- 1 Kasım 2013
- 3.206
- 2.753
- 333
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #5.241
Kimyasal gebelik gibi canım ya bilemeyiz tabi de çok düşecek sankiHayırdır inşallah
Allah hayirli etsin inşallah canim evet cumartesi oglumun dogum gununde ogrenicem inşallah benimkide hayirlisi olurKızlar evde idrar testi yaptım silik çizgi çıktı test gunum 3 gün sonra hiçbiryerimde ağrı falan yok ilk günler ayaklarım donuyurdu o da kalmadı progestan biraz başımı döndürüyor o kadar hayurlisı olur inşallah E Eylulde_gel yarın güzel haberi senden alalım inşallah ikiz haberlerini alıriz belkide
E esilaerva11 sen cumartesi mi yaptiriyursun bende pazartesi sonuç için insan çok sabırsızlanıyor Allahım hakkımızda hayirlisini ver
Moralini yüksek tut canımKimyasal gebelik gibi canım ya bilemeyiz tabi de çok düşecek sanki
Nasillll yaaaaYok kuzum yok benim çizgiler yok oldu bugun
Çizgileri takip ediyordum dün hiç test yapmadım. Bugün yaptım çizgi yok. Umudum pek yok yaniNasillll yaaaa
Canim bes embriyom var ay insllahGözün aydın cnmm sevindim iyi olmalarına kuzucuklarin
Giderler cnm Allahın izniyle Insallah.kac embriyo vardı cnm
Hicbirimiz gününü beklemiyoruz zaten..zor ya beklemek hakkinda hayırlısı oldun Insallah
Gider cnm.mutlaka 5.güne.az olsun kaliteli olsun Insallah
Oyyy minnaklara Maasallah
Canim bes embriyom var ay insllah
Amin canim insallh agzindan bal damliyorOoo cnm kesin gider olur sen içini ferah tut tatlım gidecekler gobusune konup..hamis olcan bu defa Insallah
İnşallah o test bozuktur dur hemen moralini bozma asıl test günün yarın ve kan sonucu ne diyecek bakalımÇizgileri takip ediyordum dün hiç test yapmadım. Bugün yaptım çizgi yok. Umudum pek yok yani
Amin canim insallh agzindan bal damliyor
içimdeki o yumurtalarla transferim oldu malesef ertelenmedi ve tutmadıdaTransferin ertelendi mi sonra?O şekilde mi transfer oldun?
Inşallah her sey yolunda gider canım dualarimiz seninle allah yardimcin olsun insallah transferinde en iyi sekilde gerçekleşir senin gunlerini sayarız burdaGunaydin kizlar ben bugun hem endiseli hem hecanliyim embriyolarim cozulup besinci gune kadar gideceklermi ona bakacaklar insllah giderde tarnsferim olur duaedin kizlar bana
Dün akşam zaten kırmızı lekeler gelmeye başladı bugün de kan rengi oldu kahverengiye karışık normalde doktora gidecektim ama vazgeçtim galiba düşüyor karnım fena ağrıyor adet ağrım gibi hayırlısı zaten gözden çıkarmıştım çoktan bunaldim bir An önce eski adet düzenine dönmek istiyorum hiç eski adet düzenini arayacağım aklıma gelmezdidemir6133 sana düşük yaptığım betalari yazıcam. Bazılarının arası 3 gün. O sırada dış gebelik diye dolanip durdum. Ama normal düşük oldu. 17,59,105,170 (aynı gün akşam 190) 171,174,270,330,440. 440 in olduğu akşam yogun bi kanama ve sanciyla acile gittim. Beni kurtaja aliyolardi patoloji ye göre ameliyat etcez dediler. Ağlaya kavga ede ede hastaneden imzayla çıktım. Özel bi hastaneye gittim doktorlsri6hemen geldi ve hiç korkma kendi gidecek bu dedi. Ertesi gün 270 olmuştu. 440 a kadar olan degerlerimde hep uyuz uyuz lekeler olmuştu. Ama benim anladigim dış gebeliğin değerleri yüksek oluyo ve düzensiz artıyor. Hiç canını sıkma olur mu. Rahatlicaksin sende dua edelim
Dün akşam zaten kırmızı lekeler gelmeye başladı bugün de kan rengi oldu kahverengiye karışık normalde doktora gidecektim ama vazgeçtim galiba düşüyor karnım fena ağrıyor adet ağrım gibi hayırlısı zaten gözden çıkarmıştım çoktan bunaldim bir An önce eski adet düzenine dönmek istiyorum hiç eski adet düzenini arayacağım aklıma gelmezdi[/QUOT
Canım benim cok yorucu bir surec oldu seninki rabbim hayırlısı nı versin allah birdahakine guc kuvvet versin bebegine allah onu size bagislasin cok uzuldum cok umutlanmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?