- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #5.221
8+5 iş canım biri 8+4 göründü biride 7+6 şükür iyi dedi doktor :)cok sükür canim iyi olmalarona sevindim
gelisimleri nasil, tarihinle uyumlu mu gidiyor. benimde var bugün kontrolum aksam üstü. bekliyorum bakalim
4-5 tanesi gider herhalde sayıya takılma iyi olsun bi tane olsun tutunsun hemenKızlar biraz önce klinikten aradılar. 13 yumurtanın 7'si döllenmis.Bunlardan kaçı kalır acaba 5. güne? Sayı az gibi geldi bana
Maşallah canım maşallah kanaman devam ediyor mu peki birde kanama alanı nerde dedi doktor sana8+5 iş canım biri 8+4 göründü biride 7+6 şükür iyi dedi doktor :)
masallah canim kuzucuklara8+5 iş canım biri 8+4 göründü biride 7+6 şükür iyi dedi doktor :)
Kızlar çok sağolun kuzularım iyi çok şükür kanama alanı var ama doktor sıkma canını dedi kuzularımı görüp kalplerinin attığını duyunca rahatladım 10 gün rapor verdi yatıp dinleneceksin kalmayacaksın dedi 26sında tekrar kontrolümüz var inşallah Rabbim herkesin yavrusunu bağışlasın kucağına aldırsın olmayana da nasip etsin inşallah
Gunaydin kizlar ben bugun hem endiseli hem hecanliyim embriyolarim cozulup besinci gune kadar gideceklermi ona bakacaklar insllah giderde tarnsferim olur duaedin kizlar bana
gunaydin kizlar bugun transferimin 2. gunu test gunum 25 i ama ben haftaya cuma testi yaptiricam insallah yoksa catlicam
Kızlar biraz önce klinikten aradılar. 13 yumurtanın 7'si döllenmis.Bunlardan kaçı kalır acaba 5. güne? Sayı az gibi geldi bana
8+5 iş canım biri 8+4 göründü biride 7+6 şükür iyi dedi doktor :)
Canım benım de test günüm yarın. 2 gün öncesine kadar full adet sancısı çektim. Yarın 10. Günüm. İdari pozitif. Şimdi sadece göğüs ve bel ağrısı kaldı. Darısı kana. Canını sıkma yerleşme agrisidir o.Benimde bugub 5. gunum karbim agrio adet agrilarima benzer agrilarim var dunden beri hayirlisi artik. Senin kacinci fun embriyoau ve kac tane koydular
İnşallah tutunma belirtileridir çok okuyunca forumları böyle şeyler yazan çok benim 5. gün embriyosuydu canım benimde kasiklarda hafif batmaya oluyor ama bakalım merakla bekliyorumBenimde bugub 5. gunum karbim agrio adet agrilarima benzer agrilarim var dunden beri hayirlisi artik. Senin kacinci fun embriyoau ve kac tane koydular
3. denemem ya ondan herhalde ne bileyimkızz daha dur nereye catliyorsun daha iki gün olmuş
Ins cnm hayirlisi ya benim adet oncesi cok basim agrir ve dunden beride bas agrim basladi internetten okudum ostrojen hormonu dusmeye yakin yane adete yakin agrirmis biktim zaten bu adet belirtilerinin onceden ben geliorum diye beni strese sokmasindan bu ara bunalim takiliorum hayirlisi olsun ins...İnşallah tutunma belirtileridir çok okuyunca forumları böyle şeyler yazan çok benim 5. gün embriyosuydu canım benimde kasiklarda hafif batmaya oluyor ama bakalım merakla bekliyorum
Tamam cnm cok sagol ins oyledir Rabbim yavrularima kavustursun bizi hayirlisi ve saglikla insCanım benım de test günüm yarın. 2 gün öncesine kadar full adet sancısı çektim. Yarın 10. Günüm. İdari pozitif. Şimdi sadece göğüs ve bel ağrısı kaldı. Darısı kana. Canını sıkma yerleşme agrisidir o.hally nasılsın arkadaşım. Test yaptın mi
Canım peçeteye sildikçe damla damla geldi az önce dinlenince iyi olucam inşallah kanama alanı bebişlerin yakınında değil çok şükür doktor sıkıntı yapma sakin ol dediMaşallah canım maşallah kanaman devam ediyor mu peki birde kanama alanı nerde dedi doktor sana
İyi çok şükür canımCanım peçeteye sildikçe damla damla geldi az önce dinlenince iyi olucam inşallah kanama alanı bebişlerin yakınında değil çok şükür doktor sıkıntı yapma sakin ol dedi
canim kacinci gun embriyosu seninkiKızlar evde idrar testi yaptım silik çizgi çıktı test gunum 3 gün sonra hiçbiryerimde ağrı falan yok ilk günler ayaklarım donuyurdu o da kalmadı progestan biraz başımı döndürüyor o kadar hayurlisı olur inşallah E Eylulde_gel yarın güzel haberi senden alalım inşallah ikiz haberlerini alıriz belkide
E esilaerva11 sen cumartesi mi yaptiriyursun bende pazartesi sonuç için insan çok sabırsızlanıyor Allahım hakkımızda hayirlisini ver
Yok kuzum yok benim çizgiler yok oldu bugunKızlar evde idrar testi yaptım silik çizgi çıktı test gunum 3 gün sonra hiçbiryerimde ağrı falan yok ilk günler ayaklarım donuyurdu o da kalmadı progestan biraz başımı döndürüyor o kadar hayurlisı olur inşallah E Eylulde_gel yarın güzel haberi senden alalım inşallah ikiz haberlerini alıriz belkide
E esilaerva11 sen cumartesi mi yaptiriyursun bende pazartesi sonuç için insan çok sabırsızlanıyor Allahım hakkımızda hayirlisini ver
Hayırdır inşallahYok kuzum yok benim çizgiler yok oldu bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?