2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

9.gün inşallah yukselir çok nadir yükselip normal hamilelik yaşayan ama Allahtan umut kesilmez
Burada bir kisi vardi kimdi hatırlamıyorum test gunu 28 ogrenip ikincide 40 cok sonra normal yukselmeye baslamisti kimdi hatırlamıyorum. Verecek olan rabbim verir sen cik dolas kapanma eve rahatla biraz

inşallah ikizdir canım hep ikiz olsun istemişimdir ama takdiri Allah ın
Canım benim merakla senin haberinibekliyordum çok şükür allaha hayırlı haberler verdin rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh güzel anniş darısı bizlere ayyyyyy çok mutlu oldum yaaaa Gözün aydın canım benim pozitif sonuç alan arkadaşlar rabbim kucağınıza almayi nasip etsin negatif alanlar inşallah bir dahaki sefere pozitif sonuçlar paylaşırsınız rabbim hepimize nasip etsin inşallahhhhh hamişler bizi unutmayın dualarınıza katın emi

Rabbim sizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin yarabbim inşallah Allah kucağıma almayı nasip etsin sendende güzel haberler bekliyoruz canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…