2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Kizlar çok garip değerim 14.49 çıktı büyük ihtimalle kimyasal gebelik ama artıp duruyor gicik şey niye düşmüyor

Kizlar çok garip değerim 14.49 çıktı büyük ihtimalle kimyasal gebelik ama artıp duruyor gicik şey niye düşmüyor
Başta da ben senin değerinin negatif olmadığıni söylemiştim. Kimyasal gebelik bu. Benimki de 400 lere kadar yukselip düşmüştü. Tam adet kanaması gibi yogun bir kanama yasamadikca düşmez

Olabilirsin canım bende beşinci gün erken gebelik testleriyke öğrenmiştim. Yine de rahat ol kendine iyi bak:)

Olabilirsin canım bende beşinci gün erken gebelik testleriyke öğrenmiştim. Yine de rahat ol kendine iyi bak:)

inşallah bebişlerim hayırlısıyla tutunmuşlardır. ben normal gebelik testi yaptım. acaba ilaçların etkisi varmıdır diye düşündüm bir an.

Başta da ben senin değerinin negatif olmadığıni söylemiştim. Kimyasal gebelik bu. Benimki de 400 lere kadar yukselip düşmüştü. Tam adet kanaması gibi yogun bir kanama yasamadikca düşmez
Bende öyle olduğunu düşünüyorum yani kimyasal gebelik

bence olabilirsin canım benim 7. günde çıkmıştı kan testinden sonra yapmıştım ben hatıra kalsın diye :) gün geçtikçe çizgin koyulaşacaktır :)hadi hayırlısı canım

Selam kizlar benim sonucumda negatif. Bebislerim tutunmadi 3. Denemyi ne zaman yaparim hic bilmiyorum. Moralim cok bozuk.
Hayırlısı olsun cnm allah maddi manevi güç versin inss
46312593,
Canım şükür olsun keseyi bebeği ve kalp atışını gördüm ama düşük riski var dedi doktorum hastanede yatıyorum şimdi
gözün aydın cnm allah korusun bebeğini size bagislasin inss yat cnm bolbol dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…