2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

kent35 .!.:
Kızlar transferime 2 gün var. Prednol verdi. Kortizonmuş. Sizede verdimi?

Tuz yasak dedi hıc tuz istemiyorum ama şiştiğimi hissediyorum
Ben transferden once 4 gun kullandim ve tuz yasakti.bendede siskinlik yapti.tuz hala yasak bana

Slm kizlar bende transfer olali 4.gunum bugun adet agrilari gibi agrilarim var bugun sizlerde byle birsey oldumu cok korkuyorum tutmadi diye hasta olucam diye normal adet tarihim 17 mayis test tarihimde 19 myis

Evet ya bende kilo almışım çokta ağrı çekiyorum tuketti beni 20 gündür geçmeyen kasık ve gogus agrim var.ikinciyi denemekten korkar oldum nolacak halimiz bilmiyorum allah yardımcımız olsun.

Şu kadınlar kulübünün bir uygulaması olsa ne iyi olurdu sohbet sayfası falan olurdu böyle takip etmesi biraz zor oluyor yaa

ben buralardayim canim okuyorum ama pek katilamadi. bugun kivraniyorum resmen bulanti, mide yanmasi kaynamasi berbat oldum

Ayy cnm.yaa bi hafifleseydi sikintilarin.3 aydan sonra daha iyi olursun Insallah

Bende burdayim ama sen yoksunki

Ayy cnm telefonla konusuyodum..bakamadim.

Canim yarin cozulecek embriyorlar cumartesiye kadar giderse cumartesi tarnsfer gunum duaedin kizlar

Hadi cnm Insallah sorunsuz ilerler herşey

Çözülmesinde sıkıntı olabiliyor mu yaa? Benimde kısmetse cuma günü transfer önceden mi çözülmesini sağlıyorlar?
Canim benim 3 gunu embriyosunbesekadar giderse transfer olacak busefer besinci gunu tarnsferi olsun dedi doktor negatifim ucuncu gunuydu ondan yani cozulmede sikinti olmaz icin rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…