- 9 Şubat 2016
- 363
- 470
- 23
- 41
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #4.741
Ayy hadi inş böyle örnekler çok tupten sonra hamile kalan dört gözle bekliycem hemen yaz burayaKızlar merhaba. Belki bı kısmınız biliyodur mart ayında tüp bebek yaptım ve kımyasal gebelik oldu. Bugun regl olmam lazımdı olamadm ve idrar testı verdim anında çift çizgi çıktı ve şoktayım. Dru aradım doğru olabilir hemen kan ver dedi ve sonucu bekliyorum. İnşallah doğrudur dualarını bekliyorım
insallah hayiirlisi olsun. merak ettim valla bekliyoruz haberleriniKızlar merhaba. Belki bı kısmınız biliyodur mart ayında tüp bebek yaptım ve kımyasal gebelik oldu. Bugun regl olmam lazımdı olamadm ve idrar testı verdim anında çift çizgi çıktı ve şoktayım. Dru aradım doğru olabilir hemen kan ver dedi ve sonucu bekliyorum. İnşallah doğrudur dualarını bekliyorım
Gerçi dün annemle konuşunca biraz ümidimi yitirdim açıkçası 9 ay boyunca her gün kusmus inşallah onun gibi olmamayy insallag 3.aydan sonra gecer de saglikli hayirli hamilelik gecirip keyfini cikaririz. güzel güzel hazirliklar yapariz.
Ayyy hadi inşallah sonuç ne zaman çıkacakmış o kadar heyecanlandim ki anlatamamMutlaka yazacağım... inşallah benmde anlatacak mucizevi hikayem olmuştur
2 kese görüldü ikiz teyzesi oluyorsunuzçok şükür Rabbime inşallah Kucağıma alabilirim evlatlarımı :)
Canım benim değerim yükseldi 28 é cuma tekrar test yaptiracam
Kızlar merhaba. Belki bı kısmınız biliyodur mart ayında tüp bebek yaptım ve kımyasal gebelik oldu. Bugun regl olmam lazımdı olamadm ve idrar testı verdim anında çift çizgi çıktı ve şoktayım. Dru aradım doğru olabilir hemen kan ver dedi ve sonucu bekliyorum. İnşallah doğrudur dualarını bekliyorım
Kızlar hamileyim şükürler olsun.. Değerim 167 çıktı doktorum kan verme artık haftaya keseyi görmeye gel dedi. 1 ay önce bugun ağlıyodum yinede sükrettim hep. Allah isteyen herkese nasip etsin. 2 yıldan fazladır korunmuyodum 2 basarısız aşılama ve 1 tüp bebek kimyasal gebelik sonrası mucizem oldu benimde
MasallahKızlar hamileyim şükürler olsun.. Değerim 167 çıktı doktorum kan verme artık haftaya keseyi görmeye gel dedi. 1 ay önce bugun ağlıyodum yinede sükrettim hep. Allah isteyen herkese nasip etsin. 2 yıldan fazladır korunmuyodum 2 basarısız aşılama ve 1 tüp bebek kimyasal gebelik sonrası mucizem oldu benimde
Canım şükürler olsun Rabb'im kucağına almayı nasip etsin çok sevindim senin adınaKızlar hamileyim şükürler olsun.. Değerim 167 çıktı doktorum kan verme artık haftaya keseyi görmeye gel dedi. 1 ay önce bugun ağlıyodum yinede sükrettim hep. Allah isteyen herkese nasip etsin. 2 yıldan fazladır korunmuyodum 2 basarısız aşılama ve 1 tüp bebek kimyasal gebelik sonrası mucizem oldu benimde
Ne güzel bi haber bu mucizeKızlar hamileyim şükürler olsun.. Değerim 167 çıktı doktorum kan verme artık haftaya keseyi görmeye gel dedi. 1 ay önce bugun ağlıyodum yinede sükrettim hep. Allah isteyen herkese nasip etsin. 2 yıldan fazladır korunmuyodum 2 basarısız aşılama ve 1 tüp bebek kimyasal gebelik sonrası mucizem oldu benimde
Oyyy Maasallah cnmm...belliydii zaten. Yuppi ikizlerrr geliyooooo cok sevindim gözün aydin saglikli sihhatli vaktinde gelsinler insallah minnaklarrrrr
Amin inşallah canım :)))
Çok sevindim çok maaslah Allah nazarlardan saklasın inş Neden olmuyordu bir sebebi var mıydı ?Kızlar hamileyim şükürler olsun.. Değerim 167 çıktı doktorum kan verme artık haftaya keseyi görmeye gel dedi. 1 ay önce bugun ağlıyodum yinede sükrettim hep. Allah isteyen herkese nasip etsin. 2 yıldan fazladır korunmuyodum 2 basarısız aşılama ve 1 tüp bebek kimyasal gebelik sonrası mucizem oldu benimde
Ayyy ama artik biz tecrübe li olduk biliyorduk saglicakla insallah kucaginada al lütfen kendinize dikat edin2 kese görüldü ikiz teyzesi oluyorsunuzçok şükür Rabbime inşallah Kucağıma alabilirim evlatlarımı :)
Ayyy ama artik biz tecrübe li olduk biliyorduk saglicakla insallah kucaginada al lütfen kendinize dikat edin2 kese görüldü ikiz teyzesi oluyorsunuzçok şükür Rabbime inşallah Kucağıma alabilirim evlatlarımı :)
2 kese görüldü ikiz teyzesi oluyorsunuzçok şükür Rabbime inşallah Kucağıma alabilirim evlatlarımı :)
Masallah hamisimizeÇok sevindim çok maaslah Allah nazarlardan saklasın inş Neden olmuyordu bir sebebi var mıydı ?
Sağol canım inşallah Allah kucağıma almayı nasip ederAyyy ama artik biz tecrübe li olduk biliyorduk saglicakla insallah kucaginada al lütfen kendinize dikat edin
Ay cok sevindim canim benim inan tuylerim diken diken oldu rabbim isteyen herkeze versin. Doğal yolla gebe kaldın degilmi . tüp bebek tedavinde anladigim kadarıyla olumsuz sonuçlanmısKızlar hamileyim şükürler olsun.. Değerim 167 çıktı doktorum kan verme artık haftaya keseyi görmeye gel dedi. 1 ay önce bugun ağlıyodum yinede sükrettim hep. Allah isteyen herkese nasip etsin. 2 yıldan fazladır korunmuyodum 2 basarısız aşılama ve 1 tüp bebek kimyasal gebelik sonrası mucizem oldu benimde
Evet kendiliğinden hamile kaldım rüyada gibiyim adetaAy cok sevindim canim benim inan tuylerim diken diken oldu rabbim isteyen herkeze versin. Doğal yolla gebe kaldın degilmi . tüp bebek tedavinde anladigim kadarıyla olumsuz sonuçlanmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?