- 17 Mart 2016
- 533
- 645
- 103
- 49
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #4.481
Burada bir kisi vardi kimdi hatırlamıyorum test gunu 28 ogrenip ikincide 40 cok sonra normal yukselmeye baslamisti kimdi hatırlamıyorum. Verecek olan rabbim verir sen cik dolas kapanma eve rahatla biraz9.gün inşallah yukselir çok nadir yükselip normal hamilelik yaşayan ama Allahtan umut kesilmez
Hayırlısıyla kat kat artardeğerin canimm duarlimizdasinTeşekkür ederim...hep hayırlısı için dua ettim inşallah da hayırlısı olacak devam etse de etmese de her iki şekilde kabulüm Rabbim abes fiil işlemez vardır bunda da bir hayir
ay inşallah canım :)Hımmm sanırım ikizimiz geliyor.
inşallah ikizdir canım hep ikiz olsun istemişimdir ama takdiri Allah ınİkiz mi arkadasimm Rabbim kucağına almak nasip etsinn
Canım benim merakla senin haberinibekliyordum çok şükür allaha hayırlı haberler verdin rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh güzel anniş darısı bizlereinşallah ikizdir canım hep ikiz olsun istemişimdir ama takdiri Allah ın
Hayırlı olsun cnm inss allah gönlüne göre versinIyi aksamlar kizlar bende adet oldum dun bugunde ilacima basladim inşallah busefer pozitif sonuc alirim
İnşallah canım hayırlı olsunIyi aksamlar kizlar bende adet oldum dun bugunde ilacima basladim inşallah busefer pozitif sonuc alirim
Iyi aksamlar kizlar bende adet oldum dun bugunde ilacima basladim inşallah busefer pozitif sonuc alirim
hayırlı olsun inşallah pozitifi gör ne kullanıyorsun ilaçIyi aksamlar kizlar bende adet oldum dun bugunde ilacima basladim inşallah busefer pozitif sonuc alirim
canının çektiği bişeyler var galiba gebişKızlar bu arada as ermeye başlayan var mı aranızda
Rabbim sizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin yarabbim inşallah Allah kucağıma almayı nasip etsin sendende güzel haberler bekliyoruz canım benimCanım benim merakla senin haberinibekliyordum çok şükür allaha hayırlı haberler verdin rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh güzel anniş darısı bizlereayyyyyy çok mutlu oldum yaaaa Gözün aydın canım benim pozitif sonuç alan arkadaşlar rabbim kucağınıza almayi nasip etsin negatif alanlar inşallah bir dahaki sefere pozitif sonuçlar paylaşırsınız rabbim hepimize nasip etsin inşallahhhhh hamişler bizi unutmayın dualarınıza katın emi
Hem de neler neler rüyalarıma giriyor da kimseden duymadım henüz çok mu erken başladım diye bi tuhaf geldi banacanının çektiği bişeyler var galiba gebişyanına arkadaş mı arıyorsun
Maaşallah ne güzel haberler alıyoruz inş bi dahaki sefere bizede nasip olurkizlar bugün minik pıtırcıklari duydum şükür.
Maşallah cnm gozun aydın allah tamamına erdirsin. İnşallahkizlar bugün minik pıtırcıklari duydum şükür.
insallah canim insallah. bu yolda olan kendimle beraber herkes dualarimda...Maaşallah ne güzel haberler alıyoruz inş bi dahaki sefere bizede nasip olur
insallah canim yaa. hayirlisiyla kucagimizada aliriz. cok guzel duygu rabbim herkese nasip etsin insallahMaşallah cnm gozun aydın allah tamamına erdirsin. İnşallah
Açılışı sen yap Ohh ne güzel meyvenin de bol zamanı yax günü ne istersen var taze tazeHem de neler neler rüyalarıma giriyor da kimseden duymadım henüz çok mu erken başladım diye bi tuhaf geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?