- 3 Eylül 2014
- 2.978
- 2.343
- 108
- 37
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #4.641
Arkadaşım da böyleydi canimmm değerin zamn la dusukk o adet kanamasi yla kimyasal gebelik aynen vanim öyle tabir ediliyorlar tip diliyleKizlar çok garip değerim 14.49 çıktı büyük ihtimalle kimyasal gebelik ama artıp duruyor gicik şey niye düşmüyor
Başta da ben senin değerinin negatif olmadığıni söylemiştim. Kimyasal gebelik bu. Benimki de 400 lere kadar yukselip düşmüştü. Tam adet kanaması gibi yogun bir kanama yasamadikca düşmezKizlar çok garip değerim 14.49 çıktı büyük ihtimalle kimyasal gebelik ama artıp duruyor gicik şey niye düşmüyor
Olabilirsin canım bende beşinci gün erken gebelik testleriyke öğrenmiştim. Yine de rahat ol kendine iyi bak:)kızlar merhaba. yardımınıza ihtiyacım var. bugün transferimin 5.günü. az önce evde gebelik testi yaptım. ikinci çizgi hayalet gibi belirdi 15 dk içinde. ama çok az görünüyordu. acaba hamile olabilirmiyim?
Canım şükür olsun keseyi bebeği ve kalp atışını gördüm ama düşük riski var dedi doktorum hastanede yatıyorum şimdiGünaydın cnm..
inşallah bişey yoktur cnm güzel haberlerl gelirsin Rabbim korusun bebğini
Olabilirsin canım bende beşinci gün erken gebelik testleriyke öğrenmiştim. Yine de rahat ol kendine iyi bak:)
46312593,inss güzel haberle dönerdim cnm allah bebeğini size bagislasin
cnm inss hamissindir bebeğin sımsıkı tutunmustur inss annesine
Bende öyle olduğunu düşünüyorum yani kimyasal gebelikBaşta da ben senin değerinin negatif olmadığıni söylemiştim. Kimyasal gebelik bu. Benimki de 400 lere kadar yukselip düşmüştü. Tam adet kanaması gibi yogun bir kanama yasamadikca düşmez
Kahverengi uyuz lekelerle başlar. Sonra normal kanamaya dönerBende öyle olduğunu düşünüyorum yani kimyasal gebelik
Aman Allâh korusun canım size bağışlasınCanım şükür olsun keseyi bebeği ve kalp atışını gördüm ama düşük riski var dedi doktorum hastanede yatıyorum şimdi
Canım şükür olsun keseyi bebeği ve kalp atışını gördüm ama düşük riski var dedi doktorum hastanede yatıyorum şimdi
NORMAL kanamaya dönmedi hala kahverengi ve jel geliyor geri top topKahverengi uyuz lekelerle başlar. Sonra normal kanamaya döner
Bi ara pıhtı dustu sonra yine simsiyah çamur gibi devam etti bugün de azaldı oyyyyKahverengi uyuz lekelerle başlar. Sonra normal kanamaya döner
Gelecek canım gelecek. Çok pis bi duygu bu. Dua ediyorsun nolcaksa olsun diyeBi ara pıhtı dustu sonra yine simsiyah çamur gibi devam etti bugün de azaldı oyyyy
bence olabilirsin canım benim 7. günde çıkmıştı kan testinden sonra yapmıştım ben hatıra kalsın diye :) gün geçtikçe çizgin koyulaşacaktır :)hadi hayırlısı canımkızlar merhaba. yardımınıza ihtiyacım var. bugün transferimin 5.günü. az önce evde gebelik testi yaptım. ikinci çizgi hayalet gibi belirdi 15 dk içinde. ama çok az görünüyordu. acaba hamile olabilirmiyim?
Valla duygu muygü kalmadı benim sabrımı sinıyor hayırlısı allahtan neylerse güzel eylerGelecek canım gelecek. Çok pis bi duygu bu. Dua ediyorsun nolcaksa olsun diye
Hayırlısı olsun cnm allah maddi manevi güç versin inssSelam kizlar benim sonucumda negatif. Bebislerim tutunmadi 3. Denemyi ne zaman yaparim hic bilmiyorum. Moralim cok bozuk.
gözün aydın cnm allah korusun bebeğini size bagislasin inss yat cnm bolbol dinlen46312593,
Canım şükür olsun keseyi bebeği ve kalp atışını gördüm ama düşük riski var dedi doktorum hastanede yatıyorum şimdi
Kimsecikler yok valla Ayy benim hiç derdim bitmiyo canım ya bulantım bitse gazım bitmiyo çok dertliyim çoookKızlar nerelerdesiniz herkes iyi değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?