2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Hayirli aksamlar arkadaşlar Bugün kanamam başladı öğlen kahverengi sulu bir şekilde hala gelmeye devam ediyor rek kırmızıya dönmedi eşim tekrar test yaptırmam istedi tekrar test yaptırdım 13.85 çıktı dünkü sonucum 10.1 di şimdi ben bundan ne anlayayim hiç duydunuz mu böyle bisey. Bana göre adet oluyorum ama içimde de niyeyse hiç umut 0lanmadi

Kimyasal gebelik olmus canim,kendiliginden adetle dusuk yapicaksin malesef,benimde ilk tup denemem bu sekilde sonuclanmisti,ama yinede doktorunla gorus.

Kimyasal gebelik işte kuzum. Değer düşük düzenli artmıyor. Bir nevi çocuk rahme yerlesmeden gidiyo

Amin canım inşallah ne kadar da güzel anlatmış sin endiselerimi inşallah sende bi an once başlarsin tedaviye de bize güzel haberler verirsin kızım oturmayı denerse bende o zaman dinlenicem

Cnm geçmiş olsun inss bidaha olmaz bebislerin iyiymis maşallah bolbol dinlen cnm
amanın maşallah ne güzel ikizler çoğalıyor allah sağlıkla kucağına aldirsin inşallah cnm
İnşallah canım kızım bi yaramazlık yapmasa dinlenicem yada dinlenmeyi deniycem

Canım doktoruna görüştün mü ona sor bir .O test ister yine kimyasal ise bugün yarın değer düşmeye başlar zaten inş öyle değildir bebek geç yerlesmistr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…