2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Ayy hadi inş böyle örnekler çok tupten sonra hamile kalan dört gözle bekliycem hemen yaz buraya

insallah hayiirlisi olsun. merak ettim valla bekliyoruz haberlerini

Kızlar hamileyim şükürler olsun.. Değerim 167 çıktı doktorum kan verme artık haftaya keseyi görmeye gel dedi. 1 ay önce bugun ağlıyodum yinede sükrettim hep. Allah isteyen herkese nasip etsin. 2 yıldan fazladır korunmuyodum 2 basarısız aşılama ve 1 tüp bebek kimyasal gebelik sonrası mucizem oldu benimde

2 kese görüldü ikiz teyzesi oluyorsunuz çok şükür Rabbime inşallah Kucağıma alabilirim evlatlarımı :)

Oyyy Maasallah cnmm...belliydii zaten. Yuppi ikizlerrr geliyooooo cok sevindim gözün aydin saglikli sihhatli vaktinde gelsinler insallah minnaklarrrrr

Canım benim değerim yükseldi 28 é cuma tekrar test yaptiracam

Cnmm insallah degerin giderek artar.yukselmesiner cok sevindimm..

Hatirliyorumm cnm tabi senii.ne guzelll hamileysen tüpten sonra böyle olan cokkkk..Insallah kandada pozitifi görürsün...merakla bekliyorumm....

Maasallah cnm yaa cokkkk cokk sevindim...rabbimin mucizesii....sonuna kadar hersey güzel gitsin inşallah...sağlıkla al kucagina inşallah

Masallah cnm çok sevindim allah tamamına erdirsin inss gözün aydın

Canım şükürler olsun Rabb'im kucağına almayı nasip etsin çok sevindim senin adına

Ne güzel bi haber bu mucize çok sevındım allah tamamına erdirsin

Çok sevindim çok maaslah Allah nazarlardan saklasın inş Neden olmuyordu bir sebebi var mıydı ?

2 kese görüldü ikiz teyzesi oluyorsunuz çok şükür Rabbime inşallah Kucağıma alabilirim evlatlarımı :)
Ayyy ama artik biz tecrübe li olduk biliyorduk saglicakla insallah kucaginada al lütfen kendinize dikat edin

Ay cok sevindim canim benim inan tuylerim diken diken oldu rabbim isteyen herkeze versin. Doğal yolla gebe kaldın degilmi . tüp bebek tedavinde anladigim kadarıyla olumsuz sonuçlanmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…