- 10 Haziran 2011
- 1.102
- 935
- 323
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #4.581
ohhh ne güzel bizim yerimizede eğlenSelam kızlar nasılsınız..
Yazamadim.hiç dun yakinimizin kına gecesi vardi bugün düğün kuafordeyim susleniyorum
Epey yazmisiniz hepsini.okuycam
canim nasilsin. senin bulantilarin vardi sanki nasil oldunGünaydın herkese kızlar güzel haftasonları olsun inşallah
Canım ben fakültede yaptırdım ve doktora ulaşmak imkansız gibi bişey merkezi arayıp söyledim onlarda ne olursa olsun test gününe kadar ilaçları kesmeyin dediCanım doktoruna görüştün mü ona sor bir .O test ister yine kimyasal ise bugün yarın değer düşmeye başlar zaten inş öyle değildir bebek geç yerlesmistr
Hep var canım özellikle sabahları hep çıkarıyorum. Onun dışında da hep yatıyorum çok sıkıldım şıkır şıkır giyinip çıkasım varcanim nasilsin. senin bulantilarin vardi sanki nasil oldun
bende de var canim bulantidan yemekte yiyrmiyorum. sabahlari hic canim istemiyor. insallah 3.aydan sonra azalir.Hep var canım özellikle sabahları hep çıkarıyorum. Onun dışında da hep yatıyorum çok sıkıldım şıkır şıkır giyinip çıkasım varama yapamıyorum.
Hep var canım özellikle sabahları hep çıkarıyorum. Onun dışında da hep yatıyorum çok sıkıldım şıkır şıkır giyinip çıkasım varama yapamıyorum.
Canım sen yine de içme kola. Krakermiraker yeBende ayniyimm(
Doktorum mide bulantisi icin zofer dil alti tablet verdi,birde cola ic dedi,hem sivi almis olursun hemde mide bulantini bastirir dedi
Allah hayirlisini versin canim. Dinlenin toparlanin yoluna girer inşallah her şeyKizlar benim adet kesin başladı desteğiniz için teşekkür ederim hepiniz Allaha emanet olun
Evet canım ya 4-6 hafta yat dedi sürekli takip ediyo bi haftası gitti amabende de var canim bulantidan yemekte yiyrmiyorum. sabahlari hic canim istemiyor. insallah 3.aydan sonra azalir.
ay valla bende öyleyim gezip tozmak geliyor icimden ama riskli haftalardayim.
doktor sana yatiş mi verdi canim
İyi eğlenceler cnm bolbol eğlen stres atSelam kızlar nasılsınız..
Yazamadim.hiç dun yakinimizin kına gecesi vardi bugün düğün kuafordeyim susleniyorum
Epey yazmisiniz hepsini.okuycam
Cola çok ilginçmiş bana da kesinlikle asitli içecek yok dedi . Benim gebelıgımden sıkıntım yok da Yumurtalıklarım çok problemli sıkıcaz dişimizi artık...Bende ayniyimm(
Doktorum mide bulantisi icin zofer dil alti tablet verdi,birde cola ic dedi,hem sivi almis olursun hemde mide bulantini bastirir dedi
Günaydın iyiyim cnm sen nasilsinGünaydın kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?