- 17 Ekim 2008
- 212
- 205
- 303
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #4.421
Canım Herşeyin hayırlısı inşallah Dualarımız seninle ikinci bebişin de kalp atışını Duyar sağlıklı bir şekilde İkizlerini kucağına alırsınKızlar tekrar günaydın doktor kontrolünden çıktık benim uşaklar ikiz geliyorbirinin kalbini dinledik ama kuzumun biri zayıfmış doktor yüzde 30 40 kaybedebiliriz dedi inşallah oda kardeşi gibi gelişir büyür gelir Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu çok güzeldi
Kızlar tekrar günaydın doktor kontrolünden çıktık benim uşaklar ikiz geliyorbirinin kalbini dinledik ama kuzumun biri zayıfmış doktor yüzde 30 40 kaybedebiliriz dedi inşallah oda kardeşi gibi gelişir büyür gelir Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu çok güzeldi
Rabbim yardımcıları olsun benim de kardeşim girecek
Gunaydinnnn kızlar ooo bugun geç kalmisim herkes uyanmis
rosebady cnm insallah sinav güzel gecerr. Ogluşunun Allah yardimcisi olsun zihin açıklığı versin...
Kızlar hepinizin yüreğine sağlık şükür bugünü atlattik darısı yarına inşallahCanım benim inş güzel sınavı Allahım zihin açıklığı versin
Cnm geçmiş olsun inss bidaha olmaz bebislerin iyiymis maşallah bolbol dinlen cnmCan'ım bende hem Progestan iyne kullanıyorum,Progestan ın tabletini kullanıyorum hamde crınone jel kullanıyorum gün geçtikçe ilaçları artırarak devam ediyorum inşallah Can'ım
amanın maşallahKızlar tekrar günaydın doktor kontrolünden çıktık benim uşaklar ikiz geliyorbirinin kalbini dinledik ama kuzumun biri zayıfmış doktor yüzde 30 40 kaybedebiliriz dedi inşallah oda kardeşi gibi gelişir büyür gelir Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu çok güzeldi
Allah yardimcisi olsun bir daha ki sefdre i sallab allah yuzunu güldürsunflzask2003 zeynep bal arkadaşımız test yaptırdı bugün olumsuz sonuç aldı malesef...morali çok bozuk onun için dua edelim
flzask2003 zeynep bal arkadaşımız test yaptırdı bugün olumsuz sonuç aldı malesef...morali çok bozuk onun için dua edelim
Bol bol saglikla gelsinler insallah sonra bizede gelsinCnm geçmiş olsun inss bidaha olmaz bebislerin iyiymis maşallah bolbol dinlen cnm
amanın maşallahne güzel ikizler çoğalıyor allah sağlıkla kucağına aldirsin inşallah cnm
Insaah yarindaKızlar hepinizin yüreğine sağlık şükür bugünü atlattik darısı yarına inşallah
inşallah yarin da güzel gecer allah kolaylık versinKızlar hepinizin yüreğine sağlık şükür bugünü atlattik darısı yarına inşallah
Hayırlı haberler insallahbende duymak istorumm. cuma kontrolum var. bakalim bebislerim napiyor
Hayırlı haberler insallahbende duymak istorumm. cuma kontrolum var. bakalim bebislerim napiyor
Benim de cumartesi kalp atışı randevum var.bekleyiş çok heyecanlı.
Biraz stresli gidiyor zannetmeyin hamile olunca stres bitiyor asıl stres o zaman başlıyor iki de bir kanamam oluyor hemen hastaneye koşuyor uz bebekler duruyormu kalbi atıyormu falan filan ben bu ilaçlar nezaman biticek diye düşünürken artarak devam ediyor dün hastanede bi gece yattım şimdi iyim çok şükür hiç is yapmıyorum artık yan gelip yatıyorum sen nasılsın canım tedaviye ne zaman basliycan
Inşallah hayirli haberler bekliyoruz hepinizden rosebady seninde geri sayim basladi allah hepimizin yuzunu guldursun canımHayırlı haberler insallah
bende duymak istorumm. cuma kontrolum var. bakalim bebislerim napiyor
Benim de cumartesi kalp atışı randevum var.bekleyiş çok heyecanlı.
Canim insallah en kisa zamanda bu sıkıntıları atlatirsin bebislerini saglikla kucaklarsinBiraz stresli gidiyor zannetmeyin hamile olunca stres bitiyor asıl stres o zaman başlıyor iki de bir kanamam oluyor hemen hastaneye koşuyor uz bebekler duruyormu kalbi atıyormu falan filan ben bu ilaçlar nezaman biticek diye düşünürken artarak devam ediyor dün hastanede bi gece yattım şimdi iyim çok şükür hiç is yapmıyorum artık yan gelip yatıyorum sen nasılsın canım tedaviye ne zaman basliycan
Evet masallah oku oku bitmedi iyi haberlerde var ikizimizde var...ver coskuyukızlar inşallah güzel haberlerle gelirisiniz...
zeymuss bak dün canın sıkılıyodu bugün nasıl canlandı burası sayfalar nasıl ilerledi
amin cnm inss güzel günler bizi bekliyordur yüreğine saglikInşallah hayirli haberler bekliyoruz hepinizden rosebady seninde geri sayim basladi allah hepimizin yuzunu guldursun canım
AminEvet masallah oku oku bitmedi iyi haberlerde var ikizimizde var...ver coskuyudaha guzel haberlerimiz cogalsin herkesin kucaklari cifter cifter bebis dolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?