- 12 Şubat 2016
- 278
- 214
- 23
- 34
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #4.661
Allahin izniyle bebisin tutunur sana dualarim seninle canimKızlar yarın transfer olacak dua edin bana lütfen
Evet canım başladık ama çok zorlu bi süreç ilk iki gün hiç yatiramadim lazimliga ama dün den beri yapıyor ama henüz söylemeyi bilmiyor ben soruyorum gidiyoruz bekle bekle boşa 4 5 sefer gidiyoruz ki. Bi kere yakaliyabilelim altınada yapıyor bazen deli oluyorum her ne kadar sakin olmaya calissamda içten içe deliriyorum evet annem büyük yatdimcim o olmasa işler çok zor olur yükü hep alıyor sağolsunayy başladınızmı ..ben daha başlamadım valla.inşallah kuzu çabuk öğrenir. tedaviye başlamadan bi deneme yapmıştım azı dişleriçıkıyodu çok huysuzdu bıraktım.ama bu yaz öğreticem inşallah..annen varmış cnm iyi bari.
Canım çok geçmiş olsun benimde geçen hafta kanaMAM oldu önce kahverengi sonra baya kırmızıya döndü apar topar hastaneye gittim dr um dan rica ettim sıra beklemeden aldı durumumu da biliyor du bebislerin gayet iy dedi problem yok ama 1 gece müşahede altında kal takip edelim dedi aksama kanaması durdurular kazasız belası ertesi gün döndük evimize dr olur böyle şeyler dedi hemen panik yapma sakin ol dedi Rabbim hepimizin evlatlarin i bagislasin sana da geçmiş olsun endiselenmeCanım şükür olsun keseyi bebeği ve kalp atışını gördüm ama düşük riski var dedi doktorum hastanede yatıyorum şimdi
Rabbim yar ve yardimcin olsun dualarim iz seninle Rabbim utandirmasin hayırlı evlatlar nasip etsin insallah güzel haberlerini bekliyoruzKızlar yarın transfer olacak dua edin bana lütfen
güle güle git bebişleri al gel hayırlısıyla sana sımsıkı tutunsunlar inşallah kandil günü hemde bol bol dua edelim birbirimize benim de ertesi gün inşallah insanı bi heyecan basıyo yarın müsait olunca yazarsın nasıl geçtiğiniKızlar yarın transfer olacak dua edin bana lütfen
çok geçmiş olsun inşallah tekrarını yaşamazsın ne sıkıntılı bir süreç Rabbim hayırlısıyla sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahCanım çok geçmiş olsun benimde geçen hafta kanaMAM oldu önce kahverengi sonra baya kırmızıya döndü apar topar hastaneye gittim dr um dan rica ettim sıra beklemeden aldı durumumu da biliyor du bebislerin gayet iy dedi problem yok ama 1 gece müşahede altında kal takip edelim dedi aksama kanaması durdurular kazasız belası ertesi gün döndük evimize dr olur böyle şeyler dedi hemen panik yapma sakin ol dedi Rabbim hepimizin evlatlarin i bagislasin sana da geçmiş olsun endiselenme
Kızlar yarın transfer olacak dua edin bana lütfen
Sağol canım içime su serptin ben daha hastanedeyim ve hala kahverengi kanamam oluyor doktor bana düşük riski var kesenin altında kan toplanmış istrahat dedi inşallah o toplanan kan geçse çıkıcam hastanede. Rabb'im hayırlı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.Canım çok geçmiş olsun benimde geçen hafta kanaMAM oldu önce kahverengi sonra baya kırmızıya döndü apar topar hastaneye gittim dr um dan rica ettim sıra beklemeden aldı durumumu da biliyor du bebislerin gayet iy dedi problem yok ama 1 gece müşahede altında kal takip edelim dedi aksama kanaması durdurular kazasız belası ertesi gün döndük evimize dr olur böyle şeyler dedi hemen panik yapma sakin ol dedi Rabbim hepimizin evlatlarin i bagislasin sana da geçmiş olsun endiselenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?