2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Kızlar biraz önce klinikten aradılar. 13 yumurtanın 7'si döllenmis.Bunlardan kaçı kalır acaba 5. güne? Sayı az gibi geldi bana

Gözün aydın cnmm sevindim iyi olmalarına kuzucuklarin

Gunaydin kizlar ben bugun hem endiseli hem hecanliyim embriyolarim cozulup besinci gune kadar gideceklermi ona bakacaklar insllah giderde tarnsferim olur duaedin kizlar bana

Giderler cnm Allahın izniyle Insallah.kac embriyo vardı cnm

gunaydin kizlar bugun transferimin 2. gunu test gunum 25 i ama ben haftaya cuma testi yaptiricam insallah yoksa catlicam

Hicbirimiz gününü beklemiyoruz zaten..zor ya beklemek hakkinda hayırlısı oldun Insallah

Kızlar biraz önce klinikten aradılar. 13 yumurtanın 7'si döllenmis.Bunlardan kaçı kalır acaba 5. güne? Sayı az gibi geldi bana

Gider cnm.mutlaka 5.güne.az olsun kaliteli olsun Insallah

8+5 iş canım biri 8+4 göründü biride 7+6 şükür iyi dedi doktor :)

Oyyy minnaklara Maasallah

Benimde bugub 5. gunum karbim agrio adet agrilarima benzer agrilarim var dunden beri hayirlisi artik. Senin kacinci fun embriyoau ve kac tane koydular
Canım benım de test günüm yarın. 2 gün öncesine kadar full adet sancısı çektim. Yarın 10. Günüm. İdari pozitif. Şimdi sadece göğüs ve bel ağrısı kaldı. Darısı kana. Canını sıkma yerleşme agrisidir o. hally nasılsın arkadaşım. Test yaptın mi

demir6133 sana düşük yaptığım betalari yazıcam. Bazılarının arası 3 gün. O sırada dış gebelik diye dolanip durdum. Ama normal düşük oldu. 17,59,105,170 (aynı gün akşam 190) 171,174,270,330,440. 440 in olduğu akşam yogun bi kanama ve sanciyla acile gittim. Beni kurtaja aliyolardi patoloji ye göre ameliyat etcez dediler. Ağlaya kavga ede ede hastaneden imzayla çıktım. Özel bi hastaneye gittim doktorlsri6hemen geldi ve hiç korkma kendi gidecek bu dedi. Ertesi gün 270 olmuştu. 440 a kadar olan degerlerimde hep uyuz uyuz lekeler olmuştu. Ama benim anladigim dış gebeliğin değerleri yüksek oluyo ve düzensiz artıyor. Hiç canını sıkma olur mu. Rahatlicaksin sende dua edelim

Benimde bugub 5. gunum karbim agrio adet agrilarima benzer agrilarim var dunden beri hayirlisi artik. Senin kacinci fun embriyoau ve kac tane koydular
İnşallah tutunma belirtileridir çok okuyunca forumları böyle şeyler yazan çok benim 5. gün embriyosuydu canım benimde kasiklarda hafif batmaya oluyor ama bakalım merakla bekliyorum

İnşallah tutunma belirtileridir çok okuyunca forumları böyle şeyler yazan çok benim 5. gün embriyosuydu canım benimde kasiklarda hafif batmaya oluyor ama bakalım merakla bekliyorum
Ins cnm hayirlisi ya benim adet oncesi cok basim agrir ve dunden beride bas agrim basladi internetten okudum ostrojen hormonu dusmeye yakin yane adete yakin agrirmis biktim zaten bu adet belirtilerinin onceden ben geliorum diye beni strese sokmasindan bu ara bunalim takiliorum hayirlisi olsun ins...

Tamam cnm cok sagol ins oyledir Rabbim yavrularima kavustursun bizi hayirlisi ve saglikla ins

Maşallah canım maşallah kanaman devam ediyor mu peki birde kanama alanı nerde dedi doktor sana
Canım peçeteye sildikçe damla damla geldi az önce dinlenince iyi olucam inşallah kanama alanı bebişlerin yakınında değil çok şükür doktor sıkıntı yapma sakin ol dedi

Kızlar evde idrar testi yaptım silik çizgi çıktı test gunum 3 gün sonra hiçbiryerimde ağrı falan yok ilk günler ayaklarım donuyurdu o da kalmadı progestan biraz başımı döndürüyor o kadar hayurlisı olur inşallah E Eylulde_gel yarın güzel haberi senden alalım inşallah ikiz haberlerini alıriz belkide
E esilaerva11 sen cumartesi mi yaptiriyursun bende pazartesi sonuç için insan çok sabırsızlanıyor Allahım hakkımızda hayirlisini ver

canim kacinci gun embriyosu seninki

Yok kuzum yok benim çizgiler yok oldu bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…