- 3 Eylül 2014
- 2.978
- 2.343
- 108
- 37
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #4.681
flzask2003 negatifı aldıktan sonra ne zaman tekrar denedin
herkesin Miraç Kandili mübarek olsun arkadaşlar bu gece edilen tüm duaları Allah kabul etsin inşallah bende yarın kese görmeye gidicem hayırlısıyla görürüm inşallah
İnşallah görürüz canım sen ne zaman görmüştün benim tam 5. Hafta oluyor yarınAmin cnm.
.ayy kese görmeye gidicen demek ne çabuk zaman geçtii.inşlallah görürsün cnmm bize güzel haberi verirsin.
Ramazandan sonra tekrar denemek istiyorumAmin cnm.
.ayy kese görmeye gidicen demek ne çabuk zaman geçtii.inşlallah görürsün cnmm bize güzel haberi verirsin.
Inş canım hayırlısı ile benim doktorumda bana vitaminler verdi onları içiyorum bide incir kürü yapıyorum her ay muayene edecek yumurtalarimi iyi gördüğü ay başlayacak ben hemen istiyorum doktorunun Diğer hastaları sakın sen doktora güven ne zaman derse o zamn başlayın diyolarRamazandan sonra tekrar denemek istiyorum
Ramazandan sonra tekrar denemek istiyorum
İnşallah görürüz canım sen ne zaman görmüştün benim tam 5. Hafta oluyor yarın
İnşallah canım gece rüyamda ikiz kese gördüm ama terside çıkabilir bilinçaltı rüyasıda olabilir :)cnm ben 5+3 günlüktüm gördüğümde ay ikizmi acaba merak ediyorummmm
İnşallah canım gece rüyamda ikiz kese gördüm ama terside çıkabilir bilinçaltı rüyasıda olabilir :)
Dollenmeye gore degisiyor genelde 5 gun sonra yapiliyor ama 2veya 3 de yapiliyor bolunmeye gore seni arayip cagiriyorlarKızlar merhaba. İğnelerimin 5. günündeyim.Merak ettiğim bir şey var yumurta toplama işleminden kaç gün sonra transferiniz oldu?Çok önemli lütfen cevap yazar mısınız?
çok teşekkür ederim.Dollenmeye gore degisiyor genelde 5 gun sonra yapiliyor ama 2veya 3 de yapiliyor bolunmeye gore seni arayip cagiriyorlar
Genelde 3. Ya da 5. Gün olur canım benim 5. Gün olmustuKızlar merhaba. İğnelerimin 5. günündeyim.Merak ettiğim bir şey var yumurta toplama işleminden kaç gün sonra transferiniz oldu?Çok önemli lütfen cevap yazar mısınız?
Canım nasılsın var mı heyecan? Yavruları aldım orta kalite olmalarına rağmen umitliyim. Güzel olur inşallah her şey. Darısı sana :)güle güle git bebişleri al gel hayırlısıyla sana sımsıkı tutunsunlar inşallah kandil günü hemde bol bol dua edelim birbirimize benim de ertesi gün inşallah insanı bi heyecan basıyo yarın müsait olunca yazarsın nasıl geçtiğini
Hadi hayırlısı şimdi seni bekleyeceğiz heyecanl Allahım hayırlı sonuçlar versinCanım nasılsın var mı heyecan? Yavruları aldım orta kalite olmalarına rağmen umitliyim. Güzel olur inşallah her şey. Darısı sana :)
Ayy inşallah canım sağolasın. Tüm topiklere teker teker yazacam haa:) bi olsun. Tabi sağlıklı olsun. Benim ilki düşük olmuştu temkinliyim bu kezHadi hayırlısı şimdi seni bekleyeceğiz heyecanl Allahım hayırlı sonuçlar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?