- 17 Ekim 2008
- 212
- 205
- 303
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #4.601
ay canim hamilelik dedikleri bu olsa gerek. bir günüm bir günümü tutmuyor. bazen bel agrisindan bitiyorum bazen hicbisey olmuyor. ben de anlam veremiyorum artik ama eşim tepkisi herseye hamilesin normaldir oluyorMerhaba kızlar benim düne kadar ara ara Kasıklarımda sancı Belimde sancı gibi tepkiler olurdu Ama dünden bugüne kadar hiçbir Ağrı hissetmiyorum bu şekilde olan hamile arkadaşlar var mı bana bir bilgi verirseniz sevineceğim
Ya canım Kimseye bir şey söyleyemiyorsun kendini dinleyip duruyorsun biraz sakin olsan bence diyorlar Çözemedim vallaha bende biraz içimi aydınlatın demek bunlar Sadece bende olmuyor iki gündür Göğüslerimin şişkinliği indi hassaslığı da biraz azaldı bir anlam veremiyorum valla senin de göğüslerinde de bu şekilde oldu muay canim hamilelik dedikleri bu olsa gerek. bir günüm bir günümü tutmuyor. bazen bel agrisindan bitiyorum bazen hicbisey olmuyor. ben de anlam veremiyorum artik ama eşim tepkisi herseye hamilesin normaldir oluyor
Cnm gün güne değişiklik olabilir inss sağlıkla devam eder hamileliğinMerhaba kızlar benim düne kadar ara ara Kasıklarımda sancı Belimde sancı gibi tepkiler olurdu Ama dünden bugüne kadar hiçbir Ağrı hissetmiyorum bu şekilde olan hamile arkadaşlar var mı bana bir bilgi verirseniz sevineceğim
Mrb canım seninde kasiklarinda hafif adet sancısı rahimde ağrı sıkışma hissi oluyormu bu haftalarda bide bel ağrısıMerhaba kızlar benim düne kadar ara ara Kasıklarımda sancı Belimde sancı gibi tepkiler olurdu Ama dünden bugüne kadar hiçbir Ağrı hissetmiyorum bu şekilde olan hamile arkadaşlar var mı bana bir bilgi verirseniz sevineceğim
öyle canim valla tepkiler olsa bi türlü olmasa bi türlü hepsine kafayi takiyoruzYa canım Kimseye bir şey söyleyemiyorsun kendini dinleyip duruyorsun biraz sakin olsan bence diyorlar Çözemedim vallaha bende biraz içimi aydınlatın demek bunlar Sadece bende olmuyor iki gündür Göğüslerimin şişkinliği indi hassaslığı da biraz azaldı bir anlam veremiyorum valla senin de göğüslerinde de bu şekilde oldu mu
m hayırlı olsun kaç emriyo konulmuştu belirtin falan var mıydı benim bugun transferin 6.günü kasıklarımda ağrı var sanki adet Ağrı'sı gibi göğüs uçlarım açıo ama ilaçlardan muhtemelenDoktordan geldik :) minnağımızın kalp atışlarını duyduk çok şükür.6+6 günlügüz üstten muayenede duyamadık bebişi alttan muayene de duyduk.doktorum normal korkulacak bir durum olmadığını söyledi.boyumuzda 1 cm olmuş :)
Canım bi önceki tedavimde 170 beta gorunmemisti normal gebelik testinde. Başka topikten bi arkadasta da 300 gorunmedi. Erken gebelik testlerini kullanıyorum artık ben daha hassaslar. Dert etme kendine yarın kan verince her şey güzel olur inşallahSelam arkadaslar hepinize mutlu hafta sonlari dilerim.
Yarin test gunum. Bugun heyecanima yenik dusup idrar testi yaptim tek cizgi cikti. Ama sag tarafimda ozellikle cok baski ve agri var bazende adet agrisi gibi bir agri dolasiyor
Ve goguslerim buyudu sanki hassaslasti. Bu durum neyin habercisi olabilir? Bu 2.denemem ve 2 embriyo transfer edilmisti.
Raporsuz yaptırcaksın canım o zaman ben de bi kere aşılama yapıldı tutmadı durumu doktora anlattık direkt muayene edip uygun protokolü uyguluyorlar parasıyla değil mi zaten artık ticarete döküldüğü için seve seve yapıyorlar.Merhaba kizlar sizlere biseyler danışmak istiyorum bnm 5 yasinda bir oglum var klomen kullandıktan iki ay sonra kendiliğinden oldu.pkoluyum 1 senedir ikkinci cocuk icin ugrasiyoruz olmuyor hormon testlerim normal 3 kez klomen kullandim ikisinde yumurta olustu catlatma ignesi kullandim ama gebelik olmadi sonuncuyu gecen ay kullandim 14.gun kontrole gittiğimde yumurtalığın ilaca direnc gostermis yumurta olusmamis dedi adet olunca gel dedi esimde sperm testi yaptirdi ileri hareketli sperm yuzdesi düşük cikti adet olunca gittim dra 4.5cmluk kist olusmus neyse once kist tedavisi yapıcaz dedi iki ay dgm kntrol hapi kullanacakmisim sonra igne tedavisiyle asilama yaparız dedi ben asilamadan pek sonuc alan gormedim tup bebek dusunmeye basladim simdi arastirma asamasindayim bu gittigim dr normal kdn doğum dru tüp bebek merkezine gidicem sali yda crs günü.
Uzun oldu kusura bakmayin
Asil.merak ettigim beni nasıl bir surec bekliyo ben.Tüp bebek yaptırmak istiyorum deyip gidince sacma bisey soylemis olmam degilmi sonucta hem bende hem esimde problem var asilama başarı yuzdesi cok dusuk
Arkadaşim, aşılamayı bende yaptırdım. Ve su an herkese diyorum ki madem o ilaçlar kullanilacaksa direkt tüp bebek diyorum. Gerçekten aşılamayla vakit kaybetmeyin. Merak Etme önce hikayeni dinlerler. Hiç biri geçmişe dönük tedavi yapmaz direk tuple ilgilendikleri için. Seve seve cevapliyolar sorularını yani:) yolunuz açık olsunMerhaba kizlar sizlere biseyler danışmak istiyorum bnm 5 yasinda bir oglum var klomen kullandıktan iki ay sonra kendiliğinden oldu.pkoluyum 1 senedir ikkinci cocuk icin ugrasiyoruz olmuyor hormon testlerim normal 3 kez klomen kullandim ikisinde yumurta olustu catlatma ignesi kullandim ama gebelik olmadi sonuncuyu gecen ay kullandim 14.gun kontrole gittiğimde yumurtalığın ilaca direnc gostermis yumurta olusmamis dedi adet olunca gel dedi esimde sperm testi yaptirdi ileri hareketli sperm yuzdesi düşük cikti adet olunca gittim dra 4.5cmluk kist olusmus neyse once kist tedavisi yapıcaz dedi iki ay dgm kntrol hapi kullanacakmisim sonra igne tedavisiyle asilama yaparız dedi ben asilamadan pek sonuc alan gormedim tup bebek dusunmeye basladim simdi arastirma asamasindayim bu gittigim dr normal kdn doğum dru tüp bebek merkezine gidicem sali yda crs günü.
Uzun oldu kusura bakmayin
Asil.merak ettigim beni nasıl bir surec bekliyo ben.Tüp bebek yaptırmak istiyorum deyip gidince sacma bisey soylemis olmam degilmi sonucta hem bende hem esimde problem var asilama başarı yuzdesi cok dusuk
Ayh insallah.hic aklima gelmedi onu almak. son gune yaklasinca uykularda kaciyor Allah sabir ve hayirlisini versin. Bana biraz umut oldun tesekkur ederim.Canım bi önceki tedavimde 170 beta gorunmemisti normal gebelik testinde. Başka topikten bi arkadasta da 300 gorunmedi. Erken gebelik testlerini kullanıyorum artık ben daha hassaslar. Dert etme kendine yarın kan verince her şey güzel olur inşallah
Kendim yasamasam inan boş yere umutlandirmam. Hem normal düşünürsen henüz adet gecikmesi yasamamis oluyorsun.o yüzden Relax. Kan verince de haberdar et muhakkakAyh insallah.hic aklima gelmedi onu almak. son gune yaklasinca uykularda kaciyor Allah sabir ve hayirlisini versin. Bana biraz umut oldun tesekkur ederim.
Benimde asulamayla ilgili dusuncelerim ayni. Cok sagolun kizlar cevaplar icin. Rapor bana cikmaz sanirim cocugu olana cikmiyor diye duydum rabbim her isteyene nasip etsin ins once hic olmayanlaraArkadaşim, aşılamayı bende yaptırdım. Ve su an herkese diyorum ki madem o ilaçlar kullanilacaksa direkt tüp bebek diyorum. Gerçekten aşılamayla vakit kaybetmeyin. Merak Etme önce hikayeni dinlerler. Hiç biri geçmişe dönük tedavi yapmaz direk tuple ilgilendikleri için. Seve seve cevapliyolar sorularını yani:) yolunuz açık olsun
Cok sagolcnm cvbin icinRaporsuz yaptırcaksın canım o zaman ben de bi kere aşılama yapıldı tutmadı durumu doktora anlattık direkt muayene edip uygun protokolü uyguluyorlar parasıyla değil mi zaten artık ticarete döküldüğü için seve seve yapıyorlar.
Dogru soyluyorsun yarin insallah guzel haberler veririmKendim yasamasam inan boş yere umutlandirmam. Hem normal düşünürsen henüz adet gecikmesi yasamamis oluyorsun.o yüzden Relax. Kan verince de haberdar et muhakkak
Amin canım inşallah ne kadar da güzel anlatmış sin endiselerimi inşallah sende bi an once başlarsin tedaviye de bize güzel haberler verirsin kızım oturmayı denerse bende o zaman dinlenicem
ohhh ne güzel bizim yerimizede eğlen
Doktordan geldik :) minnağımızın kalp atışlarını duyduk çok şükür.6+6 günlügüz üstten muayenede duyamadık bebişi alttan muayene de duyduk.doktorum normal korkulacak bir durum olmadığını söyledi.boyumuzda 1 cm olmuş :)
Kizlar benim adet kesin başladı desteğiniz için teşekkür ederim hepiniz Allaha emanet olun
İyi eğlenceler cnm bolbol eğlen stres at
Kizceler bulantililar en kisa zamanda normale doneriniz insallah.
demir6133 rabbim yeniden denemek icin maddi ve manevi guc kuvvet versin.cok zor biliyorum ama mucizelerimiz elimizin altinda inşallah en kisa zamanda umudumuz olur can bulurlar.
Flzask2003 sanada iyi eglenceler bol bol stres at
Eşim ara vermeden devam edelim diyor ama korkuyorum ikincisi de böyle olursa belki ramazan sonunda adet olursam onunla başlar ve daha rahat olurum izinde olduğum için ikidebir izin istemek açıklama yapmak zorunda kalmamİnsallah cnm bende heyecanla yeni tedavime baslamayi bekliyorum..kim ilgileniyo şimdi seninle cnm kizcen napiyo tam hareketli zamanlari durmuyolarki..canları sağolsun
Eglendimm cnm.iyi oldu..yoruldum ama 2 gundur..
Gozunaydin cnm RAbbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ins
Cnm nasip degilmis..sakın pes etme. ..biraz dinlen..yine uğraşmaya baslayacaksindir..biz senelerdir ugrasiyoruz cocugumuz oldu yine ugrasiyoruz..
Sağol canim benim eglendimm valla
Amin canim amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?