- 9 Şubat 2016
- 363
- 470
- 23
- 41
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #4.461
Yükselecek tabi hep diyorum ya bak sen bana umut oldun Msjini olduktan sonra tekrar içime güneş doğdu benim de olacak diye moralini yüksek tut değerlerin yükselsin bebeğin hep seninle olsun9.günüm inşallah yükselir
İnşallah kurban olduğum Rabbim kimseyi evlatsizlikla ve hayırsız evlatla imtihan etmesinYükselecek tabi hep diyorum ya bak sen bana umut oldun Msjini olduktan sonra tekrar içime güneş doğdu benim de olacak diye moralini yüksek tut değerlerin yükselsin bebeğin hep seninle olsun
insallah yükselir canim. rahat ol sonuc olarak 5 üzeri pozitif. kacinci gün embriyosuCanım değerim 10.1 cikti yani çok düşük bakalım hayırlısı Allahtan ctesi tekrar kan verecem
5.gun embriyosu bugün 9.gün sabah 7.50 verdim kaniinsallah yükselir canim. rahat ol sonuc olarak 5 üzeri pozitif. kacinci gün embriyosu
Canım inşallah geç tutunmadır ve değerin artar inşallah canım5.gun embriyosu bugün 9.gün sabah 7.50 verdim kani
5.gun embriyosu 3.gün tutunmus olsa 6.gün değeri mi olur affffff Allahım affffff kafamda deli sorularCanım inşallah geç tutunmadır ve değerin artar inşallah canım
Ay canım benim. Benim de ilk tedavim ertelenmisti öyle. Ertelenince vücut da sen de rahat oluyorsun. Pozitifi gördüm ama düşük yaptimKızlar martta opu oldum ohss riskinden dolayı donduruldular. Yarın doktora gidicem kısmetse ıkı haftaya transfer olacak. Uzun zamandır sizi hep okuyorum cok şey öğrendim sizden. Daha şimdiden stresi sardı beni. Mayıs ayı hepimize hayırlı ve uğurlu gelsin inşallah
İkiz mi arkadasimm Rabbim kucağına almak nasip etsinnKızlar ikinci testimi yaptım 421 çıktı çok şükür Rabbime :))
bizimde sperm taneyle siz Nerede kimde tedavi oldunuz canim onerecegin bişeyer var mı bizde ins bu mutluluğu yasarizİkiz mi arkadasimm Rabbim kucağına almak nasip etsinn
Teşekkür ederim...hep hayırlısı için dua ettim inşallah da hayırlısı olacak devam etse de etmese de her iki şekilde kabulüm Rabbim abes fiil işlemez vardır bunda da bir hayirdemir6133 allah hayirlisini versin güzel düşünelim. Test gününden önce tabi az çok olumlu olumsuz bir şey ler görünür. Ama artış yaniltacagi için bizi doktorlar o yüzden test günü der. Olumlu görünüyo. Güzel olacak her şey dua edelim. Ayrıca bugünkü test le test gününü de artış açısından kıyaslama, test günü ve sonraki iki gün önemli Bence. Sakın stres yapma kendine
Günaydın demekte geciktim yine iyi gunler olsun o zaman kizlarrrGunaydinnnn herkese
Gecmis olsun aman dikkat kendinize iyi bakınArkadaşlar bu arada ben dünden beri gribim
Yukselme olmus.hadi hayırlısı kaçıncı gundu. allahtan umit edelim insallah daha da yukselir.Canım değerim 10.1 cikti yani çok düşük bakalım hayırlısı Allahtan ctesi tekrar kan verecem
Hımmm sanırım ikizimiz geliyor.Kızlar ikinci testimi yaptım 421 çıktı çok şükür Rabbime :))
9.gün inşallah yukselir çok nadir yükselip normal hamilelik yaşayan ama Allahtan umut kesilmezYukselme olmus.hadi hayırlısı kaçıncı gundu. allahtan umit edelim insallah daha da yukselir.
Canım arkadaşım var şimdi 17 haftalık hamile hiç bir sorun yok herşey yolunda maşallah 10. Gün 10 ile başladı sonra yükseldi hatta başta yavaş yavaş Allah büyük sen umudunu kaybetme9.gün inşallah yukselir çok nadir yükselip normal hamilelik yaşayan ama Allahtan umut kesilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?