- 3 Eylül 2014
- 2.978
- 2.343
- 108
- 37
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #4.561
Benim ikiz tuttu inşallah öyle de devam eder canım
Hayirli aksamlar arkadaşlar Bugün kanamam başladı öğlen kahverengi sulu bir şekilde hala gelmeye devam ediyor rek kırmızıya dönmedi eşim tekrar test yaptırmam istedi tekrar test yaptırdım 13.85 çıktı dünkü sonucum 10.1 di şimdi ben bundan ne anlayayim hiç duydunuz mu böyle bisey. Bana göre adet oluyorum ama içimde de niyeyse hiç umut 0lanmadi
Ama yukselmis düne göre degerimKimyasal gebelik olmus canim,kendiliginden adetle dusuk yapicaksin malesef,benimde ilk tup denemem bu sekilde sonuclanmisti
Kimyasal gebelik işte kuzum. Değer düşük düzenli artmıyor. Bir nevi çocuk rahme yerlesmeden gidiyoHayirli aksamlar arkadaşlar Bugün kanamam başladı öğlen kahverengi sulu bir şekilde hala gelmeye devam ediyor rek kırmızıya dönmedi eşim tekrar test yaptırmam istedi tekrar test yaptırdım 13.85 çıktı dünkü sonucum 10.1 di şimdi ben bundan ne anlayayim hiç duydunuz mu böyle bisey. Bana göre adet oluyorum ama içimde de niyeyse hiç umut 0lanmadi
Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah canım maşallahBenimde ikiz canim:)
Amin canım inşallah ne kadar da güzel anlatmış sin endiselerimi inşallah sende bi an once başlarsin tedaviye de bize güzel haberler verirsin kızım oturmayı denerse bende o zaman dinlenicemcnm geçmiş olsunn.inşallah yavaş yavaş bu kanamalarda biter..Rabbim korusun bebişlerini..bilmezmiyim cnm korku endişe hep var.hamile kaldım diye sevinmiştim çok ama hamileliğin tadını bile çıkaramamıştım ilk zaman süerkli keseyi kalp atışını düşünmekten kalp atışını duyduktan sonrada yine rahat olamiyodum yani doğana kadar hep bi kaybetme korkusu vardı bendede.tabi sende bide kanam olunca dahada korkarsın.ikiz gebelikler tabi biraz sıkıntılı gecebiliyo inşallah sağ sağlim alırsın canım kucağın yavrularını..ben iyiyim cnm çok şükür..tedaviye en az 6ay var cnm ..bakalım Allah nasip ederse inşallah..sen yat cnm dinlen tabi.şu risklı hastaları atlatta inşallah.
İnşallah canım kızım bi yaramazlık yapmasa dinlenicem yada dinlenmeyi deniycemCnm geçmiş olsun inss bidaha olmaz bebislerin iyiymis maşallah bolbol dinlen cnm
amanın maşallahne güzel ikizler çoğalıyor allah sağlıkla kucağına aldirsin inşallah cnm
Amin canım inşallah hayirlisiyla o günlerde gelirCanim insallah en kisa zamanda bu sıkıntıları atlatirsin bebislerini saglikla kucaklarsin
Canim sen doktorunla gorus kafanrahat etsinAma yukselmis düne göre degerim
bende varim canimİkiz tutan varmi arkadaslar?
Canım doktoruna görüştün mü ona sor bir .O test ister yine kimyasal ise bugün yarın değer düşmeye başlar zaten inş öyle değildir bebek geç yerlesmistrHayirli aksamlar arkadaşlar Bugün kanamam başladı öğlen kahverengi sulu bir şekilde hala gelmeye devam ediyor rek kırmızıya dönmedi eşim tekrar test yaptırmam istedi tekrar test yaptırdım 13.85 çıktı dünkü sonucum 10.1 di şimdi ben bundan ne anlayayim hiç duydunuz mu böyle bisey. Bana göre adet oluyorum ama içimde de niyeyse hiç umut 0lanmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?