- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #4.621
Eşim ara vermeden devam edelim diyor ama korkuyorum ikincisi de böyle olursa belki ramazan sonunda adet olursam onunla başlar ve daha rahat olurum izinde olduğum için ikidebir izin istemek açıklama yapmak zorunda kalmam
Belki de strese soktu beni bide arkadaşlarım herkesin haberi vardı sürekli arayıp sordular.aslında ben söylerken dua istedim allah razı olsun onlar da gerçekten dua ettiler ama beni strese soktu bu bu kez yaparsam kimseye anneme kaynanam bile söylemeyeceğim. Bi de sana bisey soracam sen negatifı görünce adetin çamur zift gibi mi oldu yoksa normal kan şeklinde mi olduncnm hiçbişeyin garantisi yok ..sonucun ne olacağını bilemiyoruz.ama deniyoruz..inşallah diğer denemde pozitifi olur negatifi görmezsin.eğer imkanın varsa tabi çok uzun bi ara verme bencede.ne zaman rahat olacaksa başla tekrardan..rahat olmakta önemli tedavide izin almak seni strese soktu belkide.
Belki de strese soktu beni bide arkadaşlarım herkesin haberi vardı sürekli arayıp sordular.aslında ben söylerken dua istedim allah razı olsun onlar da gerçekten dua ettiler ama beni strese soktu bu bu kez yaparsam kimseye anneme kaynanam bile söylemeyeceğim. Bi de sana bisey soracam sen negatifı görünce adetin çamur zift gibi mi oldu yoksa normal kan şeklinde mi oldun
Zaten bi süre ara vermek zorunlu değil mi canım 2 ay diye biliyorum. Ama önemli olan zaten senin kendini hazır hissetmen çünkü eslerımızın spermden başka bi fiziki katkısı olmuyorEşim ara vermeden devam edelim diyor ama korkuyorum ikincisi de böyle olursa belki ramazan sonunda adet olursam onunla başlar ve daha rahat olurum izinde olduğum için ikidebir izin istemek açıklama yapmak zorunda kalmam
Aaa bak o önemli çünkü insanlar kötü niyetli değil ama soruyolar e haliyle aklına geliyo bir de üzülme üzülme olur falan diyolar teselli için o daha çok koyuyordu bana mesela. Benim doktorum bi süre ara verin kafanı dinle kimseye de söylemeyin dedi ve inan çok rahat ettim. İnşallah olumlu olacak sonuç canımBelki de strese soktu beni bide arkadaşlarım herkesin haberi vardı sürekli arayıp sordular.aslında ben söylerken dua istedim allah razı olsun onlar da gerçekten dua ettiler ama beni strese soktu bu bu kez yaparsam kimseye anneme kaynanam bile söylemeyeceğim. Bi de sana bisey soracam sen negatifı görünce adetin çamur zift gibi mi oldu yoksa normal kan şeklinde mi oldun
Aynen öyle durmuyorlar yerlerinde tuvalet eğitimine başladık 2 gündür bi basarabilsem bunu da annem yaniMDA o bakıyor bize iste idare ediyoruzİnsallah cnm bende heyecanla yeni tedavime baslamayi bekliyorum..kim ilgileniyo şimdi seninle cnm kizcen napiyo tam hareketli zamanlari durmuyolarki..canları sağolsun
Eglendimm cnm.iyi oldu..yoruldum ama 2 gundur..
Gozunaydin cnm RAbbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ins
Cnm nasip degilmis..sakın pes etme. ..biraz dinlen..yine uğraşmaya baslayacaksindir..biz senelerdir ugrasiyoruz cocugumuz oldu yine ugrasiyoruz..
Sağol canim benim eglendimm valla
Amin canim amin
Amin insllah canim hepimizinHayırlı olsun cnm inss allah gönlüne göre versin
Amin sagol canimİnşallah canım hayırlı olsun
Amin sagol canim estrofem folik asit asprin simdilik bunlari kullaniyorumhayırlı olsun inşallah pozitifi gör ne kullanıyorsun ilaç
Aynen öyle durmuyorlar yerlerinde tuvalet eğitimine başladık 2 gündür bi basarabilsem bunu da annem yaniMDA o bakıyor bize iste idare ediyoruz
Günaydın kızlarbugün hiç uyuyamadım dünden beri yoğun bir şekilde kahverengi kanamam oluyor bugün doktora gideceğim bol bol dua edin bana ne olur bebisim benimle birlikte olsun.
İnşallah güzel haberler verirsin canım. Rabbim evladınızı size bağışlasınGünaydın kızlarbugün hiç uyuyamadım dünden beri yoğun bir şekilde kahverengi kanamam oluyor bugün doktora gideceğim bol bol dua edin bana ne olur bebisim benimle birlikte olsun.
Günaydın canımGünaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrr tatlıı hamişlerimmmmmmmmm hamiş adaylarımmmm
inss güzel haberle dönerdim cnm allah bebeğini size bagislasinGünaydın kızlarbugün hiç uyuyamadım dünden beri yoğun bir şekilde kahverengi kanamam oluyor bugün doktora gideceğim bol bol dua edin bana ne olur bebisim benimle birlikte olsun.
cnm inss hamissindir bebeğin sımsıkı tutunmustur inss annesinekızlar merhaba. yardımınıza ihtiyacım var. bugün transferimin 5.günü. az önce evde gebelik testi yaptım. ikinci çizgi hayalet gibi belirdi 15 dk içinde. ama çok az görünüyordu. acaba hamile olabilirmiyim?
Günaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrr tatlıı hamişlerimmmmmmmmm hamiş adaylarımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?