- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 41
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #4.441
Evet masallah oku oku bitmedi iyi haberlerde var ikizimizde var...ver coskuyudaha guzel haberlerimiz cogalsin herkesin kucaklari cifter cifter bebis dolsun
evet canim öyle oldu demekki benim söylenmemi bekliyorlarmiskızlar inşallah güzel haberlerle gelirisiniz...
zeymuss bak dün canın sıkılıyodu bugün nasıl canlandı burası sayfalar nasıl ilerledi
Ayy çok güzel rabbim tamamına erdirsin hayırlısıyla inşallah
Ay canım gözün aydın olsun inşallah oda diğerine yetisir de annesini birakmaz ben henüz hiç dinlemedi m kalp atışını Dr var dedi ama bize dinlemedi sizin dinlemeniz için daha var dedi bekliyoruz
Canım Herşeyin hayırlısı inşallah Dualarımız seninle ikinci bebişin de kalp atışını Duyar sağlıklı bir şekilde İkizlerini kucağına alırsın
canlarım hepinizden Allah razı olsun içim içime sığmıyor hep ikiz istemiştim eşim de ikiz olsun diyordu Rabbim gönlümüze göre verdi inşallah kucağımıza almak da nasip olurCanimm maasallah cokkkk sevindim yaa bi ikizimiz daha oldu.insallah diger bebisin de kardeşine yetisir cnm.
Bugün senin kaçıncı günün onuncu gününden önce sonuç pozitif çıkmaz zaten kanda da değer düşük çıkar Sen böyle yaptıkça herşeyi olumsuza götürüyorsun biraz kendine uğraş bul ve ağır mı oldu şöyle oldu onu dinleme Ben de ilk 10 gün hiç bir etkileşim yoktu ama gene de kendimi akışına bıraktım Bence sende öyle yap biraz rahatla on ikinci gününe kadar test falan hiçbir şey yapma boşuna onikinci gün testi yapın demiyorlar bizeGünaydınnnnnnn dün evde test yaptım negatif çıktı şimdi de kan vermeye gidiyorum çünkü karnımın ağrısı fena halde bunaltiyor beni en azından yoksa adet olayim rahatlayayim
Canım değerim 10.1 cikti yani çok düşük bakalım hayırlısı Allahtan ctesi tekrar kan verecemBugün senin kaçıncı günün onuncu gününden önce sonuç pozitif çıkmaz zaten kanda da değer düşük çıkar Sen böyle yaptıkça herşeyi olumsuza götürüyorsun biraz kendine uğraş bul ve ağır mı oldu şöyle oldu onu dinleme Ben de ilk 10 gün hiç bir etkileşim yoktu ama gene de kendimi akışına bıraktım Bence sende öyle yap biraz rahatla on ikinci gününe kadar test falan hiçbir şey yapma boşuna onikinci gün testi yapın demiyorlar bize
Keşke bekleyebilsek ama olmuyor İnsan elinde olmadan endişe ediyor .Bu öyle zor bi süreç ki herkesi çok iyi anlıyorum bende yaptım erkenden test yine olsun yine yaparım Ne olacağını bilmeden beklemek zor en azından olumlu olumsuz bi sonuç oluyor elinde Allah herkesin yardımcısı olsunArkadaşlar yanlış mı söylüyorum Ben on ikinci gün bile öğleden sonra gittim Kan vermeye sonucu öğrenince bile Tamam hamileyim dedim ama gene de sonucun yükselmesi için İki gün sonraya bekledim olumlu düşündüm hep Hala da olumlu düşünmeye devam ediyorum keseyi Görmek İçin Yarın Beni çağırdılar onda dahi Diğer hafta Cuma günü gitmeyi düşünüyorum çünkü hem Kalp atışını hem de keseyi iyi görürüm diyorum biraz rahat olun arkadaşlar Gerçekten moral motivasyon çok önemli bu dönemde
Bugün kaçıncı gündü ee bu güzel bi r haber inş yükselecek dualarım senleCanım değerim 10.1 cikti yani çok düşük bakalım hayırlısı Allahtan ctesi tekrar kan verecem
Canım bugün senin kaçıncı günün??Canım değerim 10.1 cikti yani çok düşük bakalım hayırlısı Allahtan ctesi tekrar kan verecem
Şu anda kan sonucuna bakılırsa hamilesin ama on ikinci günü bekle derim ben sana çünkü ilk günler sonuç yüksek çıkmaz çok da katlamazCanım değerim 10.1 cikti yani çok düşük bakalım hayırlısı Allahtan ctesi tekrar kan verecem
3 gün daha bekle o zaman9.günüm inşallah yükselir
Canım değerim 10.1 cikti yani çok düşük bakalım hayırlısı Allahtan ctesi tekrar kan verecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?