2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

çok geçmiş olsun cnm.. Allahım daha kötülerini yaşatmaz inşallah....

kızlar merhaba kısaca anlatmaya calısacagım sıze aralık ılk denememı yazdıyorum sızlere durumumu yardımcı olabılecek bırılerı varsa sevınırım ben 33 yasında 5 yıla yakındır evlıgım evlıgımız ılk yıllarında cocugumuz olmadı 2 yıl esım amelıyat oldu varıkosel bendde ozaman hıc bır sıkıntı yoktu overlerde vs hıcbırseyde sonra amelıyat sonrası ben hamıle kaldım 5 haftalık dusuk oldu sonra arasından 2 yıl gectı bırdahah olmadı ve benım overlerde azalma sıkıntı cıktı 7 ay duzensızlestı adetlerım 21 de bır oluyorum 2 hafta temız gezıyordum ve artık tup bebege basvurduk ve bana koyulan tehsıs over azlıgı rezevr sıkıtım varmıs esımın spremler duzelmıs amleıyat sonrası onun sadece hızında sıkıntı varmıs her neyse ben zeynep kamıle ılk muayane gıttım adetın 2 gunu 1-2 sagda 3 yada 4 solda yumurta gorduler sonra obur adette gel baslayalım tup bebege dedıler ve basladık ılaclarımı aldım ve 2 gunu gel dedıler gıttım sadece ogun kıst yok baslayalabılırz dedıler sayı felan soylemedıler sonra ıgnelerın 4. gunu cagırdılar ve husrana ugradım ne sagda nede solda hıc yumurta yok nokta dahi yok dedıler bu cuma ıcın geleın bakalım e 2 bakmıslardı o yumurtamın olmadıgı gun oda 26 cıktı cok dusuktu ıgnelerım menegon ve peregon 300 vuruluyorum onu yukseltmedıler menegon olan ıgenemı artırdılar dozunu sonra 1 tane yumurta gelısmıs 7 gun cıktı sadece 1 tane olusmustu 16 olmus tek yumurta vardı cumartesı 23,45 catlatma ıgnesı yap dedıler yaptım pazartesı gıttım anestesıyı aldım o stresı yasadım cıktıgımda bırsey demedıler karısıklık olmus o arada telefonla aradılar hıc toplama yapılmadı ovele olmus catlamıs yumurtam bulamadıkları ıcın usg bakmıslar benı uyuttuklarında ve tabı ben yıkıldım 1 hakkımda gıttı yandı ve bayıldıgımla kaldım sımdı 2 denemeye basladım bugun 3 gunu ıgnelerımın bakalım ne olucak bılemıyorum benım fsh ve dıger hormonlarım cok cok ıyı ama amh 3 ay once baktırdıgımda 0,49 du bu ay bakıldı tup bebek oncesıo yerlere dusmus 0,07 cıktı ve sayımda yapılmıstı 1,2 bır tarafta 3,4 bır tarafta vardı gecen baslmadan once bakalım cuma ıgnelerın 5 gunu olacak cagırdılar ılaclarımda lucrın verdıler 1 mm mınık bır doz sabah aksam sonra gonal f 300 ve menional 150 var hepımıze hayırlı olur umarım

Çok geçmiş olsunnn...
çok sinirlendim o doktorlara nasıl böyle bi ihmale sebep olurlar yumurtalar çatlayana kadar nasıl toplamazlar çok afedersinde gerizekalımı bunlar.. yumurta çatlatma iğnesinden sonraki sabah toplanması gerekirdi sen okadar iğne kullandın hormon aldın ne biçim hastaneymiş o..
bence imkanın varsa memorial şişli hastanesinde semra kahramana git rapor geçiyor olabilir ciddiyetsiz bi yer gibi geldi bana sizin gittiğiniz. ne kişiler var yumurtalık rezervi çok çok az olup yumurta toplanabilen..

Beni de ekleyebilirsin tatlım yaşım 28 martın 20sinde adet olacağım ve tedavim başlayacak.. 2. denemem, Başkent Hastanesi'nde yaptırıyorum. Sebep AMH düşüklüğü..

Haydi bismillah arkadaşım kafanı rahat tut inş hayırlı haberlerle bize de moral olursun.oyalanacak bişiyler bul kendini dinleme yumoşların sağlıklı olsun.

Geçmiş olsun Allahım bir daha yaşatmasın arkadaşım inş bi dahaki bebişin seni hiç bırakmaz bunu tesellisi olmaz tabi ki ama eli ayağı oynamaya başlayıp yitip giden kuzular var.hiç yaşamadım bilemem tabi yanlış bişiyde söylemek istemem canını sıkma müsade et beynine unutsun,yenisini düşün ki o anasına sıkı sıkı tutunsun.

Hayırlı haberlerimiz gelsin inşallah hadi bakalım:)
Listeye benide ekler misin. Gerçi benim birdahaki aya ertelendi ama olsun. İsmim köşecikte duruversin :)
1. deneme, sebepsiz infertilite, istanbul tüp bebek merkezi, mart sonu adet

cnm İsrail aruh alanında çok iyi arkadaşımın dr için ferah olsun.menapoza girmesi yakındı ve ikizleri oldu,

İnşallah Canim ilk mutlu haberi senden alırız devamında biz geliriz

cnm İsrail aruh alanında çok iyi arkadaşımın dr için ferah olsun.menapoza girmesi yakındı ve ikizleri oldu,
Teşekkür ederim suratı gülmez konuşmaz dedilerdi asistanı dahi ama benim için yaptığı işte ne kadar iyi olduğu önemli.zaten Allahım ol dedikten sonra herşey sadece vesile.

Çok çok geçmiş olsun dilerim bu sefer mutlu sona ulaşır ve bebeğini sağlıkla kollarına alırsın.

Sevgili anneler & anne adayları arkadaşlar,
Ben kimya mühendisi ve biyokimya uzmanı olarak ,sevgili doktorların sadece anatomiyi daha çok öğrenip insan kimyasını fazla öğrenmemeleri üzerine bu yazımı yazıyorum.Çünkü onların size yazdıkları ilaçları bizler insan kimyasına bağlı üretiyoruz.
Evet şuan ülkemizde tüp bebek para kaynağı olarak görüldüğü için kök sebep çözülmeden hemen tüp bebek yaptıtılıyor ve başarı oranı o oranda azalıyor.
Ülkemizde infertilite problemi olanların ancak %30 u gerçekten tüp bebek yapılması gereken kişiler , kalan %70 ise para için.
Aşılama veya tüp bebek öncesinde size tavsiyem hayatınızda stres ,kaygı olumsuzluk ( oksidatif stres kaynağı) unsuru varsa onu ortadan kaldırın çünkü vücudunuzda oksidatif stres ne kadar fazla ise hem kadın ve hem erkek doğurganlığı o kadar azdır.Bebek rahim sıvısında tutunmaz çünkü sıvıda asitlik fazla olduğu için rahme tutunmaz.
İlk iş sabah ilk idrarınızı ölçüp alkali olup olmadığınıza bakabilirsiniz.PH 7 nin altında çıkarsa düşünce ve yeme şeklinizi değiştirmelisiniz.Oksidatif stresi elimine eden besin destek ürünleri kullanmalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…