- 17 Eylül 2007
- 829
- 452
- 658
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
banada aşağı yukarı aynısı oldu ben gittim havalar binbeşyüz 3. tüp bebek denememde tuttu doktor bey falan dedim başka bi hastanedeydim doktor dediki size biraz vitamin yazalım soluk görünüyosunuz ense kalınlığınada bakalım dedi ben crinone kullanıyorum şuan bide folbiol var dedim normal sohbet ettik...
bebeği bi göriyim ben dedi bende neşeli neşeli tekrar kalp sesi dinliycekmişiz gibi yattım aynı dediğin gibi baktı baktı uzun uzun bişey söylemedi kanamalı bölgeler var dedi bebek yaşıyomu düşmüşmü dedim sakin ol dedi düşük olmamış henüz dedi bide alttan bakalım kesin bişey söylemek için erken dedi hepsi alıştırmaymış meğersem ölen dirilirmi ben ultrasondan hiç anlamam öyle ekrana boş boş baktım. eşime döndü kalp atışı alamıyorum beyfendi dedi. eşim zavallım sordu tekrar bakın belki görürsünüz falan dedi imkanı yokmu bunun başka hastaneye gidelim falan dedi ama ... bebeği almamız lazım kürtajla dedi ben çığlıklar ağlamalar arabayı tekmelemeler..
eve gittim anneme kalbi durmuş dedim bayıldım ayıldım annem tokatlar attı ayılayım diye falan komşular koştu geldi sonra kürtaja girdim.
Sevgili anneler & anne adayları arkadaşlar,
Ben kimya mühendisi ve biyokimya uzmanı olarak ,sevgili doktorların sadece anatomiyi daha çok öğrenip insan kimyasını fazla öğrenmemeleri üzerine bu yazımı yazıyorum.Çünkü onların size yazdıkları ilaçları bizler insan kimyasına bağlı üretiyoruz.
Evet şuan ülkemizde tüp bebek para kaynağı olarak görüldüğü için kök sebep çözülmeden hemen tüp bebek yaptıtılıyor ve başarı oranı o oranda azalıyor.
Ülkemizde infertilite problemi olanların ancak %30 u gerçekten tüp bebek yapılması gereken kişiler , kalan %70 ise para için.
Aşılama veya tüp bebek öncesinde size tavsiyem hayatınızda stres ,kaygı olumsuzluk ( oksidatif stres kaynağı) unsuru varsa onu ortadan kaldırın çünkü vücudunuzda oksidatif stres ne kadar fazla ise hem kadın ve hem erkek doğurganlığı o kadar azdır.Bebek rahim sıvısında tutunmaz çünkü sıvıda asitlik fazla olduğu için rahme tutunmaz.
İlk iş sabah ilk idrarınızı ölçüp alkali olup olmadığınıza bakabilirsiniz.PH 7 nin altında çıkarsa düşünce ve yeme şeklinizi değiştirmelisiniz.Oksidatif stresi elimine eden besin destek ürünleri kullanmalısınız.
çok sağolun inşallah sizden güzel haberi alır sonrada öyle devam ederiz:) bu arada benim 1. denemem
ü
Yani limonlu su, portakal suyu, karbonatlı su, sirkeli su.. Bunlar işe yarar değil mi?
Güzel bilgi valla ben şahsen 500 parça puzzle aldım,porselen hamuru yapıyorum minnak minnak biblolar yapıyorum,keçe,eski kumaşlar bissürü ıvır zıvır yayılıyorum misafir odama canım hangisini isterse ohooo bi bakıyorum incik boncuk akşam olmuş :)Sevgili anneler & anne adayları arkadaşlar,
Ben kimya mühendisi ve biyokimya uzmanı olarak ,sevgili doktorların sadece anatomiyi daha çok öğrenip insan kimyasını fazla öğrenmemeleri üzerine bu yazımı yazıyorum.Çünkü onların size yazdıkları ilaçları bizler insan kimyasına bağlı üretiyoruz.
Evet şuan ülkemizde tüp bebek para kaynağı olarak görüldüğü için kök sebep çözülmeden hemen tüp bebek yaptıtılıyor ve başarı oranı o oranda azalıyor.
Ülkemizde infertilite problemi olanların ancak %30 u gerçekten tüp bebek yapılması gereken kişiler , kalan %70 ise para için.
Aşılama veya tüp bebek öncesinde size tavsiyem hayatınızda stres ,kaygı olumsuzluk ( oksidatif stres kaynağı) unsuru varsa onu ortadan kaldırın çünkü vücudunuzda oksidatif stres ne kadar fazla ise hem kadın ve hem erkek doğurganlığı o kadar azdır.Bebek rahim sıvısında tutunmaz çünkü sıvıda asitlik fazla olduğu için rahme tutunmaz.
İlk iş sabah ilk idrarınızı ölçüp alkali olup olmadığınıza bakabilirsiniz.PH 7 nin altında çıkarsa düşünce ve yeme şeklinizi değiştirmelisiniz.Oksidatif stresi elimine eden besin destek ürünleri kullanmalısınız.
Güzel bilgi valla ben şahsen 500 parça puzzle aldım,porselen hamuru yapıyorum minnak minnak biblolar yapıyorum,keçe,eski kumaşlar bissürü ıvır zıvır yayılıyorum misafir odama canım hangisini isterse ohooo bi bakıyorum incik boncuk akşam olmuş :)
bende aynı dertten muzdaribim cnm senin amh kaç benimki 0.69Senin AMH ve FSh değerin kaç canım? Aynı dertten muzdaribiz, benim de rezervim az..
teşekkürederim hepimizin olur inşallah transfer tarihimi tahmini yazdım doğal siklus ya benimki yumurtamın çatlamasını bekliyoruz %90 11 yada 12 martta olacakmışş.Vural çok geçmiş olsun arkadaşım. En büyük mutluluklar senin olsun inşallah bundan sonra. Transfer tarihin 12 mart değil mi?
cnm ph 4-7 arasında olması zaten normal.. altı ve üstü sakıncalı diye biliyorum bende.. yanlışmı biliyorum acaba?Sevgili anneler & anne adayları arkadaşlar,
cnm inş. güzel haberlerini bekliyoruz.. bizede moral olsun :) ben beklemedeyim bakalımteşekkürederim hepimizin olur inşallah transfer tarihimi tahmini yazdım doğal siklus ya benimki yumurtamın çatlamasını bekliyoruz %90 11 yada 12 martta olacakmışş.
İlk olunca yaş da 36 olunca bacım iyi bi doktor olsun istedik 9 sene boyunca eşimin spermleri 1 milyonda sabit kaldı ne ilaç verdiler ne çare aradılar kız ben bişiy anlamadım tıpta böyle bişiy olmaz deyip testleri atanımı istersin de get araştırma hastanesine ben böyle bişiy görmedim diyeni mi istersin.anlayacağınız bacım azıcık talihsizlik tokatladı bizi bizde israel beyi bulduk.
Sen resmen gel beni bul diyon bacım bahane yok nasipse olur değilse bi şekilde gider.varmı ölüme çare yok ama her birinin bahanesi var.kitleme kendini kız hiç bişiy bulamazsan düşün imkanlarımız var olmayan napsın.Benim işim biraz stresli zaten yapısal olarakta gergin bi insanım kaygı çok fazla herşeyin en kötüsünü araştırırım ve hep o beni bulur başıma gelir ... ben yiycekleri deniycem düşük yapmıştım çünkü sbebei bulunamadı acaba asitlimiydi rahim
Güzel bilgi valla ben şahsen 500 parça puzzle aldım,porselen hamuru yapıyorum minnak minnak biblolar yapıyorum,keçe,eski kumaşlar bissürü ıvır zıvır yayılıyorum misafir odama canım hangisini isterse ohooo bi bakıyorum incik boncuk akşam olmuş :)
Yok canım 1 milyondu varikosel ameliyatı oldu yine 1 milyon çıktı ne düştü ne çıktı 9 senede 1 milyon sabit sevgili doktorlarımız bişiy anlamadık diyip yolladılar ilaç kür hiç bişiy denemedik saldık bayıra mevlam kayıra dedik yeni test yaptırdı oda 1 milyon çok istikrarlı bi kocam var :)Yasemin merhaba spermler için herangi bir vitamin takviyesi, kür filan kullandınız mı?
Yok canım 1 milyondu varikosel ameliyatı oldu yine 1 milyon çıktı ne düştü ne çıktı 9 senede 1 milyon sabit sevgili doktorlarımız bişiy anlamadık diyip yolladılar ilaç kür hiç bişiy denemedik saldık bayıra mevlam kayıra dedik yeni test yaptırdı oda 1 milyon çok istikrarlı bi kocam var :)Yasemin merhaba spermler için herangi bir vitamin takviyesi, kür filan kullandınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?