2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Kısmet gerçekten.Her gün dua ediyorum.

Transferin ertelendi mi sonra?O şekilde mi transfer oldun?

Bugün baya azaldı lekeye çevirdi ama öyle çok değil hani adetin son günleri lekelenme olur ya öyle şekilde hayırlısı olsun
Kızlar ben bugün kan testi yaptırdım yine 218 e fırlamış resmennn... İnanamadıımmmm :)
Balstosist transferinden sonra 7. gün 7.92, 8. gün 9.11 , 9. gün 11.35 , 12. gün 32.93 ( virgülden sonrası çok net hatırlanmıyor genelde hatırladığım kadarı ile :))
ve 15. gün bugün 218 .. :) Hala inanamıyorum !!

Bak canım Gesmaa nın eski mesajlarını incele doğurmuş bile :) sıkma canını herkesin beta hcg değeri farklıdır bu üstteki yazıda onun değerleri sana umut olsun :)

Günaydın arkadaşlar progesteron içiyorum ama acayip baş dönmesi yapıyor ne yapacam bilmiyorum

Çok sevindim çok maaslah Allah nazarlardan saklasın inş Neden olmuyordu bir sebebi var mıydı ?
Sebepsiz
Çok sevindim çok maaslah Allah nazarlardan saklasın inş Neden olmuyordu bir sebebi var mıydı ?
hayır cnm sebepsiz infertiliteydi. Eşimde sperm hareketliliğinde biraz problem vardı ama cok değil...

Günaydın arkadaşlar progesteron içiyorum ama acayip baş dönmesi yapıyor ne yapacam bilmiyorum
Günde kaç tane içiyorsun birini akşam yatarken içsen hissedilmez. Ben de aşılama da içmiştim bi de çalışıyordum o zaman doktorum kapsülü vajınaya koyup yat demişti yaptım hiç baş dönmesi falan olmuyordu

Vajina dan jel olduğu için ağızdan alacaksın dedi 2 tane alıyorum aksam dediğin gibi hissetmiyorum ama sabah mahvetti beni başım fena donuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…