- 9 Şubat 2016
- 363
- 470
- 23
- 41
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #4.721
Inş canım çok isterim herşey yolunda gitsin bütün bebekler mucize ssnininki kat kat mucize olsun inş güzel haberler bekliyoruzEvet kendi doktorumà gittim ilaçlarımı bırakmadım ne olur ne olmaz diye iyiki de bırakmamışim şimdi progesteron hap verdi sabah akşam onları alacam ilaçlara devam hayırlısı allahtan
Benimki olursa çok inatçı ve kat kat mucize olacak dediğin gibi Taktır AllahtanInş canım çok isterim herşey yolunda gitsin bütün bebekler mucize ssnininki kat kat mucize olsun inş güzel haberler bekliyoruz
canim doktoruna söylesen bazen bulanti ilaclari veriyorlarmis. bende de surekli bulanti var dün sabah cikarma girisimleri oldu ama midem bostu. arada sirada cikaracak gibi oluyorum bisey fayda etmiyorGünaydın yediğim hiçbir şey midemde durmuyor.Kraker,tost hiçbir şey kar etmedi.Fenayım çalışmasam evde idare edecem ama
Aaaaaa ben şokCanım benim değerim yükseldi 28 é cuma tekrar test yaptiracam
Yaa aynı dert bende de var sabahları çıkarıyorum hep sonra da yemek yemek işkence oluyo her şey midemi bulandırıyor. Dün doktoruma sordum ilaç vermedi biraz katlan boşuna ilaç alma dedi. Yemek yiyemiyorum hep aynı şeyleri yiyorum dedim canın ne ıstıyosa onu ye kusmandan daha iyidir hiç Problem değil dedi. Ve 1 kg vermişim korktum bebeğin gelişimi için. Ona da baktı 2 gün onden gidiyormuş allahtan bi şey yemiyorsun diye dalga geçti benimlecanim doktoruna söylesen bazen bulanti ilaclari veriyorlarmis. bende de surekli bulanti var dün sabah cikarma girisimleri oldu ama midem bostu. arada sirada cikaracak gibi oluyorum bisey fayda etmiyor
oy masallah2 kese görüldü ikiz teyzesi oluyorsunuzçok şükür Rabbime inşallah Kucağıma alabilirim evlatlarımı :)
aaa çok sevindim cnm masallahGünaydın arkadaşlar doktordan geliyorum iki güne bir tahlil yaptırıyorum veee bugün değerim 2 katına çıkmış 28 olmuş kuzum benimleymis şimdilik böyle az az artan var mı kizlar
anladim canim. demekki o ilaci da hemen vermiyorlarmis. benimde bulaniyor canim. bulantimi geciren bisey yok, sadece yerken anlik geciyor o kadar. su icmem gerekiyor ama icemiyorum. sabahlari yemem gerektigi icin zorla yiyiyorum. aksamlari da kati seyler daha iyi geliyor.Yaa aynı dert bende de var sabahları çıkarıyorum hep sonra da yemek yemek işkence oluyo her şey midemi bulandırıyor. Dün doktoruma sordum ilaç vermedi biraz katlan boşuna ilaç alma dedi. Yemek yiyemiyorum hep aynı şeyleri yiyorum dedim canın ne ıstıyosa onu ye kusmandan daha iyidir hiç Problem değil dedi. Ve 1 kg vermişim korktum bebeğin gelişimi için. Ona da baktı 2 gün onden gidiyormuş allahtan bi şey yemiyorsun diye dalga geçti benimleşükrettim oturdum napim A fenayım kendimce çözümler arıyorum hala
Canım senin bebeğin boyu ultrasyonda nekadar çıktı benim ki 6+3de 0.59cm çıktı bugün 6+5 0.39 cm çıktı acaba diyorum doktordan doktora makineden makineye değişiklik olur mu kalp atışlarımız normal 3 gündür şükürAmin insallah canim
İnşallah nasip hersey allahtanAaaaaa ben şokınsallh sağlıkla devam eder canım
İnşallah bende çok sevindim olsa da olmasa da şimdilik bende ve tadını çıkarmaya karar verdimoy masallahkuzulara inss sağlıkla kucağına aldirsin allah gözün aydın canım
aaa çok sevindim cnm masallahyavruna inss hep böyle ilerler kan degerin kat kat artsın güzel haberlerini okuruz burdan
Canım benim doktorum yasak koymadı ama ben bulgur,pilav, makarna,yağlı, baharatlı ve ekmek çok yediğim zaman rahatsız oluyorum o yüzden bunlardan fazla tüketmiyorumarkadaslar hamileyken hangi yiyeceklerden uzak duruyorsunuz. transfer sonrasi bana, salam sucuk sosis çiğ et yeme demislerdi. bunlardan sadece sucuğu seviyorum arada da olsa cok az yrmenin zarari olmaz insallah. bide mayanöz felen zararli diyprlar çiğ yumurta olduğu icin..canim mayanözli ketçaplı makarna istiyorsizlere doktorlariniz neler söyledi, neler yasak
benimde midem çok hassas canım.baharatlı yağlı şeyler beni de rahatsız ediyor.deneyerek neler rahatsız ediyorsa bende yiyemiyorumCanım benim doktorum yasak koymadı ama ben bulgur,pilav, makarna,yağlı, baharatlı ve ekmek çok yediğim zaman rahatsız oluyorum o yüzden bunlardan fazla tüketmiyorum
Merhaba canım bende 6+5 im 2 gün önce çok yoğun bir kanama ile doktora geldim bana hastanede yatış ve takip verdi 3 gündür yatıyoruz bugün lekelenme şeklinde kalp atışını duyuyoruz ama lekelenme bitene kadar gözlem altında tutacak bizi çünkü kesenin altında kan tabakası var dedi o temizlenene kadar burdayım. Rabbim yardımcımız olsun canım hepimizin sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah RabbimGünaydın arkadaşlar 7+5hamileyim 15gündür kahverengi akıntım devam ediyor yatıyorum. Benim gibi olan arkadaşlar varmı her hafta dr. Kontrole cagırıyor. Bu cumada gidicem lütfen yardımcı olurmusunuz
Valla bence besledikleri için bu haldeyizanladim canim. demekki o ilaci da hemen vermiyorlarmis. benimde bulaniyor canim. bulantimi geciren bisey yok, sadece yerken anlik geciyor o kadar. su icmem gerekiyor ama icemiyorum. sabahlari yemem gerektigi icin zorla yiyiyorum. aksamlari da kati seyler daha iyi geliyor.
senin yine bebis önde gidiyormus ne güzel canim. benimkiler en son gittogimde iki gün gerideydi. bende verdim 1 kilo.insallah bebisler besleniyorlardir...
Teşekkür ederim.Genelde 3. Ya da 5. Gün olur canım benim 5. Gün olmustu
ayy insallag 3.aydan sonra gecer de saglikli hayirli hamilelik gecirip keyfini cikaririz. güzel güzel hazirliklar yapariz.Valla bence besledikleri için bu haldeyizben de baharatsız yağsız salcasız şeyler yemek istiyorum ama olmuyor ki hep böyle domates salatalık doktor yanına peynir koy öyle ye dedi bi şekilde vitamini al diyor ama eminim 3. Aydan sonra yiyip yiyip sısıcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?