- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #4.521
Transferden sonrada devam ediyormu bu ılac yaacanim ben transferden beri günde 6 tane kullaniyordum, mide rahatsizligindan baska sıkıntı yasamadim. bugunden itibaren günde 3 taneye düstü
Sanada şimdiden hayırlı olsun canım ya Allah çabalarımızı boş çıkarmasın bukadar hormon alıyoruz. Doktor ne derse yapıyorum artıkBenimde 4 Mayıs günde bir ile Başladım rahim kalinligi istedigi seviyeye ulassin diye artirdi drum simdi gunde 3 defa kullanıyorum folbiol ve d vitamini de alıyorum hatta bu ay ki oluşan yumurtalarida çatlama iğnesi kullanıp öyle gidecem embriyoları etkilemesin diye galiba
hayırlı olsun inss bebislerin sımsıkı tutunsunlar cnmHerkese hayırlı cumalar. .. bugun transferimin 2.günü. ve ikinci tüp bebek denemem. Iyi kalitede 2tane 6.gun embriyosu transfer edildi. Beklemek okadar zor ki. Ilk denememizde negatif olduğundan buda aynı olacakmış gibi çok korkuyorum. Allah'im hepimizin yardimcisi olsun inşallah
Merhaba canım ..150 sen sonra pat tekrar baktık..800 olmuş...biraz sonra kontrole gidiyorum..Allahtan Hayırlısı artık..Canım arkadaşım inşallah olumludur her şey. Ama bende ilk denememde 170 e kadar düzensiz arttı. Sonra 440 a kadar yükseldi iki günde. Sonra da düşük yaptimsadece yaşadığını söyledim moral bozmak değil niyetim betana bktir sürekli
Haber ver arkadaşım. Merak ediyorumMerhaba canım ..150 sen sonra pat tekrar baktık..800 olmuş...biraz sonra kontrole gidiyorum..Allahtan Hayırlısı artık..
Veririm mutluka..inşallah güzel bir haber verebilirim..dua edin kızlar bana da..Haber ver arkadaşım. Merak ediyorum
doktoruna göre degisiyor canim. sadece bu degil bircok ilac kullaniyorum dahaTransferden sonrada devam ediyormu bu ılac yaa
Benim doktorum keseyi görünce bıraktırmıstı ama kişiye göre degisiyor canımTransferden sonrada devam ediyormu bu ılac yaa
Hayırlı cumalar canım. Aslında olmuş oluyo kimyasal gebelik yaşadın bence. Ama taze embriyo transferi olduysan o 10 gibi değer catlatma ignesinin de etkisi olabilir. Eğer dondurulmuş varsa arayı soğutma başla derimArkadaşlar hayırlı cumalar benim malesef olmadi adet oluyorum zaten sancilarimdan belliydi
Dondurulmuş yok canım tekrar bilmiyorum ne zaman olur belkide hiç olmazHayırlı cumalar canım. Aslında olmuş oluyo kimyasal gebelik yaşadın bence. Ama taze embriyo transferi olduysan o 10 gibi değer catlatma ignesinin de etkisi olabilir. Eğer dondurulmuş varsa arayı soğutma başla derim
Insallah canim dogal beslenmeye dikkat et bol bol sans diliyorumIyi aksamlar kizlar bende adet oldum dun bugunde ilacima basladim inşallah busefer pozitif sonuc alirim
Gozun Ydrnkizlar bugün minik pıtırcıklari duydum şükür.
AllH bebeginde seninde korusun canim hayirli haberlerVeririm mutluka..inşallah güzel bir haber verebilirim..dua edin kızlar bana da..
aaa off uzuldum yaa uzulme diyemiyorum allah yardimcin olsunArkadaşlar hayırlı cumalar benim malesef olmadi adet oluyorum zaten sancilarimdan belliydi
Gözün aydınGozun Ydrn
AllH bebeginde seninde korusrn
aaa off uzuldum yaa uzulme diyemiyorum allah yardimcin olsun
Ne olur bu kadar hemen pes etmeyin kaçıncı denemenizi ben negatif aldigim zaman burdan arkadaşlar yazmıştı bana benim beşinci denemem de ikiz oldu die pes etmek mi asla tam gaz mücadele arkadasimm toparlamicaksin insDondurulmuş yok canım tekrar bilmiyorum ne zaman olur belkide hiç olmaz
Allah korusun öyle deme canim ya bak bizde ayni hatta bu denemeden önce birsürü test yaptıracağız sonra baslayacagiz umudunu hiç kaybetme canim insallah em yakın zamanda olacak bebisinDondurulmuş yok canım tekrar bilmiyorum ne zaman olur belkide hiç olmaz
kizlar bugün minik pıtırcıklari duydum şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?