2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Allah hamilelik haberi alanlara kucaklarına da lamayı nasip etsin, negatifi görenlere sabır versin.Ben de bugün Bahçeci'de tedavime başladım.İlk iğnelerimi oldum.Merak ettiğim bir şey var.Bana Gonal f 150 doz ve menagon 75 doz verdi.Sizin kullandığınız dozlar nasıldı?

Hayırlı olsun cnm kişiye göre değişir cnm doz ayarları senin dozun normal yükseklikte inss bol bol kaliteli yumilerin olsun

Ben gonal f i önce 172.5 sonra 185 kullandım. Virgül lu değerleri tam hatırlamıyorum. Managon değil Cetrotide kullandım aynı anda 3 igne yapıyordum dozunu hatırlamıyorum

Hayırlı olsun cnm kişiye göre değişir cnm doz ayarları senin dozun normal yükseklikte inss bol bol kaliteli yumilerin olsun
İnşallah canım.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.Öğretmenim.Hem tedavi hem okul benim için çok zor olacak. Allahım müjdeli haberler almayı nasip etsin hepimize tez zamanda.

Ben gonal f i önce 172.5 sonra 185 kullandım. Virgül lu değerleri tam hatırlamıyorum. Managon değil Cetrotide kullandım aynı anda 3 igne yapıyordum dozunu hatırlamıyorum
Dozlar genelde aynı demek ki.Gereksiz yüksek doz almak istemiyorum da. OHSS olurum diye korkuyorum.Bugün ilaçlarımı aldım eve geldim.Bir baktım tüm iğnelere.Moralim bozuldu birden.Bu kadar hormon inşallah ileride kötü etkilerini yaşamayız.

Canım benim olmuştu pko dan dolayi . Drum transferi ertelemisti. İyi ki ertelemis bir sonraki rahat geçti. Gerçi düşük oldu ama ikinci tedavimdeyim şu an

Dün sesini duyduk bebişin.İnşallah sağ salim kucağıma alırım.Rabbime şükürler olsun.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Merhaba canım. Bugün transferimin 2.günüydü. cok hafif arada bir kasık ağrısı e göğüs hassasiyeti dışında bor belirtti yok. Sende nasıl oldu belirtiler varmiydi. Idrarda ne zaman çıktı. Benim 2 tane 6.gun embriyosu transfer oldu

Dondurulmuş yok canım tekrar bilmiyorum ne zaman olur belkide hiç olmaz
Canım benim çok üzüldüm inan çok güveniyordum olur diye düşündüm hep.hayırlısı olsun sen kendini byipratma ki yeni tedaviye gücün olsun Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…