2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

orası öyle allaha çok şükür diyoruz hepimiz ama... bi an gelip hamile birini görünce , mutlu çocuklu bi aile görünce işte o an... işte o anki burukluk neden ben allahım sorusunu boş bulundurup sorduruyor insana maleseffff...

Aaa süper fikir benim de evde polimer kil hamurlarım var onlarla oyalanayım bari. Gerçi benim 20 martta sınavım da var ona da çalışmalı :) Ya da yabancı bir diziye sarmalı ama hangisi
Oyna tabi bacım aç müziğini de canın istesin ders canın istesin oyuncak.kasmakla olmuyor çiçek bak benim var konuşuyom onlarla ne kadar hayatıma takılan pürüz varsa jilet gibi kazıdım attım.. Olursa olur ne diyim olmasa da Allahın taktiri der geçerim.

Canımsın aynı şeyleri 9 senede bende yaşadım sorana düşünmüyoruz dedim sonra baktım benmiyim bi tek kabahat mi dedim ve öyle olduğum zamanlarda asabiliğim hat safadaydı.sonra herkese olmadığını söyledim niye soyutlayacam kendimi çocuğu olanlar yüzüme acıyarak bakıyorlardı hicccc umurumda olmadı.kendime acıdım sonra acizliğime.silkelen kendine gel.Sen Pozitif Olursan Testinde Olur.çocuksuzluk la sınanmak çocuğuyla sınanmaktan iyidir bacım.

AMA yok olacak o bebişler o göbüşlere tutunacak o kadar anaları babaları pozitif olacak tatlı tatlı mamalar yiyecek güçlenecek sonra bebişler gelecek önceyi bırak şimdiye bak yaşım 36 benim sorana 26 diyom :)

Hoşgeldin arkadaşım hayırlı olsun tedavin inşallah ilk denemede tutar Allahin izniyle...
hoşbuldum canım inşaAllah hepimiz mutlu bir sonuç alırız hayırlısıyla
Hayirli olsun cnm hoşgeldin
amin cnm hoşbuldum
kanaryamm merhaba seni de ekleyelim mi listeye? Yaş, kaçıncı deneme, tedavi gördüğün merkezi yazabilirsen ekleyeyim
merhaba cnm ekleyebilirsin 31 yaş ilk deneme eğitim araştırma hastanesi

Nasi

Bisey sorucam Gonal-f bende kullandim da her seferinde nekadar miktarda uyguladiniz?
Nasi

Bisey sorucam Gonal-f bende kullandim da her seferinde nekadar miktarda uyguladiniz?
İlk tedavide kan değerime göre ayarladılar canım ilk 225 le başladı sonra 175 oldu en son gün 75 vuruldum ikinci trdavim başka yerdeydi hiç kan tahlili yapmadan hergün 225 oldum ama mavhettiler beni karnım şişti çok fena yürüyemedim bile ama her ikisindede toplam 3 kutu kullandım

Arkadaşlar meraba , bugün hsg çektirerek 2. tüp bebek serüvenime başladım , 15 mart gibi adet olucam , bizde sorun eşimde , sperm sayısı ve hareketi düşük ve bir miktar da dna hasarı var , antalya memorial'de başlıyorum tedaviye , yaşım 25 , listeye ekleyebilirsiniz
IMSI diye bi teknik var , seçilmiş sperm yöntemi diye çevrilmiş Türkçemize , normal labaratuarlarda spermler 500 kat büyütülerek bakılırken bu teknik ile spermler 3000 kat büyütülerek bakılıyormuş , yani spermi seçerken en ince ayrıntısına kadar görülerek olabilecek en sağlam spermi seçiyorlarmış , bu da başarı şansını %5 ile %7 oranında arttırıyormuş , bu teknik birçok tüp bebek merkezinde henüz uygulanmıyor , antalyada 4 tane tüp bebek merkezi var ve sadece memorial'de bu teknik varmış , orayı seçmemdeki önemli etkenlerden birisi bu oldu yani size tavsiyem bu konuda merkezinizden bilgi almanız , özellikle erkek infertilitesinden muzdarip olanlar için önemli bir faktör
kimsenin kafasını karıştırmak istemem , sadece herkes bilgilensin istiyorum , ilk denememde böyle bir teknikten haberim yoktu , haberim olsaydı belki herşey farklı olabilirdi

Kızlar selam bende şimdi doktordan geldim menopur ve Gonal F ile ilk iğnemi oldum. 5 gün sonra kontrol verdi. Haftaya yumurta toplama olursa 1,5 ay sonda transferi yapıcam dedi. Bu iğneler kaç gün kullanılıyor ki. Bana 5 gün yetişmek gibi dedi

cnm 5 gün sonra bakıp ek doz yaptırıyorlar ben 8 gün vurulmuştum yumurtlama problemim yok eşimin değerleri düşük, rezerv azlığında biraz daha uzayabiliyor

Senin AMH ve FSh değerin kaç canım? Aynı dertten muzdaribiz, benim de rezervim az..
Evet aynı derdimiz biz biraz daha zorlu gruba giriyoruz( benim amh 0,14 fsh a uzun süredir baktırmıyorum 19 u görmüştüm senin nasıl değerlerin

Hayırlı olsun canım tedavin.genelde 10-12 gün sürüyo bildiğim..benim 10 gün sürmüştü..kişiye göre değişiyo tabi

İyi Akşamlar kızlar sonunda adet oldum dört gözle bekliyordum Heyecanla estrofem ilacini adetinizin İLK gunu KACTANE İCTİNİZ BANA adetinin İLK gunu ikitane icdedi SABAH bir aksam birmi YOKSA berabermi İÇME LAZIM ikisini

225 fazlami geldi diyorsun!!! Peki kac yumurta toplayabildiniz en son!! Bayagi guclu yanit veriyorsun galiba ignelere..Peki sonucda genede transfer ettilermi okadar siskinlik olmasina ragmen?

Senin doktor verdigi receteden ve dondurup transfer etmesinden iyi oldugunu anladim valla. Gonal-f ve menopur nekadar dozda olacaksin ayri ayri.. NOrmalde herkes birtanesini verirde o yuzden sordum!! Bu Ignelei en asagi 1 hafta kullanirsin bence.

cnm umarım senin için hayırlısı olur.. bebek tutana kadar devam ediyo iğneler.. tuttuktan sonra progesterona başlıyosun.. doktor buna duruma göre iğne, vajinel jel yada yumuşak kapsül hapla devam ediliyor.. ben bebek tuttuktan sonra 6. haftaya kadar iğne kullanmaya devam etmiştm.. sonra hem jel hemde hap kullanıyordum cnm..

Hayırlısı olsun canım, ilk denemnmiydi iniallah haftayada transferin olur benimde toplama haftaya olır heralde bugün 5.günüm

Bana doktor yaptırmıştı.. 5.5 çıkmıştı.. ozaman söylemişti.. 4-7 aralığında olması gerektiğini cnm..
Canim mrb estrofem ilacini adetin ilk günü KACTANE için acaba bana iki tane iç dedi ikisini birmi alacam birini akşam birini sabahmi sormayı unuttum sen biliyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…