2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Kizlarrr acil bişey soracam pazartesi benim sonuç biliyorsunuz düşüşe geçmişti bugün yine garanti etmek için tekrar test yaptırdım sonucum 244 çıktı ne demek bu dış gebelik mi sizce

Umarım iyisinizdir sen ve bebıslerın rabbim yardım etsin

Çok ilginç hakkaten ya bu ne böyle kimyasal da böyle olur mu düştü mü düşer diye biliyorum bi düşüyor bi yükseliyor allah hayırlısını versin
Bence özelde yaptırdığım test yanlış çıktı başka bir açıklaması yok zaten merkezi arayıp söyleyince farklı yerlerde yaptırmayın testi dedi

Canım Bisey yoktur Insallah HAyırlı haberle gel.

Gecmis olsun canim korkma yoktur bisey butun hamisler yasadi galiba burada iyi haberlerle gel hadi

Canım sakın ol bak benim 10 gündür bu durumum var Dr. Dinlen dedi şimdilik bol bol dinleniyorum bende

Umarım iyisinizdir sen ve bebıslerın rabbim yardım etsin

Canım Bisey yoktur Insallah HAyırlı haberle gel.
Kızlar çok sağolun kuzularım iyi çok şükür kanama alanı var ama doktor sıkma canını dedi kuzularımı görüp kalplerinin attığını duyunca rahatladım 10 gün rapor verdi yatıp dinleneceksin kalmayacaksın dedi 26sında tekrar kontrolümüz var inşallah Rabbim herkesin yavrusunu bağışlasın kucağına aldırsın olmayana da nasip etsin inşallah

cok sükür canim iyi olmalarona sevindim
gelisimleri nasil, tarihinle uyumlu mu gidiyor. benimde var bugün kontrolum aksam üstü. bekliyorum bakalim

kalbini ferah tut canim insalah hayirli haberler alacaksinn

gunaydin kizlar bugun transferimin 2. gunu test gunum 25 i ama ben haftaya cuma testi yaptiricam insallah yoksa catlicam

Canım İşte benim de kanama alanı olduğu için doktor dinlenme verdi ve hala 10 gündür devam ediyor Ben de pazartesi gideceğim kontörle İnşallah ben de miniği görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…