2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Ayy çok güzel rabbim tamamına erdirsin hayırlısıyla inşallah

Ay canım gözün aydın olsun inşallah oda diğerine yetisir de annesini birakmaz ben henüz hiç dinlemedi m kalp atışını Dr var dedi ama bize dinlemedi sizin dinlemeniz için daha var dedi bekliyoruz

Canım Herşeyin hayırlısı inşallah Dualarımız seninle ikinci bebişin de kalp atışını Duyar sağlıklı bir şekilde İkizlerini kucağına alırsın

Canimm maasallah cokkkk sevindim yaa bi ikizimiz daha oldu.insallah diger bebisin de kardeşine yetisir cnm.
canlarım hepinizden Allah razı olsun içim içime sığmıyor hep ikiz istemiştim eşim de ikiz olsun diyordu Rabbim gönlümüze göre verdi inşallah kucağımıza almak da nasip olur

Günaydınnnnnnn dün evde test yaptım negatif çıktı şimdi de kan vermeye gidiyorum çünkü karnımın ağrısı fena halde bunaltiyor beni en azından yoksa adet olayim rahatlayayim

Günaydınnnnnnn dün evde test yaptım negatif çıktı şimdi de kan vermeye gidiyorum çünkü karnımın ağrısı fena halde bunaltiyor beni en azından yoksa adet olayim rahatlayayim
Bugün senin kaçıncı günün onuncu gününden önce sonuç pozitif çıkmaz zaten kanda da değer düşük çıkar Sen böyle yaptıkça herşeyi olumsuza götürüyorsun biraz kendine uğraş bul ve ağır mı oldu şöyle oldu onu dinleme Ben de ilk 10 gün hiç bir etkileşim yoktu ama gene de kendimi akışına bıraktım Bence sende öyle yap biraz rahatla on ikinci gününe kadar test falan hiçbir şey yapma boşuna onikinci gün testi yapın demiyorlar bize

Arkadaşlar yanlış mı söylüyorum Ben on ikinci gün bile öğleden sonra gittim Kan vermeye sonucu öğrenince bile Tamam hamileyim dedim ama gene de sonucun yükselmesi için İki gün sonraya bekledim olumlu düşündüm hep Hala da olumlu düşünmeye devam ediyorum keseyi Görmek İçin Yarın Beni çağırdılar onda dahi Diğer hafta Cuma günü gitmeyi düşünüyorum çünkü hem Kalp atışını hem de keseyi iyi görürüm diyorum biraz rahat olun arkadaşlar Gerçekten moral motivasyon çok önemli bu dönemde

Canım değerim 10.1 cikti yani çok düşük bakalım hayırlısı Allahtan ctesi tekrar kan verecem

Keşke bekleyebilsek ama olmuyor İnsan elinde olmadan endişe ediyor .Bu öyle zor bi süreç ki herkesi çok iyi anlıyorum bende yaptım erkenden test yine olsun yine yaparım Ne olacağını bilmeden beklemek zor en azından olumlu olumsuz bi sonuç oluyor elinde Allah herkesin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…