2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Yükselecek tabi hep diyorum ya bak sen bana umut oldun Msjini olduktan sonra tekrar içime güneş doğdu benim de olacak diye moralini yüksek tut değerlerin yükselsin bebeğin hep seninle olsun
İnşallah kurban olduğum Rabbim kimseyi evlatsizlikla ve hayırsız evlatla imtihan etmesin

Kızlar günaydın demir6133 hayırlısı olsun inşallah değerin yükselir allah kimsenin kucagini boş bırakmasın. Hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Bilmem hatırlayan var mı biz tedavi sürecini kimseye soylememıstık artık ilan ettik tabi bir de ameliyat olunca mecbur kaldık biraz. Şimdi bi endişe aldı beni nedense bi anlam veremedim

[QUOTE demir6133, post: 46257445, member: 623287"]5.gun embriyosu 3.gün tutunmus olsa 6.gün değeri mi olur affffff Allahım affffff kafamda deli sorular[/QUOTE]
Olumlu düşün olumlu olsun canım.dualarımız seninle .sende Allahın izniyle anne olacaksin

Ay canım benim. Benim de ilk tedavim ertelenmisti öyle. Ertelenince vücut da sen de rahat oluyorsun. Pozitifi gördüm ama düşük yaptim şimdi ikincideyim 3 mayista transfer olacak.. İnşallah güzel haberler veririz

demir6133 allah hayirlisini versin güzel düşünelim. Test gününden önce tabi az çok olumlu olumsuz bir şey ler görünür. Ama artış yaniltacagi için bizi doktorlar o yüzden test günü der. Olumlu görünüyo. Güzel olacak her şey dua edelim. Ayrıca bugünkü test le test gününü de artış açısından kıyaslama, test günü ve sonraki iki gün önemli Bence. Sakın stres yapma kendine

Teşekkür ederim...hep hayırlısı için dua ettim inşallah da hayırlısı olacak devam etse de etmese de her iki şekilde kabulüm Rabbim abes fiil işlemez vardır bunda da bir hayir

9.gün inşallah yukselir çok nadir yükselip normal hamilelik yaşayan ama Allahtan umut kesilmez
Canım arkadaşım var şimdi 17 haftalık hamile hiç bir sorun yok herşey yolunda maşallah 10. Gün 10 ile başladı sonra yükseldi hatta başta yavaş yavaş Allah büyük sen umudunu kaybetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…