2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Allah hayirli etsin inşallah canim evet cumartesi oglumun dogum gununde ogrenicem inşallah benimkide hayirlisi olur

Canim bes embriyom var ay insllah

Gunaydin kizlar ben bugun hem endiseli hem hecanliyim embriyolarim cozulup besinci gune kadar gideceklermi ona bakacaklar insllah giderde tarnsferim olur duaedin kizlar bana
Inşallah her sey yolunda gider canım dualarimiz seninle allah yardimcin olsun insallah transferinde en iyi sekilde gerçekleşir senin gunlerini sayarız burda

Dün akşam zaten kırmızı lekeler gelmeye başladı bugün de kan rengi oldu kahverengiye karışık normalde doktora gidecektim ama vazgeçtim galiba düşüyor karnım fena ağrıyor adet ağrım gibi hayırlısı zaten gözden çıkarmıştım çoktan bunaldim bir An önce eski adet düzenine dönmek istiyorum hiç eski adet düzenini arayacağım aklıma gelmezdi

Canım benim cok yorucu bir surec oldu seninki rabbim hayırlısı nı versin allah birdahakine guc kuvvet versin bebegine allah onu size bagislasin cok uzuldum cok umutlanmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…