- 12 Ocak 2016
- 716
- 577
- 103
- 36
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
orası öyle allaha çok şükür diyoruz hepimiz ama... bi an gelip hamile birini görünce , mutlu çocuklu bi aile görünce işte o an... işte o anki burukluk neden ben allahım sorusunu boş bulundurup sorduruyor insana maleseffff...Sen resmen gel beni bul diyon bacım bahane yok nasipse olur değilse bi şekilde gider.varmı ölüme çare yok ama her birinin bahanesi var.kitleme kendini kız hiç bişiy bulamazsan düşün imkanlarımız var olmayan napsın.
Oyna tabi bacım aç müziğini de canın istesin ders canın istesin oyuncak.kasmakla olmuyor çiçek bak benim var konuşuyom onlarla ne kadar hayatıma takılan pürüz varsa jilet gibi kazıdım attım.. Olursa olur ne diyim olmasa da Allahın taktiri der geçerim.Aaa süper fikir benim de evde polimer kil hamurlarım var onlarla oyalanayım bari. Gerçi benim 20 martta sınavım da var ona da çalışmalı :) Ya da yabancı bir diziye sarmalı ama hangisi
Canımsın aynı şeyleri 9 senede bende yaşadım sorana düşünmüyoruz dedim sonra baktım benmiyim bi tek kabahat mi dedim ve öyle olduğum zamanlarda asabiliğim hat safadaydı.sonra herkese olmadığını söyledim niye soyutlayacam kendimi çocuğu olanlar yüzüme acıyarak bakıyorlardı hicccc umurumda olmadı.kendime acıdım sonra acizliğime.silkelen kendine gel.Sen Pozitif Olursan Testinde Olur.çocuksuzluk la sınanmak çocuğuyla sınanmaktan iyidir bacım.orası öyle allaha çok şükür diyoruz hepimiz ama... bi an gelip hamile birini görünce , mutlu çocuklu bi aile görünce işte o an... işte o anki burukluk neden ben allahım sorusunu boş bulundurup sorduruyor insana maleseffff...
AMA yok olacak o bebişler o göbüşlere tutunacak o kadar anaları babaları pozitif olacak tatlı tatlı mamalar yiyecek güçlenecek sonra bebişler gelecek önceyi bırak şimdiye bak yaşım 36 benim sorana 26 diyom :)orası öyle allaha çok şükür diyoruz hepimiz ama... bi an gelip hamile birini görünce , mutlu çocuklu bi aile görünce işte o an... işte o anki burukluk neden ben allahım sorusunu boş bulundurup sorduruyor insana maleseffff...
hoşbuldum canım inşaAllah hepimiz mutlu bir sonuç alırız hayırlısıylaHoşgeldin arkadaşım hayırlı olsun tedavin inşallah ilk denemede tutar Allahin izniyle...
amin cnm hoşbuldumHayirli olsun cnm hoşgeldin
merhaba cnm ekleyebilirsin 31 yaş ilk deneme eğitim araştırma hastanesikanaryamm merhaba seni de ekleyelim mi listeye? Yaş, kaçıncı deneme, tedavi gördüğün merkezi yazabilirsen ekleyeyim
Nasi
Bisey sorucam Gonal-f bende kullandim da her seferinde nekadar miktarda uyguladiniz?
İlk tedavide kan değerime göre ayarladılar canım ilk 225 le başladı sonra 175 oldu en son gün 75 vuruldum ikinci trdavim başka yerdeydi hiç kan tahlili yapmadan hergün 225 oldum ama mavhettiler beni karnım şişti çok fena yürüyemedim bile ama her ikisindede toplam 3 kutu kullandımNasi
Bisey sorucam Gonal-f bende kullandim da her seferinde nekadar miktarda uyguladiniz?
Kızlar selam bende şimdi doktordan geldim menopur ve Gonal F ile ilk iğnemi oldum. 5 gün sonra kontrol verdi. Haftaya yumurta toplama olursa 1,5 ay sonda transferi yapıcam dedi. Bu iğneler kaç gün kullanılıyor ki. Bana 5 gün yetişmek gibi dedi
Evet aynı derdimiz biz biraz daha zorlu gruba giriyoruzSenin AMH ve FSh değerin kaç canım? Aynı dertten muzdaribiz, benim de rezervim az..
Hiç fikrim yok nasıl bakılıyor acaba..cnm ph 4-7 arasında olması zaten normal.. altı ve üstü sakıncalı diye biliyorum bende.. yanlışmı biliyorum acaba?
Kızlar selam bende şimdi doktordan geldim menopur ve Gonal F ile ilk iğnemi oldum. 5 gün sonra kontrol verdi. Haftaya yumurta toplama olursa 1,5 ay sonda transferi yapıcam dedi. Bu iğneler kaç gün kullanılıyor ki. Bana 5 gün yetişmek gibi dedi
İlk tedavide kan değerime göre ayarladılar canım ilk 225 le başladı sonra 175 oldu en son gün 75 vuruldum ikinci trdavim başka yerdeydi hiç kan tahlili yapmadan hergün 225 oldum ama mavhettiler beni karnım şişti çok fena yürüyemedim bile ama her ikisindede toplam 3 kutu kullandım
cnm umarım senin için hayırlısı olur.. bebek tutana kadar devam ediyo iğneler.. tuttuktan sonra progesterona başlıyosun.. doktor buna duruma göre iğne, vajinel jel yada yumuşak kapsül hapla devam ediliyor.. ben bebek tuttuktan sonra 6. haftaya kadar iğne kullanmaya devam etmiştm.. sonra hem jel hemde hap kullanıyordum cnm..Kızlar selam bende şimdi doktordan geldim menopur ve Gonal F ile ilk iğnemi oldum. 5 gün sonra kontrol verdi. Haftaya yumurta toplama olursa 1,5 ay sonda transferi yapıcam dedi. Bu iğneler kaç gün kullanılıyor ki. Bana 5 gün yetişmek gibi dedi
Bana doktor yaptırmıştı.. 5.5 çıkmıştı.. ozaman söylemişti.. 4-7 aralığında olması gerektiğini cnm..Hiç fikrim yok nasıl bakılıyor acaba..
Bu yazıyı başka forumdan aldım.
Hayırlısı olsun canım, ilk denemnmiydi iniallah haftayada transferin olur benimde toplama haftaya olır heralde bugün 5.günümKızlar Ege Üniden geldim. Yumurtalara baktılar. Bu akşam çatlatma iğnem var. 4 mart cuma da yumurta toplama. Hadi hayırlısı diyorum hepimiz için. İlk sonuç benden gelecek sanırım, inşallah pozitifle başlarım, arkamdan da siz gelirsiniz inşallah inşallah
Canim mrb estrofem ilacini adetin ilk günü KACTANE için acaba bana iki tane iç dedi ikisini birmi alacam birini akşam birini sabahmi sormayı unuttum sen biliyormusunBana doktor yaptırmıştı.. 5.5 çıkmıştı.. ozaman söylemişti.. 4-7 aralığında olması gerektiğini cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?