2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

evet canim zaman zaman bende okuyorum veya bursa daki hastane doktor fiyat arastirmasi yapiyorum. bigünde bir konuya denk geldim. ikizlerle ilgili. ikizleri ayni anda emzirmek icin yastik varmis acayil ilginc geldi. kendimi hayal edip lendime güldüm azicik

iyiyim canim napayim. bugun biraz iyi hissetim kendimi ögleye kadar mutfaktaydim biseyler yaptim. simdi de dinleniyorum,bir bakayim dedim kimsecikler yokmus,
sen nasil oldun
Ben de iyiyim aslında ama hala aynı durumdayım yatmaya devam. Canım nasıl temizlik yapmak istiyor anlatamam bütün işlerim kaldı öylece bahar temizliği bile yapamadım

Ben de iyiyim aslında ama hala aynı durumdayım yatmaya devam. Canım nasıl temizlik yapmak istiyor anlatamam bütün işlerim kaldı öylece bahar temizliği bile yapamadım
ay bosver isi gücü canim.bebisler iyi olsun da bende yapamiyorum zaten esimde yaptirmiyor. bahar temizligini gectim günlük isler olsa ona raziyim. ilk baslarda cok takiyordum kafaya, simdi eşimin cani ne zaman isterse beraber ozaman yapiyoruz. artik bende görmezden geliyorum tozu, daginikligi

Her gün temizlik yapan ben şimdi koca gün yatıyorum ne yemek ne temizlik her şeyi eşim yapıyor adam işten geliyo bi de onlarla ugrasıyo çok üzülüyorum bazen haftasonları temizlik yaparak gecırıyo bi de haftada 2 gün akşamları ingilizce kursuna gidiyor valla hepsini geçtim ona takıyorum bu sefer kafayı

seni cok cok iyi anliyorum canim. benim esimde öyle seninki kadar degiltabi ama. sen sürekli yatiyorsun ozman daha zor biliyorum. bende önceki hamilelivimde kanama olmustu 3 hafta kadar yatmistim. insallah gececek bu günler canim biraz sabir

2-3 hafta daha var inşallah geçer o zaman. Ne zormuş anne olmak. Bu arada ben hep açım ya hiç bi şey de yiyemiyorum sen neler yiyorsun mesela sıkıldım artık domates salatalıktan

2-3 hafta daha var inşallah geçer o zaman. Ne zormuş anne olmak. Bu arada ben hep açım ya hiç bi şey de yiyemiyorum sen neler yiyorsun mesela sıkıldım artık domates salatalıktan
benim ögleye kadar genellikle canim hicbisey istemiyor. sabah zorla biraz peynir, salatalik ve bir yumurta yiyorum. öglenleri abur cubur veya kuruyemis felan yiyorum onuda zorla. tek isteyerek yedigim aciktigim ögün aksam yemegi. ondada corba ve kati seyler iyi geliyor

Ben de sadece kahvaltı peynir zeytin domates salatalık akşam nerdeyse hiç bi şey yiyemiyorum yemek yapamıyorum allahım sabır

1. bedazzld01 -HAMİLE

2- s_akaydin76. NEGATİF
3- Suniyeler. HAMİLE

4- safiskus. NEGATİF
5- prenses1989. HAMİLE(İKİZ)
6- metceykelebek HAMİLE

7- Justicelinght NEGATİF

8- asklarinenguzeli. NEGATİF

9- the--banking = NEGATİF
10- Bella86. HAMİLE
11- Ellem. HAMİLE

12- zemberek_61. NEGATİF
13- YaseminNarin HAMİLE
14- Gulgonca86 HAMİLE
15- sevbuk MARTTA KİMYASAL GEBELİK
(NİSANDA DOĞALYOLDAN HAMİLE)

16- FS42 HAMİLE
17- Aresc14 HAMİLE(İKİZ)
18 - cips HAMİLE (İKİZ)
19- Kardelen-2 NEGATİF
20- satsi HAMİLE
21 - mirmoon81 NEGATİF
22- misilleme NEGATİF
23- S_cici HAMİLE
24- princess01 HAMİLE
25- bynkiliç HAMİLE
26- firuzem75 NEGATİF
27- ZeynepKur HAMİLE
28 -zeymus HAMİLE (İKİZ)
29- fundyyyy KİMYASAL GEBELİk

30- karamel79 NEGATİF
31- icequeen87 HAMİLE (İKİZ)
32 -Muckdudu NEGATİF
33- Flzask2003 NEGATİF
34- merve1608 HAMİLE
35- chittenbik HAMİLE
36- bebeğim-gel NEGATİF
37- nispushinka NEGATİF
38- gunsa NEGATİF
39- sebanur - HAMİLE
40- demir6133 HAMİLE
41- zeynep bal NEGATİF
42- Cnrshn1907 HAMİLE(İKİZ)
43- Cakir foto NEGATİF
44- funmeh - dondurulmuşlarla deneyecek.
45- hally- Mayısta deneme yapacak
46- rosebady-Haziranda başlıycak

Arkadaşlar eksik veya yanlış bilgi varsa söyleyin..
Maaşallah hamile arkadaşlarımıza sağlıklı bi şekilde yavrularını kucaklarına alırlar inşallah.
darısı diğer bekleyenlere olsun inşallah
herkesin isimin karşısında hamile yazsın.
tüm negatif yazanların pozitif olması dileğiyle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…