- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #4.541
hayırlı cumalar Üzüldüm senin adına allah inss yeniden başlama gücü versin hem maddi hem manevi cnm umudunu yitirme lütfenArkadaşlar hayırlı cumalar benim malesef olmadi adet oluyorum zaten sancilarimdan belliydi
insallah canim insallah. sende güzel verirsin bize insallahCnm çalıştığım için güzel haberini şimdi gördüm.ikizlerin sağlıklı gelişsin.Rabbim tamamına erdirsin.bana da yarın güzel haber vermek nasip olsun inş.
İnş.cnm kalp atışını duysam içim rahatlıyacak.insallah canim insallah. sende güzel verirsin bize insallah
Hayırlı olsun cnm kişiye göre değişir cnm doz ayarları senin dozun normal yükseklikte inss bol bol kaliteli yumilerin olsunAllah hamilelik haberi alanlara kucaklarına da lamayı nasip etsin, negatifi görenlere sabır versin.Ben de bugün Bahçeci'de tedavime başladım.İlk iğnelerimi oldum.Merak ettiğim bir şey var.Bana Gonal f 150 doz ve menagon 75 doz verdi.Sizin kullandığınız dozlar nasıldı?
Ben gonal f i önce 172.5 sonra 185 kullandım. Virgül lu değerleri tam hatırlamıyorum. Managon değil Cetrotide kullandım aynı anda 3 igne yapıyordum dozunu hatırlamıyorumAllah hamilelik haberi alanlara kucaklarına da lamayı nasip etsin, negatifi görenlere sabır versin.Ben de bugün Bahçeci'de tedavime başladım.İlk iğnelerimi oldum.Merak ettiğim bir şey var.Bana Gonal f 150 doz ve menagon 75 doz verdi.Sizin kullandığınız dozlar nasıldı?
İnşallah canım.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.Öğretmenim.Hem tedavi hem okul benim için çok zor olacak. Allahım müjdeli haberler almayı nasip etsin hepimize tez zamanda.Hayırlı olsun cnm kişiye göre değişir cnm doz ayarları senin dozun normal yükseklikte inss bol bol kaliteli yumilerin olsun
Dozlar genelde aynı demek ki.Gereksiz yüksek doz almak istemiyorum da. OHSS olurum diye korkuyorum.Bugün ilaçlarımı aldım eve geldim.Bir baktım tüm iğnelere.Moralim bozuldu birden.Bu kadar hormon inşallah ileride kötü etkilerini yaşamayız.Ben gonal f i önce 172.5 sonra 185 kullandım. Virgül lu değerleri tam hatırlamıyorum. Managon değil Cetrotide kullandım aynı anda 3 igne yapıyordum dozunu hatırlamıyorum
kalbini ferah tut canim duyarsin insallah. bende hic endise yoktu şükür. hayirlisiyla sıkıntısiz su haftalari bi atlatsak bende daha rahat olucamİnş.cnm kalp atışını duysam içim rahatlıyacak.
Canım benim olmuştu pko dan dolayi . Drum transferi ertelemisti. İyi ki ertelemis bir sonraki rahat geçti. Gerçi düşük oldu ama ikinci tedavimdeyim şu anDozlar genelde aynı demek ki.Gereksiz yüksek doz almak istemiyorum da. OHSS olurum diye korkuyorum.Bugün ilaçlarımı aldım eve geldim.Bir baktım tüm iğnelere.Moralim bozuldu birden.Bu kadar hormon inşallah ileride kötü etkilerini yaşamayız.
Hayırlı olsun.İnşallah birbirimize güzel haberlerimizi veririz.Canım benim olmuştu pko dan dolayi . Drum transferi ertelemisti. İyi ki ertelemis bir sonraki rahat geçti. Gerçi düşük oldu ama ikinci tedavimdeyim şu an
İnşallah canım benim. 3 mayista transfer benimm azıcık kaldı rabbim hayirlisini versinHayırlı olsun.İnşallah birbirimize güzel haberlerimizi veririz.
Canım merhaba bant kullanıyorum haftaya cuma kontrole gidicem sonra eğer bi sorun yoksa embriyolar çözülecek heyecan dorukta bakalım inşallah hayırlı olan olur sen nasılsın
hayırlı olsun inss bebislerin sımsıkı tutunsunlar cnm
Dünsesini duyduk bebişin.İnşallah sağ salim kucağıma alırım.Rabbime şükürler olsun.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Benim ikiz tuttu inşallah öyle de devam eder canımİkiz tutan varmi arkadaslar?
Canım benim çok üzüldüm inan çok güveniyordum olur diye düşündüm hep.hayırlısı olsun sen kendini byipratma ki yeni tedaviye gücün olsun Allah hepimizin yardımcısı olsunDondurulmuş yok canım tekrar bilmiyorum ne zaman olur belkide hiç olmaz
İnşallah ama bi tuhaflık varCanım benim çok üzüldüm inan çok güveniyordum olur diye düşündüm hep.hayırlısı olsun sen kendini byipratma ki yeni tedaviye gücün olsun Allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?