin yaaa nereye kayboldunuz kizceler
Sen nasilsinHafta sonu buralar böyledir bende gecemn hafta sonuç bekliyordum sen gibi çok sıkıldım Kimse yoktu burda
Ben kendimi işe verdim.Ama eve gelince yine bebek konusuna odaklaniyorum zor atlatacam gibi inş uuzun sürmez sen nasılsın sorunun yok tur inşSen nasilsin
Beyaz leblebi iyi geliyormusKızlaaar acil yardım sürekli midem bulanıyor sabahtan akşama kadar sürekli bulanıyor sizde de oluyor mu en son rahatsızlandıgımda bulanti kusma ağrı olunca korkuyorum şimdi bu kadarı da normal mı??
Benim daha 4 gün geçti bazen umutlanip bazen korkuyorum karnım adet ağrısı gibi sizim sizim sizliyor arada kasık ağrısı gogusleri hiç demiyorum ilaçlardan kesinlikle dokunamiyorum bile ama herkes bilen bilmeyen beni aylar öncesinden hamile gördüler hayırlısı Allahtan ondan gelen başım gözüm ustuneBen kendimi işe verdim.Ama eve gelince yine bebek konusuna odaklaniyorum zor atlatacam gibi inş uuzun sürmez sen nasılsın sorunun yok tur inş
Bildiğim kadarıyla normal. Arkadaşım sizin haftanızda ve şimdiden 4 kilo verdi bulantı yüzünden. Olabilecek şeyler bunlar, endişelenmeyinKızlaaar acil yardım sürekli midem bulanıyor sabahtan akşama kadar sürekli bulanıyor sizde de oluyor mu en son rahatsızlandıgımda bulanti kusma ağrı olunca korkuyorum şimdi bu kadarı da normal mı??
Cnm bazen hamilelik bulantili olabiliyor ilk uç ay inss senin de kesilecek leblebi çubuk kraker az ve sık yemek bulantiya iyi gelebilir bol bol dinlen cnmKızlaaar acil yardım sürekli midem bulanıyor sabahtan akşama kadar sürekli bulanıyor sizde de oluyor mu en son rahatsızlandıgımda bulanti kusma ağrı olunca korkuyorum şimdi bu kadarı da normal mı??
Sağol cnm iyiyim çok şükür sen nasılsın kanaman azaldimiGunydinnn nasilsin cnm
Sağol cnm iyiyim çok şükür sen nasılsın kanaman azaldimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?