2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Günaydın kızlar transfer günüm belli oldu Allah nasip ederse 13 mayıs. Şimdi estrofeme başladım. Prospektüsünü okudum cok fazla yan etkisi varmıs kilo aldırıyormuş. Günde 1 le başlayıp günde 5 taneye kadar cıkıcam. Cok yan etki yaşayan varmı bu ılactan?

5 mii hı bilmiyorum canım ben 2 kullanmıştım hiç bi yan etkisi olmadı bana. . Bu arada hayırlı olsun

5 mii hı bilmiyorum canım ben 2 kullanmıştım hiç bi yan etkisi olmadı bana. . Bu arada hayırlı olsun
Evet canım ya bugun ve yarın 1 tane sonraki 3 gün 2 tane sonda giderek artıyor. Farklı kullanıcaz sende dedi doktor. Ikı embriyo transfer edilecek inşallah ikiz olur Allah hayırlısını versin cop heyecanlıyım şimdiden

Hayırlısı olsun inss cnm ne güzel transfer tarihinde belli olmuş

Amin hayırlısı olur inşallah rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın

canim ben transferden beri günde 6 tane kullaniyordum, mide rahatsizligindan baska sıkıntı yasamadim. bugunden itibaren günde 3 taneye düstü

Benimde 4 Mayıs günde bir ile Başladım rahim kalinligi istedigi seviyeye ulassin diye artirdi drum simdi gunde 3 defa kullanıyorum folbiol ve d vitamini de alıyorum hatta bu ay ki oluşan yumurtalarida çatlama iğnesi kullanıp öyle gidecem embriyoları etkilemesin diye galiba

Herkese hayırlı cumalar. .. bugun transferimin 2.günü. ve ikinci tüp bebek denemem. Iyi kalitede 2tane 6.gun embriyosu transfer edildi. Beklemek okadar zor ki. Ilk denememizde negatif olduğundan buda aynı olacakmış gibi çok korkuyorum. Allah'im hepimizin yardimcisi olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…