- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
tşk ederim cnmÇok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun cnm.. Allahım daha kötülerini yaşatmaz inşallah....banada aşağı yukarı aynısı oldu ben gittim havalar binbeşyüz 3. tüp bebek denememde tuttu doktor bey falan dedim başka bi hastanedeydim doktor dediki size biraz vitamin yazalım soluk görünüyosunuz ense kalınlığınada bakalım dedi ben crinone kullanıyorum şuan bide folbiol var dedim normal sohbet ettik...
bebeği bi göriyim ben dedi bende neşeli neşeli tekrar kalp sesi dinliycekmişiz gibi yattım aynı dediğin gibi baktı baktı uzun uzun bişey söylemedi kanamalı bölgeler var dedi bebek yaşıyomu düşmüşmü dedim sakin ol dedi düşük olmamış henüz dedi bide alttan bakalım kesin bişey söylemek için erken dedi hepsi alıştırmaymış meğersem ölen dirilirmi ben ultrasondan hiç anlamam öyle ekrana boş boş baktım. eşime döndü kalp atışı alamıyorum beyfendi dedi. eşim zavallım sordu tekrar bakın belki görürsünüz falan dedi imkanı yokmu bunun başka hastaneye gidelim falan dedi ama ... bebeği almamız lazım kürtajla dedi ben çığlıklar ağlamalar arabayı tekmelemeler..
eve gittim anneme kalbi durmuş dedim bayıldım ayıldım annem tokatlar attı ayılayım diye falan komşular koştu geldi sonra kürtaja girdim.
kızlar merhaba kısaca anlatmaya calısacagım sıze aralık ılk denememı yazdıyorum sızlere durumumu yardımcı olabılecek bırılerı varsa sevınırım ben 33 yasında 5 yıla yakındır evlıgım evlıgımız ılk yıllarında cocugumuz olmadı 2 yıl esım amelıyat oldu varıkosel bendde ozaman hıc bır sıkıntı yoktu overlerde vs hıcbırseyde sonra amelıyat sonrası ben hamıle kaldım 5 haftalık dusuk oldu sonra arasından 2 yıl gectı bırdahah olmadı ve benım overlerde azalma sıkıntı cıktı 7 ay duzensızlestı adetlerım 21 de bır oluyorum 2 hafta temız gezıyordum ve artık tup bebege basvurduk ve bana koyulan tehsıs over azlıgı rezevr sıkıtım varmıs esımın spremler duzelmıs amleıyat sonrası onun sadece hızında sıkıntı varmıs her neyse ben zeynep kamıle ılk muayane gıttım adetın 2 gunu 1-2 sagda 3 yada 4 solda yumurta gorduler sonra obur adette gel baslayalım tup bebege dedıler ve basladık ılaclarımı aldım ve 2 gunu gel dedıler gıttım sadece ogun kıst yok baslayalabılırz dedıler sayı felan soylemedıler sonra ıgnelerın 4. gunu cagırdılar ve husrana ugradım ne sagda nede solda hıc yumurta yok nokta dahi yok dedıler bu cuma ıcın geleın bakalım e 2 bakmıslardı o yumurtamın olmadıgı gun oda 26 cıktı cok dusuktu ıgnelerım menegon ve peregon 300 vuruluyorum onu yukseltmedıler menegon olan ıgenemı artırdılar dozunu sonra 1 tane yumurta gelısmıs 7 gun cıktı sadece 1 tane olusmustu 16 olmus tek yumurta vardı cumartesı 23,45 catlatma ıgnesı yap dedıler yaptım pazartesı gıttım anestesıyı aldım o stresı yasadım cıktıgımda bırsey demedıler karısıklık olmus o arada telefonla aradılar hıc toplama yapılmadı ovele olmus catlamıs yumurtam bulamadıkları ıcın usg bakmıslar benı uyuttuklarında ve tabı ben yıkıldım 1 hakkımda gıttı yandı ve bayıldıgımla kaldım sımdı 2 denemeye basladım bugun 3 gunu ıgnelerımın bakalım ne olucak bılemıyorum benım fsh ve dıger hormonlarım cok cok ıyı ama amh 3 ay once baktırdıgımda 0,49 du bu ay bakıldı tup bebek oncesıo yerlere dusmus 0,07 cıktı ve sayımda yapılmıstı 1,2 bır tarafta 3,4 bır tarafta vardı gecen baslmadan once bakalım cuma ıgnelerın 5 gunu olacak cagırdılar ılaclarımda lucrın verdıler 1 mm mınık bır doz sabah aksam sonra gonal f 300 ve menional 150 var hepımıze hayırlı olur umarım
Haydi bismillah arkadaşım kafanı rahat tut inş hayırlı haberlerle bize de moral olursun.oyalanacak bişiyler bul kendini dinleme yumoşların sağlıklı olsun.Kızlar Ege Üniden geldim. Yumurtalara baktılar. Bu akşam çatlatma iğnem var. 4 mart cuma da yumurta toplama. Hadi hayırlısı diyorum hepimiz için. İlk sonuç benden gelecek sanırım, inşallah pozitifle başlarım, arkamdan da siz gelirsiniz inşallah inşallah
Geçmiş olsun Allahım bir daha yaşatmasın arkadaşım inş bi dahaki bebişin seni hiç bırakmaz bunu tesellisi olmaz tabi ki ama eli ayağı oynamaya başlayıp yitip giden kuzular var.hiç yaşamadım bilemem tabi yanlış bişiyde söylemek istemem canını sıkma müsade et beynine unutsun,yenisini düşün ki o anasına sıkı sıkı tutunsun.banada aşağı yukarı aynısı oldu ben gittim havalar binbeşyüz 3. tüp bebek denememde tuttu doktor bey falan dedim başka bi hastanedeydim doktor dediki size biraz vitamin yazalım soluk görünüyosunuz ense kalınlığınada bakalım dedi ben crinone kullanıyorum şuan bide folbiol var dedim normal sohbet ettik...
bebeği bi göriyim ben dedi bende neşeli neşeli tekrar kalp sesi dinliycekmişiz gibi yattım aynı dediğin gibi baktı baktı uzun uzun bişey söylemedi kanamalı bölgeler var dedi bebek yaşıyomu düşmüşmü dedim sakin ol dedi düşük olmamış henüz dedi bide alttan bakalım kesin bişey söylemek için erken dedi hepsi alıştırmaymış meğersem ölen dirilirmi ben ultrasondan hiç anlamam öyle ekrana boş boş baktım. eşime döndü kalp atışı alamıyorum beyfendi dedi. eşim zavallım sordu tekrar bakın belki görürsünüz falan dedi imkanı yokmu bunun başka hastaneye gidelim falan dedi ama ... bebeği almamız lazım kürtajla dedi ben çığlıklar ağlamalar arabayı tekmelemeler..
eve gittim anneme kalbi durmuş dedim bayıldım ayıldım annem tokatlar attı ayılayım diye falan komşular koştu geldi sonra kürtaja girdim.
Kızlar Ege Üniden geldim. Yumurtalara baktılar. Bu akşam çatlatma iğnem var. 4 mart cuma da yumurta toplama. Hadi hayırlısı diyorum hepimiz için. İlk sonuç benden gelecek sanırım, inşallah pozitifle başlarım, arkamdan da siz gelirsiniz inşallah inşallah
Canim ben yazmıştım bilgileri ama tekrar yazım yaş 25 1 deneme polikistik over var bende adet tarihim belli değil yumurta toplandığı için Mart diyelim Bahçeci tulbebebk merkeziEki Görüntüle 1787055
Eksik bilgileri olan arkadaşlarım bilgilerini tamamlarsa listeye yazayım.
cnm İsrail aruh alanında çok iyi arkadaşımın dr için ferah olsun.menapoza girmesi yakındı ve ikizleri oldu,Evet her konuda acemiyim ben.ama inşallah emeklerimiz boşa gitmez de yüzümüz güler ne diyim senelerce bu KK hamile konularını okudum ağladım,eşimede bişiy diyemedim.hayırlısı demekten başka çarem kalmadı.
İnşallah Canim ilk mutlu haberi senden alırız devamında biz gelirizKızlar Ege Üniden geldim. Yumurtalara baktılar. Bu akşam çatlatma iğnem var. 4 mart cuma da yumurta toplama. Hadi hayırlısı diyorum hepimiz için. İlk sonuç benden gelecek sanırım, inşallah pozitifle başlarım, arkamdan da siz gelirsiniz inşallah inşallah
:))Kızlar aklıma ne geldi annem derdi böyle kadın kadına konuşurlarken anlam veremezdim "kadının ömrü donunun ağına bakmakla geçermiş " çocuğu olan kırmızılar gelsin diye bakar,olmayan gelmesin diye valla doğru diyomuş. :)
Teşekkür ederim suratı gülmez konuşmaz dedilerdi asistanı dahi ama benim için yaptığı işte ne kadar iyi olduğu önemli.zaten Allahım ol dedikten sonra herşey sadece vesile.cnm İsrail aruh alanında çok iyi arkadaşımın dr için ferah olsun.menapoza girmesi yakındı ve ikizleri oldu,
kızlar merhaba kısaca anlatmaya calısacagım sıze aralık ılk denememı yazdıyorum sızlere durumumu yardımcı olabılecek bırılerı varsa sevınırım ben 33 yasında 5 yıla yakındır evlıgım evlıgımız ılk yıllarında cocugumuz olmadı 2 yıl esım amelıyat oldu varıkosel bendde ozaman hıc bır sıkıntı yoktu overlerde vs hıcbırseyde sonra amelıyat sonrası ben hamıle kaldım 5 haftalık dusuk oldu sonra arasından 2 yıl gectı bırdahah olmadı ve benım overlerde azalma sıkıntı cıktı 7 ay duzensızlestı adetlerım 21 de bır oluyorum 2 hafta temız gezıyordum ve artık tup bebege basvurduk ve bana koyulan tehsıs over azlıgı rezevr sıkıtım varmıs esımın spremler duzelmıs amleıyat sonrası onun sadece hızında sıkıntı varmıs her neyse ben zeynep kamıle ılk muayane gıttım adetın 2 gunu 1-2 sagda 3 yada 4 solda yumurta gorduler sonra obur adette gel baslayalım tup bebege dedıler ve basladık ılaclarımı aldım ve 2 gunu gel dedıler gıttım sadece ogun kıst yok baslayalabılırz dedıler sayı felan soylemedıler sonra ıgnelerın 4. gunu cagırdılar ve husrana ugradım ne sagda nede solda hıc yumurta yok nokta dahi yok dedıler bu cuma ıcın geleın bakalım e 2 bakmıslardı o yumurtamın olmadıgı gun oda 26 cıktı cok dusuktu ıgnelerım menegon ve peregon 300 vuruluyorum onu yukseltmedıler menegon olan ıgenemı artırdılar dozunu sonra 1 tane yumurta gelısmıs 7 gun cıktı sadece 1 tane olusmustu 16 olmus tek yumurta vardı cumartesı 23,45 catlatma ıgnesı yap dedıler yaptım pazartesı gıttım anestesıyı aldım o stresı yasadım cıktıgımda bırsey demedıler karısıklık olmus o arada telefonla aradılar hıc toplama yapılmadı ovele olmus catlamıs yumurtam bulamadıkları ıcın usg bakmıslar benı uyuttuklarında ve tabı ben yıkıldım 1 hakkımda gıttı yandı ve bayıldıgımla kaldım sımdı 2 denemeye basladım bugun 3 gunu ıgnelerımın bakalım ne olucak bılemıyorum benım fsh ve dıger hormonlarım cok cok ıyı ama amh 3 ay once baktırdıgımda 0,49 du bu ay bakıldı tup bebek oncesıo yerlere dusmus 0,07 cıktı ve sayımda yapılmıstı 1,2 bır tarafta 3,4 bır tarafta vardı gecen baslmadan once bakalım cuma ıgnelerın 5 gunu olacak cagırdılar ılaclarımda lucrın verdıler 1 mm mınık bır doz sabah aksam sonra gonal f 300 ve menional 150 var hepımıze hayırlı olur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?