2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Canım doktoruna görüştün mü ona sor bir .O test ister yine kimyasal ise bugün yarın değer düşmeye başlar zaten inş öyle değildir bebek geç yerlesmistr
Canım ben fakültede yaptırdım ve doktora ulaşmak imkansız gibi bişey merkezi arayıp söyledim onlarda ne olursa olsun test gününe kadar ilaçları kesmeyin dedi

Hep var canım özellikle sabahları hep çıkarıyorum. Onun dışında da hep yatıyorum çok sıkıldım şıkır şıkır giyinip çıkasım var ama yapamıyorum.
bende de var canim bulantidan yemekte yiyrmiyorum. sabahlari hic canim istemiyor. insallah 3.aydan sonra azalir.
ay valla bende öyleyim gezip tozmak geliyor icimden ama riskli haftalardayim.
doktor sana yatiş mi verdi canim

Hep var canım özellikle sabahları hep çıkarıyorum. Onun dışında da hep yatıyorum çok sıkıldım şıkır şıkır giyinip çıkasım var ama yapamıyorum.

Bende ayniyimm(
Doktorum mide bulantisi icin zofer dil alti tablet verdi,birde cola ic dedi,hem sivi almis olursun hemde mide bulantini bastirir dedi

bende de var canim bulantidan yemekte yiyrmiyorum. sabahlari hic canim istemiyor. insallah 3.aydan sonra azalir.
ay valla bende öyleyim gezip tozmak geliyor icimden ama riskli haftalardayim.
doktor sana yatiş mi verdi canim
Evet canım ya 4-6 hafta yat dedi sürekli takip ediyo bi haftası gitti ama bir de sadece sırt üstü

Bende ayniyimm(
Doktorum mide bulantisi icin zofer dil alti tablet verdi,birde cola ic dedi,hem sivi almis olursun hemde mide bulantini bastirir dedi
Cola çok ilginçmiş bana da kesinlikle asitli içecek yok dedi . Benim gebelıgımden sıkıntım yok da Yumurtalıklarım çok problemli sıkıcaz dişimizi artık...

Kizceler bulantililar en kisa zamanda normale doneriniz insallah.
demir6133 rabbim yeniden denemek icin maddi ve manevi guc kuvvet versin.cok zor biliyorum ama mucizelerimiz elimizin altinda inşallah en kisa zamanda umudumuz olur can bulurlar.
Flzask2003 sanada iyi eglenceler bol bol stres at

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…