- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #5.181
Cnm ben iki kere yaptırdım hiç bir sıkıntı yasamadim inss sende yasamazsinÇözülmesinde sıkıntı olabiliyor mu yaa? Benimde kısmetse cuma günü transfer önceden mi çözülmesini sağlıyorlar?
Bende kullanmıştım cnm evet dikkat etmezsen sonrasında kilo yapabiliyorKızlar transferime 2 gün var. Prednol verdi. Kortizonmuş. Sizede verdimi?
Tuz yasak dedi hıc tuz istemiyorum ama şiştiğimi hissediyorum
Rica ederim ne demek canim sagolSaol Canım cevap icin şimdiden Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Canim bende merak ediyorum insllah iyidirKızlar ben @prenses1989. U çok merak etttim hiç yazmiyo
Cok normal bu tarz agrilar gebelik yerlesirken olabiliyor.Allah hakkinizda hayirlisini nasip etsin.Slm kizlar bende transfer olali 4.gunum bugun adet agrilari gibi agrilarim var bugun sizlerde byle birsey oldumu cok korkuyorum tutmadi diye hasta olucam diye normal adet tarihim 17 mayis test tarihimde 19 myis
Tamam cnm cok sagol peki senin test tarigun fln bellimi?Cok normal bu tarz agrilar gebelik yerlesirken olabiliyor.Allah hakkinizda hayirlisini nasip etsin.
10 haftalik oldum canim hamilelik tamamen bir endiseden ibaret bence...Tup bebek macerasi ayri bir surec hamilelik ayri bir surec.Hep dr zamani gelse de bi saglikla gorsek diyoruz.Allah hayirli olani bilir diyip tevekkulle beklemek lazim veren de o alan da .Bunu yapmayi ne kadar basarabilirsek o kadar akli selim kalabiliriz :)Tamam cnm cok sagol peki senin test tarigun fln bellimi?
Oh ne guzel hamissin Allahim sag saglim eline almayida nasip etsin ins. Oyle cnm ama iste mlesef insan artik uster istemez sabirsiz oluo ama bol bol dua ediorum Rabbim isteyipte olmayan herkese ins saglikli ve hayirli evlatlar nasio etsin iins10 haftalik oldum canim hamilelik tamamen bir endiseden ibaret bence...Tup bebek macerasi ayri bir surec hamilelik ayri bir surec.Hep dr zamani gelse de bi saglikla gorsek diyoruz.Allah hayirli olani bilir diyip tevekkulle beklemek lazim veren de o alan da .Bunu yapmayi ne kadar basarabilirsek o kadar akli selim kalabiliriz :)
sakin ol canım stres yapma onlar olabiliyor sakin... konrolden sonra rahatlarsın rabbim gönlüne göre versin ama sakinnn panik yok..Bana hiç gün aymadı canlarbugün kontrolümüz var bi hevesle kalktım lavaboya gittim bi de ne göreyim çamaşırım da kocaman 3 tane leke peçeteye sildikçe geliyordu koyu kahverengi umarım kuzularım benimledir şimdi hastaneye doğru gidiyoruz
Canım sakın ol bak benim 10 gündür bu durumum var Dr. Dinlen dedi şimdilik bol bol dinleniyorum bendeBana hiç gün aymadı canlarbugün kontrolümüz var bi hevesle kalktım lavaboya gittim bi de ne göreyim çamaşırım da kocaman 3 tane leke peçeteye sildikçe geliyordu koyu kahverengi umarım kuzularım benimledir şimdi hastaneye doğru gidiyoruz
Bende o kadar aşırı derecede bulantım yok şükür çok nadir oluyor ama şu kanamada kesilse dahada rahat olacağım bugün sabah sümükümsü kahverengi birşeyler geldi birde sancı var çok huzursuzumgünaydın kizlar... bulantilarim sagolsun bugün de benimle beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?