- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #4.701
Amin canım inşallah sen stres yapma düzelir inşallah önce sen kendine bak ki bebisinde seni birakmasin Rabbim size bagislasin sağ salim alın kucağınıza benimde hala jel le birlikte kahverengi akıntılar geliyor dr olur dedi bunlar rahat olSağol canım içime su serptin ben daha hastanedeyim ve hala kahverengi kanamam oluyor doktor bana düşük riski var kesenin altında kan toplanmış istrahat dedi inşallah o toplanan kan geçse çıkıcam hastanede. Rabb'im hayırlı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Ben kesinlikle medikal parkı öneririm 3 kez denedim hastanede ilk ikisini sedat kadanali ya yaptırdık ilk i düştü ikinci Denememde kizimi kucağıma aldım sedat beye ne kadar dua etsem az tabiki çalışanlarına da 3 denemeyi de aynı hastanede ama Dr um muayenehane açtığı için başka dr a yaptırdım embriyo taşıma yi göze alamadım aynur ersahin e yaptırdım bi insan bu kadar mı güler yüzlü bu kadar mı tatlı dilli olur bayıldım kendisine suan ikizlerime hamileyim Rabbime şükürler olsun kesinlikle tavsiye ederim bi düşün git konuş ne demek istedigimi anliycaksiniz bizimle çok ilgilenmisti sağolsun allah hepsinden binlerce kez razi olsun önce allahın sonra onların sayesinde sonsuz mutluluğu yaşıyorum Rabbim isteyen dileğen herkese bu mutluluğu yasatsinİsanbulda onerebilceginiz tup bebek merkezleri ve doktorlari varmi arkadaslar
Amin canım inşallah. İnşallah negatif sonuç alanlarda seneye güzel haberi verirler hepimiz mutlu oluruzGünaydın hayırlı Kandiller herkese.. Seneye bu Zaman'da evlatlarımız kucağımızda Kandil'de dua etmeyi nasip etsin Rabbim..
Teşekkür ederim canım benim. Amin inşallah sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alırız.Amin canım inşallah sen stres yapma düzelir inşallah önce sen kendine bak ki bebisinde seni birakmasin Rabbim size bagislasin sağ salim alın kucağınıza benimde hala jel le birlikte kahverengi akıntılar geliyor dr olur dedi bunlar rahat ol
Tsk ederim cnm. İstanbul tup bebek merkezi aret kamar ve emre karatekelioglu hakkinda bilgin var mi yada bilgisi olan?Ben kesinlikle medikal parkı öneririm 3 kez denedim hastanede ilk ikisini sedat kadanali ya yaptırdık ilk i düştü ikinci Denememde kizimi kucağıma aldım sedat beye ne kadar dua etsem az tabiki çalışanlarına da 3 denemeyi de aynı hastanede ama Dr um muayenehane açtığı için başka dr a yaptırdım embriyo taşıma yi göze alamadım aynur ersahin e yaptırdım bi insan bu kadar mı güler yüzlü bu kadar mı tatlı dilli olur bayıldım kendisine suan ikizlerime hamileyim Rabbime şükürler olsun kesinlikle tavsiye ederim bi düşün git konuş ne demek istedigimi anliycaksiniz bizimle çok ilgilenmisti sağolsun allah hepsinden binlerce kez razi olsun önce allahın sonra onların sayesinde sonsuz mutluluğu yaşıyorum Rabbim isteyen dileğen herkese bu mutluluğu yasatsin
Onlar hakkında pek bilgim yok canım allah kolaylik versinTsk ederim cnm. İstanbul tup bebek merkezi aret kamar ve emre karatekelioglu hakkinda bilgin var mi yada bilgisi olan?
Amin insallah canimTeşekkür ederim canım benim. Amin inşallah sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alırız.
Aaa mmasallh içimden öyle geçiyordu zaten sağlıkla dogsunlar inş2 kese görüldü ikiz teyzesi oluyorsunuzçok şükür Rabbime inşallah Kucağıma alabilirim evlatlarımı :)
Canım benim değerim yükseldi 28 é cuma tekrar test yaptiracamAaa mmasallh içimden öyle geçiyordu zaten sağlıkla dogsunlar inş
Ah canım inş yükselmeye devam eder ken di doktoruna gittin mi ne dedi ilaçlarını bırakmış miydinCanım benim değerim yükseldi 28 é cuma tekrar test yaptiracam
Evet kendi doktorumà gittim ilaçlarımı bırakmadım ne olur ne olmaz diye iyiki de bırakmamışim şimdi progesteron hap verdi sabah akşam onları alacam ilaçlara devam hayırlısı allahtanAh canım inş yükselmeye devam eder ken di doktoruna gittin mi ne dedi ilaçlarını bırakmış miydin
oyy masallah. bir ikiz daha eklendi listeye2 kese görüldü ikiz teyzesi oluyorsunuzçok şükür Rabbime inşallah Kucağıma alabilirim evlatlarımı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?