2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Slm kizlar bende transfer olali 4.gunum bugun adet agrilari gibi agrilarim var bugun sizlerde byle birsey oldumu cok korkuyorum tutmadi diye hasta olucam diye normal adet tarihim 17 mayis test tarihimde 19 myis
Cok normal bu tarz agrilar gebelik yerlesirken olabiliyor.Allah hakkinizda hayirlisini nasip etsin.

Kizlari size birsey sormak istiorum sormasi ayip ama.. Afedersiniz bu doktorun verdigi progestronu vajinadann iceri sokunca elime boyle birsey gelio rahim omu oluo anlamadim ben yumusak birsey.bide geecenlerde internetye okudum elle hamilelik testinte rahim asagida olursa adet olucak demekmis anlamadim tabiki simdiki zamanda elle kontrol boylr seyler sacma ama simdi biz ilaci mecbut ordan attigimiz icin acaba boyle birseybileniniz varmi merak ettim ???

Tamam cnm cok sagol peki senin test tarigun fln bellimi?
10 haftalik oldum canim hamilelik tamamen bir endiseden ibaret bence...Tup bebek macerasi ayri bir surec hamilelik ayri bir surec.Hep dr zamani gelse de bi saglikla gorsek diyoruz.Allah hayirli olani bilir diyip tevekkulle beklemek lazim veren de o alan da .Bunu yapmayi ne kadar basarabilirsek o kadar akli selim kalabiliriz :)

Oh ne guzel hamissin Allahim sag saglim eline almayida nasip etsin ins. Oyle cnm ama iste mlesef insan artik uster istemez sabirsiz oluo ama bol bol dua ediorum Rabbim isteyipte olmayan herkese ins saglikli ve hayirli evlatlar nasio etsin iins

Bana hiç gün aymadı canlar bugün kontrolümüz var bi hevesle kalktım lavaboya gittim bi de ne göreyim çamaşırım da kocaman 3 tane leke peçeteye sildikçe geliyordu koyu kahverengi umarım kuzularım benimledir şimdi hastaneye doğru gidiyoruz

sakin ol canım stres yapma onlar olabiliyor sakin... konrolden sonra rahatlarsın rabbim gönlüne göre versin ama sakinnn panik yok..

Canım sakın ol bak benim 10 gündür bu durumum var Dr. Dinlen dedi şimdilik bol bol dinleniyorum bende

günaydın kizlar... bulantilarim sagolsun bugün de benimle beraber
Bende o kadar aşırı derecede bulantım yok şükür çok nadir oluyor ama şu kanamada kesilse dahada rahat olacağım bugün sabah sümükümsü kahverengi birşeyler geldi birde sancı var çok huzursuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…