- 3 Eylül 2014
- 2.978
- 2.343
- 108
- 37
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #5.201
Bu duruma d.run ne diyor canımKizlarrr acil bişey soracam pazartesi benim sonuç biliyorsunuz düşüşe geçmişti bugün yine garanti etmek için tekrar test yaptırdım sonucum 244 çıktı ne demek bu dış gebelik mi sizce
Onlar hiçbir yorum yapamıyorlar ctesi tekrar test yapacamBu duruma d.run ne diyor canım
Çok şaşırtıcı bir olay
Çok ilginç hakkaten ya bu ne böyle kimyasal da böyle olur mu düştü mü düşer diye biliyorum bi düşüyor bi yükseliyor allah hayırlısını versinOnlar hiçbir yorum yapamıyorlar ctesi tekrar test yapacam
Umarım iyisinizdir sen ve bebıslerın rabbim yardım etsinBana hiç gün aymadı canlarbugün kontrolümüz var bi hevesle kalktım lavaboya gittim bi de ne göreyim çamaşırım da kocaman 3 tane leke peçeteye sildikçe geliyordu koyu kahverengi umarım kuzularım benimledir şimdi hastaneye doğru gidiyoruz
Bence özelde yaptırdığım test yanlış çıktı başka bir açıklaması yok zaten merkezi arayıp söyleyince farklı yerlerde yaptırmayın testi dediÇok ilginç hakkaten ya bu ne böyle kimyasal da böyle olur mu düştü mü düşer diye biliyorum bi düşüyor bi yükseliyor allah hayırlısını versin
İki gün boşuna mı ağladım şimdiUmarım iyisinizdir sen ve bebıslerın rabbim yardım etsin
İnşallah öyledir canım da kafan bi rahat etsin yaBence özelde yaptırdığım test yanlış çıktı başka bir açıklaması yok zaten merkezi arayıp söyleyince farklı yerlerde yaptırmayın testi dedi
Bana hiç gün aymadı canlarbugün kontrolümüz var bi hevesle kalktım lavaboya gittim bi de ne göreyim çamaşırım da kocaman 3 tane leke peçeteye sildikçe geliyordu koyu kahverengi umarım kuzularım benimledir şimdi hastaneye doğru gidiyoruz
insallah biran önce ne oldugu belli olur canim.. testler ayni yerde yaptirin diyorlar canim hepBence özelde yaptırdığım test yanlış çıktı başka bir açıklaması yok zaten merkezi arayıp söyleyince farklı yerlerde yaptırmayın testi dedi
Ah canım yılan hikayesine döndü senin net bi sonuç alamadın biz olumlu düşünelim inş diş bebeklik değildir bizde seninle heyecanlaniyoruzİki gün boşuna mı ağladım şimdineyse dua niyetine geçmiştir
Gecmis olsun canim korkma yoktur bisey butun hamisler yasadi galiba burada iyi haberlerle gel hadi
Canım sakın ol bak benim 10 gündür bu durumum var Dr. Dinlen dedi şimdilik bol bol dinleniyorum bende
Umarım iyisinizdir sen ve bebıslerın rabbim yardım etsin
Kızlar çok sağolun kuzularım iyi çok şükür kanama alanı var ama doktor sıkma canını dedi kuzularımı görüp kalplerinin attığını duyunca rahatladım 10 gün rapor verdi yatıp dinleneceksin kalmayacaksın dedi 26sında tekrar kontrolümüz var inşallah Rabbim herkesin yavrusunu bağışlasın kucağına aldırsın olmayana da nasip etsin inşallahCanım Bisey yoktur Insallah HAyırlı haberle gel.
cok sükür canim iyi olmalarona sevindimKızlar çok sağolun kuzularım iyi çok şükür kanama alanı var ama doktor sıkma canını dedi kuzularımı görüp kalplerinin attığını duyunca rahatladım 10 gün rapor verdi yatıp dinleneceksin kalmayacaksın dedi 26sında tekrar kontrolümüz var inşallah Rabbim herkesin yavrusunu bağışlasın kucağına aldırsın olmayana da nasip etsin inşallah
kalbini ferah tut canim insalah hayirli haberler alacaksinnBana hiç gün aymadı canlarbugün kontrolümüz var bi hevesle kalktım lavaboya gittim bi de ne göreyim çamaşırım da kocaman 3 tane leke peçeteye sildikçe geliyordu koyu kahverengi umarım kuzularım benimledir şimdi hastaneye doğru gidiyoruz
Canım İşte benim de kanama alanı olduğu için doktor dinlenme verdi ve hala 10 gündür devam ediyor Ben de pazartesi gideceğim kontörle İnşallah ben de miniği görürümKızlar çok sağolun kuzularım iyi çok şükür kanama alanı var ama doktor sıkma canını dedi kuzularımı görüp kalplerinin attığını duyunca rahatladım 10 gün rapor verdi yatıp dinleneceksin kalmayacaksın dedi 26sında tekrar kontrolümüz var inşallah Rabbim herkesin yavrusunu bağışlasın kucağına aldırsın olmayana da nasip etsin inşallah
kızz daha dur nereye catliyorsun daha iki gün olmuşgunaydin kizlar bugun transferimin 2. gunu test gunum 25 i ama ben haftaya cuma testi yaptiricam insallah yoksa catlicam
Benimde bugub 5. gunum karbim agrio adet agrilarima benzer agrilarim var dunden beri hayirlisi artik. Senin kacinci fun embriyoau ve kac tane koydulargunaydin kizlar bugun transferimin 2. gunu test gunum 25 i ama ben haftaya cuma testi yaptiricam insallah yoksa catlicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?