- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #4.781
Kısmet gerçekten.Her gün dua ediyorum.inşaallah canım sağlıkla al kucağına
ben çok sıkıntı çektim opudan sonra toplanmayan küçük yumurtalarda büyüdü çok ağrım oldu transfer günü dr muayene etti ben ağrım var deyince o küçükler bile büyümüştü 15 tane civarında dr şok oldu nasıl büyümüş bunlar diyo 4.gündü transferimi o gün teadüf erteleyeceklermiş 6gün transferi oldu benim ama malesef tutmadı
Transferin ertelendi mi sonra?O şekilde mi transfer oldun?inşaallah canım sağlıkla al kucağına
ben çok sıkıntı çektim opudan sonra toplanmayan küçük yumurtalarda büyüdü çok ağrım oldu transfer günü dr muayene etti ben ağrım var deyince o küçükler bile büyümüştü 15 tane civarında dr şok oldu nasıl büyümüş bunlar diyo 4.gündü transferimi o gün teadüf erteleyeceklermiş 6gün transferi oldu benim ama malesef tutmadı
Sıkıntı yapma canim benim de yavas ilerlemisti opu gunu yumurta sayisi bile degismisti ki son gunler atak yapiyor zaten ignelerin dozu nasıl?normal canım bence sıkıntı yapma daha ilaç kullanıyosun büyür onlar
Hayırlısı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet kendiliğinden hamile kaldım rüyada gibiyim adeta
Kızlar ben bugün kan testi yaptırdım yine 218 e fırlamış resmennn... İnanamadıımmmm :)Bugün baya azaldı lekeye çevirdi ama öyle çok değil hani adetin son günleri lekelenme olur ya öyle şekilde hayırlısı olsun
Canım senin bebeğin boyu ultrasyonda nekadar çıktı benim ki 6+3de 0.59cm çıktı bugün 6+5 0.39 cm çıktı acaba diyorum doktordan doktora makineden makineye değişiklik olur mu kalp atışlarımız normal 3 gündür şükür[/QUOTE
Tabiki farklılık gösteriyor ben boyunu tam bilmiyorum sormadım da ama ilk ölçtu biraz hafta olarak geride çıktı sonra tekrar ölçtu tam haftası çıktı biri diğeride 2 gün geri çıktı endiselenme olabilir böyle seyler
SebepsizÇok sevindim çok maaslah Allah nazarlardan saklasın inş Neden olmuyordu bir sebebi var mıydı ?
hayır cnm sebepsiz infertiliteydi. Eşimde sperm hareketliliğinde biraz problem vardı ama cok değil...Çok sevindim çok maaslah Allah nazarlardan saklasın inş Neden olmuyordu bir sebebi var mıydı ?
Günde kaç tane içiyorsun birini akşam yatarken içsen hissedilmez. Ben de aşılama da içmiştim bi de çalışıyordum o zaman doktorum kapsülü vajınaya koyup yat demişti yaptım hiç baş dönmesi falan olmuyorduGünaydın arkadaşlar progesteron içiyorum ama acayip baş dönmesi yapıyor ne yapacam bilmiyorum
Evet ilk bebek hayırlısıylaAyyy darısı basimiza ne guzel haber.ilk bebek mi?
Vajina dan jel olduğu için ağızdan alacaksın dedi 2 tane alıyorum aksam dediğin gibi hissetmiyorum ama sabah mahvetti beni başım fena donuyorGünde kaç tane içiyorsun birini akşam yatarken içsen hissedilmez. Ben de aşılama da içmiştim bi de çalışıyordum o zaman doktorum kapsülü vajınaya koyup yat demişti yaptım hiç baş dönmesi falan olmuyordu
Yapar canım baş dönmesi az sabır. Beta baktirdin mi 28 sen sonraVajina dan jel olduğu için ağızdan alacaksın dedi 2 tane alıyorum aksam dediğin gibi hissetmiyorum ama sabah mahvetti beni başım fena donuyor
Öff jel de var allah yardımcın olsun. Yarım saate geçer ama evdeysen yat birazVajina dan jel olduğu için ağızdan alacaksın dedi 2 tane alıyorum aksam dediğin gibi hissetmiyorum ama sabah mahvetti beni başım fena donuyor
Yarın tekrar baktiracamYapar canım baş dönmesi az sabır. Beta baktirdin mi 28 sen sonra
Çalışıyorum şimdi geçti çok şükür ama ayağa kalkınca yine sersemletiyorÖff jel de var allah yardımcın olsun. Yarım saate geçer ama evdeysen yat biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?