- 28 Aralık 2009
- 897
- 677
- 323
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #4.501
Maşallah yavrucuklarakizlar bugün minik pıtırcıklari duydum şükür.
Açılışı sen yap Ohh ne güzel meyvenin de bol zamanı yax günü ne istersen var taze taze[/QUOT
Galiba öyle oldu canım çok şükür bulamadığımız bi şey olmadı ama ben bile şaşıyorum kendimeDaha neler yiyesim var bi bilsen
kizlar bugün minik pıtırcıklari duydum şükür.
5 miiGünaydın kızlar transfer günüm belli oldu Allah nasip ederse 13 mayıs. Şimdi estrofeme başladım. Prospektüsünü okudum cok fazla yan etkisi varmıs kilo aldırıyormuş. Günde 1 le başlayıp günde 5 taneye kadar cıkıcam. Cok yan etki yaşayan varmı bu ılactan?
Evet canım ya bugun ve yarın 1 tane sonraki 3 gün 2 tane sonda giderek artıyor. Farklı kullanıcaz sende dedi doktor. Ikı embriyo transfer edilecek inşallah ikiz olur Allah hayırlısını versin cop heyecanlıyım şimdiden5 miihı bilmiyorum canım ben 2 kullanmıştım hiç bi yan etkisi olmadı bana. . Bu arada hayırlı olsun
Hayırlısı olsun inss cnm ne güzel transfer tarihinde belli olmuşGünaydın kızlar transfer günüm belli oldu Allah nasip ederse 13 mayıs. Şimdi estrofeme başladım. Prospektüsünü okudum cok fazla yan etkisi varmıs kilo aldırıyormuş. Günde 1 le başlayıp günde 5 taneye kadar cıkıcam. Cok yan etki yaşayan varmı bu ılactan?
Amin hayırlısı olur inşallah rabbim kucaklarımızı boş bırakmasınEvet canım ya bugun ve yarın 1 tane sonraki 3 gün 2 tane sonda giderek artıyor. Farklı kullanıcaz sende dedi doktor. Ikı embriyo transfer edilecek inşallah ikiz olur Allah hayırlısını versin cop heyecanlıyım şimdiden
allah razi olsun güzel dualarin icin canimm benimooo gözünaydın canımmm pıtpıtlarınıda duymuşsun maaşallah onlara yerim onları yaaaaa..
Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin sıkıntısız bi hamilelik geçirirsin inşallah cnmmm..
aminn imsallah sikintisiz hamilelik sonrada saglikli hayirli evlatlar nasip etsin rabbim hepimizeMaşallah yavrucuklarasırada cinsiyetlerini öğrenme ne güzel telaşlar Allahım stressiz sağlıklı bir gebelik geçirmeyi nasip etsin
canim ben transferden beri günde 6 tane kullaniyordum, mide rahatsizligindan baska sıkıntı yasamadim. bugunden itibaren günde 3 taneye düstüEvet canım ya bugun ve yarın 1 tane sonraki 3 gün 2 tane onda giderek artıyor. Farklı kullanıcaz sende dedi doktor. Ikı embriyo transfer edilecek inşallah ikiz olur Allah hayırlısını versin cop heyecanlıyım şimdiden
Benimde 4 Mayıs günde bir ile Başladım rahim kalinligi istedigi seviyeye ulassin diye artirdi drum simdi gunde 3 defa kullanıyorum folbiol ve d vitamini de alıyorum hatta bu ay ki oluşan yumurtalarida çatlama iğnesi kullanıp öyle gidecem embriyoları etkilemesin diye galibaGünaydın kızlar transfer günüm belli oldu Allah nasip ederse 13 mayıs. Şimdi estrofeme başladım. Prospektüsünü okudum cok fazla yan etkisi varmıs kilo aldırıyormuş. Günde 1 le başlayıp günde 5 taneye kadar cıkıcam. Cok yan etki yaşayan varmı bu ılactan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?