- 30 Eylül 2013
- 536
- 540
- 303
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #5.161
Banada verdiler test gününe kadar iki tane kullandım ve hiç tuz yasak demediler ve şişmedimde canımKızlar transferime 2 gün var. Prednol verdi. Kortizonmuş. Sizede verdimi?
Tuz yasak dedi hıc tuz istemiyorum ama şiştiğimi hissediyorum
Kızlar transferime 2 gün var. Prednol verdi. Kortizonmuş. Sizede verdimi?
ben buralardayim canim okuyorum ama pek katilamadi. bugun kivraniyorum resmen bulanti, mide yanmasi kaynamasi berbat oldumAyyyy ne kadar sessiz burasi nerdeee herkesss
Ben transferden once 4 gun kullandim ve tuz yasakti.bendede siskinlik yapti.tuz hala yasak banakent35 .!.:Kızlar transferime 2 gün var. Prednol verdi. Kortizonmuş. Sizede verdimi?
Bende burdayim ama sen yoksunkiAyyyy ne kadar sessiz burasi nerdeee herkesss
Canim yarin cozulecek embriyorlar cumartesiye kadar giderse cumartesi tarnsfer gunum duaedin kizlar
Çözülmesinde sıkıntı olabiliyor mu yaa? Benimde kısmetse cuma günü transfer önceden mi çözülmesini sağlıyorlar?Canim yarin cozulecek embriyorlar cumartesiye kadar giderse cumartesi tarnsfer gunum duaedin kizlar
ben buralardayim canim okuyorum ama pek katilamadi. bugun kivraniyorum resmen bulanti, mide yanmasi kaynamasi berbat oldum
Bende burdayim ama sen yoksunki
Canim yarin cozulecek embriyorlar cumartesiye kadar giderse cumartesi tarnsfer gunum duaedin kizlar
Canim benim 3 gunu embriyosunbesekadar giderse transfer olacak busefer besinci gunu tarnsferi olsun dedi doktor negatifim ucuncu gunuydu ondan yani cozulmede sikinti olmaz icin rahat olsunÇözülmesinde sıkıntı olabiliyor mu yaa? Benimde kısmetse cuma günü transfer önceden mi çözülmesini sağlıyorlar?
Ayy cnm.yaa bi hafifleseydi sikintilarin.3 aydan sonra daha iyi olursun Insallah
Amin canim insllah
Ayy cnm telefonla konusuyodum..bakamadim.
Hadi cnm Insallah sorunsuz ilerler herşey
Saol Canım cevap icin şimdiden Hakkında hayırlısı olsun inşallahCanim benim 3 gunu embriyosunbesekadar giderse transfer olacak busefer besinci gunu tarnsferi olsun dedi doktor negatifim ucuncu gunuydu ondan yani cozulmede sikinti olmaz icin rahat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?