2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Amin canım inşallah sen stres yapma düzelir inşallah önce sen kendine bak ki bebisinde seni birakmasin Rabbim size bagislasin sağ salim alın kucağınıza benimde hala jel le birlikte kahverengi akıntılar geliyor dr olur dedi bunlar rahat ol

İsanbulda onerebilceginiz tup bebek merkezleri ve doktorlari varmi arkadaslar
Ben kesinlikle medikal parkı öneririm 3 kez denedim hastanede ilk ikisini sedat kadanali ya yaptırdık ilk i düştü ikinci Denememde kizimi kucağıma aldım sedat beye ne kadar dua etsem az tabiki çalışanlarına da 3 denemeyi de aynı hastanede ama Dr um muayenehane açtığı için başka dr a yaptırdım embriyo taşıma yi göze alamadım aynur ersahin e yaptırdım bi insan bu kadar mı güler yüzlü bu kadar mı tatlı dilli olur bayıldım kendisine suan ikizlerime hamileyim Rabbime şükürler olsun kesinlikle tavsiye ederim bi düşün git konuş ne demek istedigimi anliycaksiniz bizimle çok ilgilenmisti sağolsun allah hepsinden binlerce kez razi olsun önce allahın sonra onların sayesinde sonsuz mutluluğu yaşıyorum Rabbim isteyen dileğen herkese bu mutluluğu yasatsin

Teşekkür ederim canım benim. Amin inşallah sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alırız.

Tsk ederim cnm. İstanbul tup bebek merkezi aret kamar ve emre karatekelioglu hakkinda bilgin var mi yada bilgisi olan?

Günaydın arkadaşlar 7+5hamileyim 15gündür kahverengi akıntım devam ediyor yatıyorum. Benim gibi olan arkadaşlar varmı her hafta dr. Kontrole cagırıyor. Bu cumada gidicem lütfen yardımcı olurmusunuz

Günaydın yediğim hiçbir şey midemde durmuyor.Kraker,tost hiçbir şey kar etmedi.Fenayım çalışmasam evde idare edecem ama

Son düzenleme:
Ah canım inş yükselmeye devam eder ken di doktoruna gittin mi ne dedi ilaçlarını bırakmış miydin
Evet kendi doktorumà gittim ilaçlarımı bırakmadım ne olur ne olmaz diye iyiki de bırakmamışim şimdi progesteron hap verdi sabah akşam onları alacam ilaçlara devam hayırlısı allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…