- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #4.761
Cnm çok üzüldüm inss rabbimin mucizesi seni de bulsun bidahaki kontrolde bebisinin görürsünüz inşallahKızlar selam..ben Kafayı yiyeceğim artık..daha önce Yazdığım gibi en son değerim 2000. Olmuştu..dün de tekrar doktor randevum vardı ..bu sefer kese biraz daha büyümüş..doktor 4 hafta 3 gün gibi gözüküyor dedi ve tekrar kan testi istedi..4200 çıktı..düşük dedi.. Pazartesiye kadar devam edelim sonra karar verelim dedi..çünkü dün aslında transferime göre 6 haftamın bitmesi gerekiyordu..asıl psikolojimi bozan şey de bundan sonra başladı çünkü ben ikinci bir göz daha görüp değerlendirsin diye başka bir doktora daha randevu aldım ve bugün gittim..o da ultrasonda baktı..5 hafta gözüküyor ama yüzde doksandokuz sağlıksız gebelik haftaya Çarşamba gel bakalım dedi..ama büyük ihtimal kürtaj dedi..bu doktor da hesaplamasına göre 8 haftalık olması Lazım diyor..ama ilaçları da kesme dedi..benim psikolojim iyice berbat oldu..sağlıksızsa niye ilaçlara devam ediyorum..pat günü kendi doktorumda da randevum var..o da ilaçlara devam dedi..iğnemi vurdurmaya gittim az önce sağlık Ocağına..ordaki hemşire de bunları kafana takma bazen 8 hafta da bile kesenin ANCA görüldüğü oluyor, sen ilaçlarına devam et,kendini üzme dedi..olmazsa da üzme Hayırlısı de ama moralini böyle bozma dedi ben ağlayınca..bütün dengem bozuldu..biri diyor 7 Olmalı ama 4 hafta 3 gün..biri diyor 5 hafta ama 8 Olmalı..ama ne hikmetse de ilaçlara devam..ne yapacağımı şaşırdım..
Sağol canım..inşallah ama kafam o kadar Karışık moralim o kadar bozuk ki ne yapacağımı şaşırdım..artık ALlah tan Hayırlısıni istemekten başka çarem yok..Cnm çok üzüldüm inss rabbimin mucizesi seni de bulsun bidahaki kontrolde bebisinin görürsünüz inşallah
Ayyy darısı basimiza ne guzel haber.ilk bebek mi?Kızlar hamileyim şükürler olsun.. Değerim 167 çıktı doktorum kan verme artık haftaya keseyi görmeye gel dedi. 1 ay önce bugun ağlıyodum yinede sükrettim hep. Allah isteyen herkese nasip etsin. 2 yıldan fazladır korunmuyodum 2 basarısız aşılama ve 1 tüp bebek kimyasal gebelik sonrası mucizem oldu benimde
Aaa coķ sasirdim gec tutunma demekki hadi bakalim guzel haberler jnsallah kanamalar kesildi mi durumun nasılBenimki olursa çok inatçı ve kat kat mucize olacak dediğin gibi Taktır Allahtan
İyi akşamlar cnmIyi aksamlar canlar
Âmin çok Sağol canım..ben de öyle düşünüyorum şimdi..pzt Gününü bekleyeceğim..o zamana kadar da düşünmemeye çalışacağım..Sonrasını Allah a sığınıyorum artık..O ol derse olur..nasip değilse de yine dua edeceğim ki bir sonraki denememiz olumlu olsun diye..Herşeyin Allah tan..tekrardan Sağol canım güzel moral verici Sözlerin için..Allah saglik ve sihhat versin kendini strese sokman bebeginide sokman demek soylemesi bize kolay ama sende kendini rahatlatmalisin sonucta su an seninle ve yavrun senden nefes alacak hic bir sey olmaz insallah sabirla bekle sonu hayir olsun insallah rabbim yar ve yardimcin olsun
normal canım bence sıkıntı yapma daha ilaç kullanıyosun büyür onlarKızlar iyi akşamlar hepinize.Bugün iğnelerimin 6. günüydü ve kontrolüm vardı.Geldiğimden beri aklımı kurcalıyor.9 yumurtam varmış.Bunlar 12mm, 11mm,10mm ve 8mm'likler.Bu boyutlar bana 6. gün için küçük geldi.Daha 4 gün var iğnelerin bitmesine .Sizce gelişirler mi?Sizinkilerin gelişimi nasıldı?Cevaplarsanız çok sevinirim. Offf
Günde 2 mm kadar büyümesi beklenir eğer 1mm den az büyüme varsa ilacın dozu artırılabilir tabi tüp bebek tamamen kişisel bi tedavi ama genelde böyledir. Benim 6. Güne kadar çok iyiydi sonra büyüme çok azaldı ilacın dozunu artırdı Dr. Zaten en az 3 tanesi 17 mm ulasınca catlatma iğnesi yapılır son gelişim için 2 gün daha vaktin oluyo yani 4 gün değil aslında 6 gün gibi bi süren ideal boyuta gelirler bence o sürede. İçini ferah tut doktorun en iyisini yapacaktırKızlar iyi akşamlar hepinize.Bugün iğnelerimin 6. günüydü ve kontrolüm vardı.Geldiğimden beri aklımı kurcalıyor.9 yumurtam varmış.Bunlar 12mm, 11mm,10mm ve 8mm'likler.Bu boyutlar bana 6. gün için küçük geldi.Daha 4 gün var iğnelerin bitmesine .Sizce gelişirler mi?Sizinkilerin gelişimi nasıldı?Cevaplarsanız çok sevinirim. Offf
Burdayım ben varımkızlar napıyosunuz kimler pozitifi gördü bende martta yaptırmıştım tutumamıştı benim bi dahakine ramazan sonrası inşaAllah
Öyle mi diyorsun, inşallah.normal canım bence sıkıntı yapma daha ilaç kullanıyosun büyür onlar
Teşekkür ederim .Ne de güzel aanlattın.Yüreğime su serptin :)Günde 2 mm kadar büyümesi beklenir eğer 1mm den az büyüme varsa ilacın dozu artırılabilir tabi tüp bebek tamamen kişisel bi tedavi ama genelde böyledir. Benim 6. Güne kadar çok iyiydi sonra büyüme çok azaldı ilacın dozunu artırdı Dr. Zaten en az 3 tanesi 17 mm ulasınca catlatma iğnesi yapılır son gelişim için 2 gün daha vaktin oluyo yani 4 gün değil aslında 6 gün gibi bi süren ideal boyuta gelirler bence o sürede. İçini ferah tut doktorun en iyisini yapacaktır
Bugün baya azaldı lekeye çevirdi ama öyle çok değil hani adetin son günleri lekelenme olur ya öyle şekilde hayırlısı olsunAaa coķ sasirdim gec tutunma demekki hadi bakalim guzel haberler jnsallah kanamalar kesildi mi durumun nasıl
O kadar iyi anlıyorum ki seni hep aynı yollardan geçiyoruz umarım güzel sonuclanir allah kolaylık versin canım. Zor bi süreç. Rabbim herkese nasip etsinTeşekkür ederim .Ne de güzel aanlattın.Yüreğime su serptin :)
inşaallah canım sağlıkla al kucağınaBurdayım ben varımdarısı başına ınsallah
ben çok sıkıntı çektim opudan sonra toplanmayan küçük yumurtalarda büyüdü çok ağrım oldu transfer günü dr muayene etti ben ağrım var deyince o küçükler bile büyümüştü 15 tane civarında dr şok oldu nasıl büyümüş bunlar diyo 4.gündü transferimi o gün teadüf erteleyeceklermiş 6gün transferi oldu benim ama malesef tutmadıÖyle mi diyorsun, inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?