2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Vural çok geçmiş olsun arkadaşım. En büyük mutluluklar senin olsun inşallah bundan sonra. Transfer tarihin 12 mart değil mi?

ÜSTTEKİ YAZIYI BAŞKA SAYFADAN ALDIM BEN KİMYA MÜHENDİSİ DEĞİLİM YANİ:):):)

ü

Yani limonlu su, portakal suyu, karbonatlı su, sirkeli su.. Bunlar işe yarar değil mi?

Yaşımı yazmayı unutmuşum. 34 yaşındayım

Güzel bilgi valla ben şahsen 500 parça puzzle aldım,porselen hamuru yapıyorum minnak minnak biblolar yapıyorum,keçe,eski kumaşlar bissürü ıvır zıvır yayılıyorum misafir odama canım hangisini isterse ohooo bi bakıyorum incik boncuk akşam olmuş :)

BULDUM Bİ MAKALEDE BU ASİTİ AZALTAN YİYECEKLERİ ALIYIMDA YİYİM BARİ TRANSFER ÖNCESİ
KAYISI 1 NUMARADAYMIŞ
KESTANE 2
ÜZÜM
ELMA YAZIYOR
KEPEKLİ EKMEK BAL
SOĞAN SARIMSAK

Benim işim biraz stresli zaten yapısal olarakta gergin bi insanım kaygı çok fazla herşeyin en kötüsünü araştırırım ve hep o beni bulur başıma gelir ... ben yiycekleri deniycem düşük yapmıştım çünkü sbebei bulunamadı acaba asitlimiydi rahim

Vural çok geçmiş olsun arkadaşım. En büyük mutluluklar senin olsun inşallah bundan sonra. Transfer tarihin 12 mart değil mi?
teşekkürederim hepimizin olur inşallah transfer tarihimi tahmini yazdım doğal siklus ya benimki yumurtamın çatlamasını bekliyoruz %90 11 yada 12 martta olacakmışş.

cnm ph 4-7 arasında olması zaten normal.. altı ve üstü sakıncalı diye biliyorum bende.. yanlışmı biliyorum acaba?

teşekkürederim hepimizin olur inşallah transfer tarihimi tahmini yazdım doğal siklus ya benimki yumurtamın çatlamasını bekliyoruz %90 11 yada 12 martta olacakmışş.
cnm inş. güzel haberlerini bekliyoruz.. bizede moral olsun :) ben beklemedeyim bakalım

Ben kuru incir yiyorum hem seviyorum hem yumurta kalitesi için ama kür falan yapmam 9 sene bebiş olmadı ama hiç kür falan yapmadım mazallah alerjik bi bünyem var banyoda bile kızamıklı gibi oluyorum bünyenizi tanımıyosanız kalkışmayın derim nacizane fikrim düzgün olanıda bozarsınız telafisi zor olur.açın son ses hareketli müzik sizde eşlik edin,ben her gün mahalleye konser veriyorum,biliyorlar tüp bebek için uğraştığımı bişiy de demiyolar,takmayın,sıkmayın,boşverin güvenin doktorunuza,ama herşey bizim beynimizde bitiyor.ben bundan 3 sene önce başladım bu KK okumaya hamişleri okuya okuya vücudum kendini hamile sandı adetim 10 gün geçti ve bütün belirtileri yaşadım negatif testler yüzüme tokat gibi çarptı akıllandım.hanım hanımcık olmak surda dursun kalbinizi dinleyin önce biz pozitif olacaz sonra testlerimiz.seviyorum sizi her ne kadar tanımasamda. :)

Yasemin merhaba spermler için herangi bir vitamin takviyesi, kür filan kullandınız mı?

Sen resmen gel beni bul diyon bacım bahane yok nasipse olur değilse bi şekilde gider.varmı ölüme çare yok ama her birinin bahanesi var.kitleme kendini kız hiç bişiy bulamazsan düşün imkanlarımız var olmayan napsın.

Aaa süper fikir benim de evde polimer kil hamurlarım var onlarla oyalanayım bari. Gerçi benim 20 martta sınavım da var ona da çalışmalı :) Ya da yabancı bir diziye sarmalı ama hangisi

Oksidasyon kaynaklı hasar çok bilinen bir durumdur.
Örneğin oksijenle temas etmeleri durumunda yağın acıması ya da kesilen elmanın oksijenle temas eden yüzeyinin hızla kahverengileşmesi gibi.
Eğer elmayı kestikten sonra limon gibi c vitamini içeriği yüksek bir sıvıda bekletirsek beyaz kaldığını görürüz. Yine bitkisel yağlara E vitamini eklenir ki acılaşma süresi uzasın. Vücudumuzda da benzer şekilde gelişir metabolik olaylar. İşte serbest radikallerin sebep olduğu oksidasyon sonucu gelişen birçok kronik hastalığın oluşumunu engellemek ya da geciktirmek için antioksidan besinler çok değerlidir.
Beslenmemizde Nelere Dikkat Etmeliyiz?
1.Sebze, meyve ağırlıklı beslenilmeli.
2.Yanmış, tütsülenmiş, kömür ateşinde pişen besinlerden uzak durulmalı.
3. Katkı madde içeriği yüksek besinler tüketilmemeli.
4. Organik tarım ürünleri kullanılmalı.
5. Hazırlama ve pişirme yöntemlerine dikkat edilmeli. Buharda pişirme tekniği tercih edilmeli.
6.Her gün düzenli olarak bitkisel Omega 3 kaynağı olan ceviz, koyu yeşil yapraklı sebzeler ve keten tohumu tüketilmeli.
7. Hayvansal Omega 3 kaynağı olan balık tüketimine ağırlık verilmeli. Hatta hergün 1 tablet Omega 3 takviyesi kullanılmalı.
8. Aşırı yağlı ve şekerli besinlerden kaçınılmalı.
9.Eğer kanda serbest radikal düzeyi yüksek ise ya da risk grubufnda yer alınıyorsa antioksidan takviyesi kullanılmalı. Seçilecek ürüne bir uzmanla beraber karar verilmelidir.
10. Fazla kilolar biran önce verilmeli.
11.Bol sıvı tüketilmeli.

Yasemin merhaba spermler için herangi bir vitamin takviyesi, kür filan kullandınız mı?
Yok canım 1 milyondu varikosel ameliyatı oldu yine 1 milyon çıktı ne düştü ne çıktı 9 senede 1 milyon sabit sevgili doktorlarımız bişiy anlamadık diyip yolladılar ilaç kür hiç bişiy denemedik saldık bayıra mevlam kayıra dedik yeni test yaptırdı oda 1 milyon çok istikrarlı bi kocam var :)

Yok canım 1 milyondu varikosel ameliyatı oldu yine 1 milyon çıktı ne düştü ne çıktı 9 senede 1 milyon sabit sevgili doktorlarımız bişiy anlamadık diyip yolladılar ilaç kür hiç bişiy denemedik saldık bayıra mevlam kayıra dedik yeni test yaptırdı oda 1 milyon çok istikrarlı bi kocam var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…